ima li hopera????

Kad sam bio vrlo vrlo mali skoro da nisam uopste slusao muziku. A onda sam se sa 13 zarazio rock muzikom. Poceo sam sa Scorpions,Queen,Alice Cooper,Genesis,Meat Loaf,Bon Jovi(starije stvari ne ovo s*anje sto zvuci kao reklama za tampone). Onda sam presao na teze stvari sa Metallicom. Poceo sam od Reloada pa unazad. Kasnije sam poceo da slusam sve i svasta Megadeth,Pantera,Motorhead,Nirvana,Alice In Chains,Soundgarden,Faith No More,Pearl Jam,Riblja Corba,Ritam Nereda,The Offspring,Zabranjeno Pusenje,Limp Bizkit,Korn,Papa Roach,Disturbed,Queens of the Stone Age,Green Day,Jimi Hendrix,Joe Satriani,Staind,Guano Apes,Godsmack,Linkin Park,RHCP,Puddle of Mudd,Santana,Rammstein,Nickelback,Eminem. Tako je muzika postala moje pribeziste kad god bi se lose osecao ili bi mi jednostavno bilo dosadno. Sada imam 21 god i stalno trazim nesto novo i uzivam u starom. Ne mogu da zamislim svoj zivot bez muzike, zato ne mogu da svarim ovu turbofolk, pop i ostalu plitku muziku. Muzika je umetnost i hrana za dusu coveka dok su ovi zadnji pomenuti zvaka koju sazvaces pa ispljunes. Ostanite jaki i slusajte ono sto volite a ne ono sto vam serviraju u velikim kolicinama.

A vi ostali, probajte i druge stvari pa tek onda odlucite sta vam se svidja ne dopustite drugima da odluce umesto vas. Jest da smaram ali probajte.

To znam.Ali jer ti gledas tv.Ceo dan se vrti samo pop,rnb,hip-hop .Jedino se metal pusta na metropolisu.I brate ajde se vise registruj ne kapiram koji ti je ku*ac.

You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart...
:evil:

rock!!!!!
techno je po meni bezveze ti zvuci su prazni i tu zaista nema nikakvih emocija i meni je glupo da se muzika stvara na kompu kada postoji gitara!!!!! umetnost je ono sto covek stvara pod uticajem svojih emocija, okruzenja a ne masina i mislim da rap, hip hop i techno nikada nece zaziveti kao rock, jer je u rock predstavlja citavu revoluciju koja je odraz jednog vremena , techno je sra*e i ta muzika najbolje odlikuje koliko su ljudi koji je prave izgubljeni
ziveo hendrix!!!!

unique:
JaH_G|rL:
Stoorbak:
sluzimo narodu:
NE VIDIS EMOCIJE?!?!?!
Pa dobro, samo mi kazi sta mozes da igras uz Morisonovu muziku( jedino mozes da nekom razbijes glavu), a seti se kakvu gracioznost pokreta izvlaci dobar tehno ritam. Uporedi Morisonovog besnog coveka sa osobom koja plese poput vode ili vetra. Zar to nisu emocije?

Ma daj, Morrison je pevao o svom zivotu o onome shto ga okuzuje, nem pojma shta ljudi vide u Tehno-u, jedino ako zgutaju extazy, neku plavu golubicu ili neshto slicno!!!!!!
Dovoljno receno..;)

To ti je zato sto nisi bio u prilici da se susretnes sa pravom techno muzikom, doduse, Dj evi vrte ploce, i nazivaju se technom, ali, poslusaj malo Leftfield ili sastave slicnog techno pravca, pa, ces videti da i u technu (ako pod technom podrazumevas muziku nastalu iskljucivo elektronskim putem) postoji muzika koja itekeko moze da probudi emocije. Nije bitno da li zvuk nastaje dirigovano ili okidanjem, bitna je posledica tog zvuka.
ma da

koji qurac da se registrujem kad i ovako mogu da pisem poruke:P..... inace ja ne gledam tv zato sto je tv shitara bar nasa tv- vizija nista ne valja:)).... i koji tuki da gledam muziku :P...muzika je da se slusa ,a ne gleda...bas mene briga za spotove:P....

Jel' ova prica i dalje traje? Predlazem da se, umesto izliva besa i sirenja mrznje prema onima koji slusaju taj crap, ponasamo kao da su oni bolesni i pokusamo da ih promenimo tako sto cemo da sirimo pravu muziku/stil/vrednosti. Jer jesu, jadni, zatrovani tim glupostima... Sazaljevam ih.

Nancy:
da ali saxaljevate ih na drugi nacin...ona ih sazaljeva kao neko ko oce da im pomogne a ti corey, ko i svaki zatucani metallac, sazaljevas ih i mrzis i zelis da ih istrebis...to nije lepo, nikako
:twisted:

You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart...
:evil:

snaja:
Da li bi mi neko objasnijo razliku izmedju rap-a i hip hop-a?Hvala! :)

....evo ja da probam...
....rap ti je samo mcing na neke neodredjene beatove...znachi ono moze i neki r'n'b beatovi ili tako neshto...a moze i mcing bez beatova...
...a hop se sastoji iz vishe elemenata medju kojima su i beatovi ali originalni.....sve u svemu hop ti je cela kultura a rap ne....
eto to je kao neshto najkrace
aj poz

Back