ima li hopera????

E, ja ne znam da sviram bas, ali moj decko zna! Uta-ta! However, on svira neki death ili black, tipa Immortal, Dissection, Vital remains, Borknagar, Dimmu Borgir (molim vas, pohvalite me sto sve ovo znam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), tako da ne znam bas da li bi svirao sa vama... Mislim, moj post ovde nije bio ni od najmanejg znacaja za organizaciju, ali sam morala da se pohvalim a) deckom i b) sobom i svojim znanjem black metala!!!

Braco,Sisa da pimp je u pravu....sto se BASSIVITY-ja tice,svi su gotivni,i ne krijem da ih gotivim,ali kao sto decko rece svi ste vi culi samo za te likove i sad prosipate pamet.Da vidite moju kolekciju srpskog hip-hopa,skroz underground....

i ja kazem isto
s713.gif

maral86va:
Tamara87:
Hi svima!!!!
Ne znam da li ovde ima fanova izvesnog Justin Timberlake-a, ali bih zamolila one koji imaju navedenu stvar od Justina ako bi mogli da mi je posalju na mail: missundaztood_tf@yahoo.com. Zauzvrat, mogu vam poslati sta god pozelite... Hm... Hvala unapred... PEACE :D :) :lol: :o :D
Bljaksssssssssssssssssssssssssssssssssss

Ma daj bre.Sta ti jeeeeee?On tako lepo peva! A uz sve to jos je i sexy!
HAhahahhahah :lol:

Bleak WinterFullMoon:
maral86va:
Tamara87:
Hi svima!!!!
Ne znam da li ovde ima fanova izvesnog Justin Timberlake-a, ali bih zamolila one koji imaju navedenu stvar od Justina ako bi mogli da mi je posalju na mail: missundaztood_tf@yahoo.com. Zauzvrat, mogu vam poslati sta god pozelite... Hm... Hvala unapred... PEACE :D :) :lol: :o :D

palis se na njega aaaaaaaaaaaaaa
provaljen si
poz

Bleak WinterFullMoon:
maral86va:
Tamara87:
Hi svima!!!!

palis se na njega aaaaaaaaaaaaaa
provaljen si
poz

E pa ove gore pomenute sam pomenuo samo jer su sad i oni u Bassivityu.. A sto se tice ostatka scene.. Eeee jbt, DayWho, pa novosadjani Besna Braca, Flow i tako dalje.. pa Kragujevac.. Kragujevacki Sqad, Verbal, pa jos neki likovi koje znam licno.. Nish.. Sad je izbacena kompilacija nishkih MCjeva, tako da ih ne nabrajam, uzmite pa preslusajte nacicete imena.. Mislim brooka.. Ja koji nisam u SCG vec tri dine, i za te tri dine nisam ni jednom bio u SCG bolje sam informisan nego vi koji tu zivite.. A bre u PM.. Pa sto se nazivate koji ***** Hoperima, kad nemate pojma o tome.. I ne sacinjava HH samo nasa scena, uzmite malo americki UG proceljajte to dobro, pa uzmite Nemce, ima i Francuska chak neku solidnu scenu.. Mislim kad naucite nesto onda komentarisite i kritikujte a do tad.. Jezik za zubima je najpametnije sto mozete da uradite..

E, mnogo hvala, BONEGIRL2003!!! Konacno neko ko shvata sta pokusavam da dokazem ovom jadnom svetu. Covek slusa sta hoce, kad hoce, gde hoce, kako god hoce... Eh, da vas je vise kao sto je BONEGIRL2003!!! Ajde svi da budemo takvi, mislim da ce svet biti mnogo bolji (malo preterujem). Ja ne volim ta prepucavanja, pogotovo u onim casopisima BRAVO i HUPER. Ljudi, ko da nemaju pametnija posla, nego pisu neka preteca pisma tipa "Eminem je shit, Britney je zakon"/"Metalci su strava, hip-hoperi su nula" i ostalo. To ovom svetu nije potrebno. Svi ono, kao, mrze rat i ostalo sto se desava u svetu, a sami zapocinju ratove oko nekih ne toliko vaznih stvari. Muzika jeste vazan faktor u zivotu, ali ne toliko da bi se oko nje vodili ratovi. Ovo misljenje ne morate uvaziti, ali molim vas, bar malo razmislite o tome. Kao sto sam i rekla:
LET'S JUST GET ALONG!!!!!!!!!

Keeper:
meni je jedina dobra, znaci i najbolja, rep pesma ona od Eminema, ne znam kako se zove, ali u refrenu ima maznut refren od "Dream On" Aerosmitha ... i to jedino od rep-a lichi na muziku :lol: jest' da je maznuto, al' nema veze

Pesma se zove "Sing for the moment"!!! nadam se da sam pomogla!!! PEACE!!!

Back