ima li hopera????

Courtney:
mortishaaa:
a to da ce biti najbolji album.. c c c.. to uvek govore kad ode najbolji clan benda 8) bilo o kom da se radi :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: Soooo true! A sto se tice Tristanie,pustao mi je Bleak WinterFullMoon da cujem i svidja mi se...

Zlo i naopako da ti se ne svidja :lol:
Salim se naravno...mislim da nisi cula to kako treba preko telefona al ajd.Mnogo je lepse...

Sean je dobar lik, samo mi se ne svidja sto nekako vise naginje hip-hopu nego reggae-u. Tri po meni naj pesme su mu Ganja breed, Punkie i onaj duet I'm still in love with you sa Sashom. U ovim pesmama se najbolje oseca duh reggae-a a ostatak je nekako vise pokusaj da se pravi komercijalni reggae sa hip hop matricom...

djavolko:
seljacina je nikad gora,samo ce da unakazi reggae,jer kenj*a da svira rege ...nema on veze sa tim,,,,,a sad se svi pozerisu da slusaju dancehall,a pre njiegovog pojavljivanja niste ni culi za to....samo pozirajte i daleko cete stici
alo bre debilu a ti kao slusas dancehall?a?ako mi nabrojis 10 likova koji rade dancehall ja ti se izvinim ovde pred svima ili uradim sta god oces.jel znas kad je uopste poceo dancehall da se pravi?ko je poceo?i sta se ti nerviras oko toga?pusti debile da poziraju,nek se glupiraju i dalje.mene jedino nervira sto ne mogu vise nigde da izadjem a da ne vidim pozere koji su satro reperi koji slusaju jebeni v.i.p.i culi su samo za eminema ili da likove koje nose crveno zuto zelene znojnice a pojma nemaju sta to znaci.pozera i debila je uvek bilo i uvek ce biti a ti se samo opusti i slusaj ono sto volis,ti budi underground!!!znas kako kazu to pravi reperi za te debile(crnci naravno) fake ass niggaz!!pozdrav

EJ,kada sam videla sta slusas-pao mi je mrak na oci-AKO TI TO MOZES DA NAZOVES HIP-HOP-om,onda mi je sve jasno!!!!!!!!NSMAMO STA DA PRICAMO!!!!{ma tako sam i mislila-da si jedna isfolirana tinejdzerka koja umislja da "SLUSA"hip-hop!!!50cent-i moze da prodje ali ovo ostalo!!!!!!!!!!MA PALI!!!!!!!!!TI NI NE ZNAS U SUSTINI STA JE HIP-HOP-bolje sto se tice toga nemoj da se javljas!!!!!!!!!Z.A.J.E.B.A.L.A sam se sto sam uopste i usla ovde!!!!!!!!!!!!! :shock:

Deya:
*ja*:
Eminem-Sing for the moment,Snoop Dogg-Beautiful,50cent-In Da Club,2Pac-'until The End Of Time...

Vidi se da slusas rap tek godinu dana...
Jeste li vi ikad culi za underground hip-hop???
HA.......HA.........HA......!!!!!!!!!!e.......samo se smejem-pa ovde stvarno nema pravih repera!!!!!!!!!!MOJ CEO ZIVOT ODNOSI SE NA HIP-HOP!!!!!!!!!!!ako STVARNO ZNAS DOSTA o H.H-mozemo da se dopisujemo{e,samo nemoj da se razocaram.......!!!!!!!}PoZ. :wink: :?

tuzno e to shto je pored mene bio neki fensicj sa devojkom (pri tome sigurno nije znao kako se zove grupa na chijem je on koncertu) i kada je gillan neshto prichao pre pesme knocking on th back door tipa :we were sitting home, and suddenly, we hered knocking on the back door ... , on(fensicj) je skochio odushevljeno komentarishucji neshto tipa: "tooooo, sad cje moja pesma KNOCKING ON THE HEAVENs DOOR" . Ja nisam mogao da verujem, ali sma shvatio da je puno ljudi doshla da bi se videlo da su oni face koje idu na deep purple, bez obzira shto ne znaju chak ni da im ime izgovore!!!! :cry:

