ima li hopera????

Yavanna:
nije loshe... ali ja hocu u muzichku shkolu a j*ebeno sam matoraaaaaaaaaa :cry:

na klavir?? ali mozesh privatno!! mad apostoji i po NU-ima nekih kurseva.... na sta god oces! a mozesh na pevanje ili duvacke u muzicku regluarno..na pevanje mozda cak jos ni ne mozesh!! a mozesh i na hor da idesh to je uvek cool.

1228:
U moru pinkolikih (jos uvek iako je 2004-a!) tekstova i pesmica evo necega da razbije te lazne iluzije (pleonazam) i krivu sliku sveta oko nas, iliti Da li pesme treba da ulepsavaju zivot bas uvek?
Sta mislite... Uskoro ce legendarni beogradski Block Out objaviti svoj novi album posle 6 godina pauze...
Tekstovi su definitivno ono sto je ovu grupu razlikovalo od svih... i svrstavalo i jos uvek ih svrstava u red sa pojavama kao sto su bile EKV, rana Azra...
Nove tekstove mozete naci na www.block-out.tk pa procenite sami...

Pozdrav,Nesa.

Jedva cekam....... ali moram da spomenem 357,kada su textovi u pitanju.... Nagovestava se nesto OPAKO!!! ;)

Mozda za neke malo chudno da BobbyMarlee komentarishe ovu dvojicu , moram priznati crnogorskih umetnika....ali....

Da budem iskren Vlada pratim od samog pocetka, Marovica ne bas jer mi je antipatican......

Ipak cini mi se da je Vlado za KLASU bolji,bar sto se tice muzickog dela(mislim na melodije i aranzmane)...
Jedino razocarenje, bar za mene su mu textovi...Ne kazem da su mu textovi losi,ali s` obzirom da ima vrhunska dva albuma iza sebe(muzicki deo,naravno),mogao je da nabavi i vrhunske textove,a ne sam da ih pishe.
Ne znam sto mu je tesko da kupi 10 savrsenih textova za onako savrsenih 10 aranzmana koje je napravio(mislim na Novi album)...Cini mi se da mu novac nije neki problem.......Mozda je malo prepotentan???

Joj, pa, da, imam ja bozesacuvaj mnogo haiku pesmica! Sto ne vicete! Ima jedna, koja mi se mnogo, mnogo svidja (ime joj ne znam, mozda bi moglo da bude... blaaaaaah... ma, ne znam, nesto kao Snow ili Frost ili... smislite)

Eternally,
blissfully,
falling
on his hair.

Proizvod moje veeeeeeelike zaljubljenosti pre oko godinu dana... Malo srecne, malo nesrecne, ali tako lepe...

Back