ima li hopera????

SisaDaPimp:
Ma ludi su max, imam njihovih 9 albuma, samo mi nedostaje onaj prvi iz 91 Cypress Hill, njega sam imao original CD i izgubio.. mada nemoj da se cudis sto ih niko ne pominje ovde jer vecina ovih sto pricaju o HH nemaju pojma o njemu, nego sve sto znaju su eminem i 2pac.. tako da neka te ne cudi ni najmanje..
btw imas yahoo messanger?
e imam ja original black synday ako treba nekom.meni je ubedljivo najjaca stvar hits from the bong,reci kakva je?e gde da nadjem tequila sunrise ali verziju na meksickom?

Anonymous:
ja nisam iz nove pazove ali eto "slucajno" znam gde je taj pub.njegoseva?pazi ovako,etiopska pravoslavna crkva zabranjuje upotrebu trave a to sto si rekao da je samo bob bio rasta kenjas.pogledaj sve redom,pa svu si bili.i peter tosh i bunny wailer i michael rose i jacob miller iwinston rodney i...da ne nabrajam vise.kenjas mnogo....MNOGO!!!necu vise bre da dolazim ovde,samo me iznerviraju tako neki likovi koji su pokupili svu svetsku pamet

Da da Njegoseva,nije Sellasieva sigurno :wink: :wink: :wink:
Nisam rekao da je samo Bob bio Rasta,ali sam rekao da nisu bili svi......
Sta je sa Ub40, Eddy Grantom, White reggaeom....?
Ne znam kakve veze Pravoslavna crkva ima sa ovim,ali Ok... Etiopska pravoslvna crkva spada pod aleksandrijsku patrijarsiju i ima osnovna nacela i kanone kao bilo koja Pravoslavna crkva(izmedju ostalih i nasha)
naravno da Pravoslavna crkva zabranjuje upotrebu droge,pa makar bila i Etiopska!!!

I zapali jedan,nemoj da se nervirash! Nije Rasta :wink:

Imam ja tequila sunrise na spanskom, uradili su je na onom albumu iz 98 ako ne gresim, tu su preradili neke vece hitove sa engleskog na spanski.. gotivno zvuci, iste matrice al samo drugi jezik.. okacicu na nett chim sredim komp, ovaj je skolski pa neam.. tamo imam sve albume sem jbg kao sto rekoh "Cypress Hill" iz 91 :(..
Inace Black Sunday je po meni mozda i njihov najjachi album, mada Cypress Hill opet.. ma ne znam tesko se odluciti izmedju Cypress Hill i Black Sunday..

Svo fanovi LP-a welcome into my kingdom!!!Sta mislite o osnivanju LP klana!!!Dodjite ovde da se dogovorimo jer mi svi zivimo za LP!!!!CHESTER BENNINGTON IS MY GOD AND LINKIN PARK IS MY RELIGION

Sisa mama ti je debil stoko jedna necivilizovana!!!!Sta se ti sprdas sa LP -om i sa tim sto ja njih volim a?>?
a staa ti slushas,Boru Drljacu i Safeta i ne znam ti ja one idiote.....PACENICHE

sevenTH_member_of_LINKIN:
a mene niko ne spominje c c c c c..Hvala ti Mike Girl!!!Ja volim LP vise od zivota
Chester Bennington is my GOD and LINKIN PARK is my religion
E strale, dobro da si tu, sada sam videla upravo da su ti obe teme zakljucali... Strashno, bolje da ne komentarisem. Ne znam sta su se ti sto mrze LINKIN PARK toliko navrzli da pisu na nasim temama. Svejedno, lepo sto si dosao na ovu- MOJU temu, hvala ti puno i puno te pozdravljam!
CHAZY CHEZ RULZ 4EVER

Back