Kurt Cobain:
tuzno e to shto je pored mene bio neki fensicj sa devojkom (pri tome sigurno nije znao kako se zove grupa na chijem je on koncertu) i kada je gillan neshto prichao pre pesme knocking on th back door tipa :we were sitting home, and suddenly, we hered knocking on the back door ... , on(fensicj) je skochio odushevljeno komentarishucji neshto tipa: "tooooo, sad cje moja pesma KNOCKING ON THE HEAVENs DOOR" . Ja nisam mogao da verujem, ali sma shvatio da je puno ljudi doshla da bi se videlo da su oni face koje idu na deep purple, bez obzira shto ne znaju chak ni da im ime izgovore!!!! :cry:
Ahahahahahaha! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Savrseno! Ma takvih budala je uvek bil i bice ih,samo opusteno :wink:

Luthien:
Yo peoplesi,da li neko moze da mi kaze nesto o grupi Iced Earth?Imam neku pesmu ali nazalost ne znam kako se zove ali je preterana,inace to je neka live verzija(kad saznam javi cu vam)!!!
A sta mislite o ovim ostalim grupama koje sam nabrojala,i da li neko moze da mi kaze nesto o Tristanii,odakle su,koliko su albuma izdali and such and such??? :D :D
Sledeci put kad odes na web zza adresu ukucaj www.google.com i tamo ukucaj koji te ben interesuje pa ces naci sve sto bi moglo da te zanima u vezi istog. Najmukotrpnije ali i najbolje resenje.

. . .:
Jedno pitanje ide li ko na Neguru Bunget?
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Kad i gde?

Bleak WinterFullMoon:
Courtney:
mortishaaa:
a to da ce biti najbolji album.. c c c.. to uvek govore kad ode najbolji clan benda 8) bilo o kom da se radi :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: Soooo true! A sto se tice Tristanie,pustao mi je Bleak WinterFullMoon da cujem i svidja mi se...

Zlo i naopako da ti se ne svidja :lol:
Salim se naravno...mislim da nisi cula to kako treba preko telefona al ajd.Mnogo je lepse...
Pa,evo,cim dodjem kod tebe,ti ces mi to pustiti,pa da lepo cujem :lol:

Li'l' Bitch:
Zasto neki decaci kazu BLJAK za devojke koje nose baggy pants i koje se oblace drugacije od ostalih,koje imaj svoj stil ifazon oblacenja?!?! :?: :?
:lol: Zato sto su baggu pants ruzne :lol: A vidis,meni rekli da sam bljak jer nosim martinke,i tako,stalno sam u crnom i cudna sam,cudno i izgledam... :lol: :lol: :lol: To ti je verovatno rekao neki fenser,znaci sto se tice muvanja,samo se svojih drzu! Nekom rapercicu sigurno neces biti ruzna :wink:

Li'l' Bitch:
Cao Tea,lako je bilo pretpostaviti da sam to ja,zar ne?!
Autor slusa 2Pac-a,Eminema,DMX,50 Cent-a,D12,Obie Trice,Nelly,Busta Rimes,Xzibit,Jay Z,Nas,Dr Dree..............to od stranih.
Od nasih VIP,Marcelo,Shorty= Bassivity.
A ti?

Izgleda da autor slusa zestoku komercijalu,a???
P.S. Tu jedino valjaju Nas Busta Rhymes(kako se vec pise,nemam pojma...) i DMX!
p0z by Deya

SisaDaPimp:
Sta autor slusa moglo se predpostaviti po autorovom nicku, i naravno slusa ono sto ja ne bi svrstao u HH.. Iz te tvoje mase navedenih jedino Nas, i Pac sto su ok, i DMX ono.. Ostalo ne kapiram kako mozes da kazes da je Hop, misim 50para, nelly i tako ti gejevi, kako njih neko moze svrstati u ovu kulturu..
Ja sto slusam ne znam da li vredi pominjati jer sigurno su ti totalno nepoznata imena, al eto par primera.. Aesop Rock, Virtuoso, Esoteric, Mr Liff, Juice (ali ne domaci djus), Gravediggaz, Sage Francis, C reyz wallz, Jedi Mind Tricks, i tako dalje da ne nabrajam....

Ovo je vec pravi hip-hop... Ja obozavam Gravediggaz,odlicni su im textovi!
I jos da dodam Afu-ra!

Back