ima li hopera????

Pa Tishincina je album na kome se nalaze i Viteska i Skabo Maestro i sve ostale stvari... Inace, novi album bi trebao da izadje samo je pitanje kada jer Skabo upravo izdaje solo a za par dana ide i u vojsku, tako da mi se cini da cemo se nacekati... :cry:

Daisy:
Pa Tishincina je album na kome se nalaze i Viteska i Skabo Maestro i sve ostale stvari... Inace, novi album bi trebao da izadje samo je pitanje kada jer Skabo upravo izdaje solo a za par dana ide i u vojsku, tako da mi se cini da cemo se nacekati... :cry:

U bre,ti si bas informisan,odakle to sve znas?

Nego,ima li ista o njima na internetu.Nista ne mogah naci,bez uspeha tragah!

p.s.Zar poslednji album nije govedina?

Daisy:

U bre,ti si bas informisan,odakle to sve znas?

Nego,ima li ista o njima na internetu.Nista ne mogah naci,bez uspeha tragah!

p.s.Zar poslednji album nije govedina?

InformisanA, ne informisan :) Bas zivimo u shovinistickom svetu, he, he..

Inace imas jos jedan MNOGO dobar sajt www.edesi.co.yu tu imas da skines neke pesme od Red Zmaja, Skabove solo stvari, Shefa Sale a ima cini mi se i Skabov novi spot za pesmu "Opasna veza", mada one najbolje stvari ipak nisu okacili...

Btw, govedina nije album, to je samo single i cini mi se da je ubecen jos remix Duga je ulica i jos par stvari. Sinadikat je izdao samo jedan album a to je Tishincina i to prilicno davno, dosta pre govedine. Pozdrav! :wink:

Daisy:
InformisanA, ne informisan :) Bas zivimo u shovinistickom svetu, he, he..

Inace imas jos jedan MNOGO dobar sajt www.edesi.co.yu tu imas da skines neke pesme od Red Zmaja, Skabove solo stvari, Shefa Sale a ima cini mi se i Skabov novi spot za pesmu "Opasna veza", mada one najbolje stvari ipak nisu okacili...

Btw, govedina nije album, to je samo single i cini mi se da je ubecen jos remix Duga je ulica i jos par stvari. Sinadikat je izdao samo jedan album a to je Tishincina i to prilicno davno, dosta pre govedine. Pozdrav! :wink:

E sorry Daisy,nisam obracao paznju na nick,skontao bih da si female(citaj sestra).Znam,informisao sam se za govedinu,da je to singl,na sajtu njihovom pise.
Takodje sestro,hvala i za satj,palim na njega o`ma,doduse malo sporije jer skidam neku liturgiju sa neta(ne pitaj).

Juice je jedan od retkih kvalitetnih MC- jeva kod nas. Prvo, pored njega i Triala niko nije u stanju da iznese bilo kakav freestyle. Mnogi pisu textove kod kuce a onda to poturaju kao freestyle. Ljudi ga mahom ne vole zato sto mnoge njegove textove shvataju bukvalno, zato sto ih mrzi da malo razmisle i skapiraju sta je u stvari decko hteo da kaze. Decko je pisao rime kada mnogi koji ga danas pljuju nisu imali pojma ni sta je to hip hop. Meni je od njegovih stvari najjaca "Dozivotno Mc" i "Na ulici" mada mi je bas krivo sto je iz "dozivotno mc" izbacio trecu strofu kada je stavljao pesmu na album jer je bas ta treca strofa bila neprevazidjena....

Brate bez uvrede -ovo vazi za njegove fanove,ma koga ja to zezam ko ih sisa
on je bruka za hip-hop,bedna kopija komercijale,koja i onako neuspeva da se zadrzi,cast izuzecima,ukratko
"BRATE KO TI DADE MIKROFON DA PROSIPAS Rime". :twisted: :evil: :twisted: :evil:

Imas 2 sjajne radnje, jedna se nalazi preko puta Narodnog Pozorista, tacno pored Soko Starka i stanice trolejbusa. To je kao neka farbara ali u poslednje vreme drze dosta pribora za slikanje i crtanje.

Druga radnja se nalazi na zelenom vencu, al nemam pojma kako da ti objasnim gde. Otprilike ovako, spustis se na stanicu 53. i odmah tu na samom pocetku Narodnog fronta, na strani gde se nalazi Matematicka gimanzija i Tesla, znaci na samom pocetku te ulice, prvo ide neka prodavnica, pa neka staklorezacka radnja i onda ta radnja slikarskog materijala. Videces ne mozes nikako da promasis. Pozdrav! :)

britgirl:
ne,miss AMY-Lee,ugledacu se na onog narkomana HIMa koji peva o djavolima i smrcu i salje nam predivnu poruku:svi cemo uskoro crknuti :twisted: :twisted: :twisted: !!!to je tako divno i poucno :roll: :roll: :roll:!!!
Mnogo si zaglibila!
pazi-metal i rock pesme imaju dusu bre !!!reci su tako snazne,a ne ko ova britney jedna pesme kolko sam cula ide nesto:"dragi nemoj prestajati skoro sam svrsila....."pa ti gledaj
drugo cak i da je ville narkoman bolje to nego britney -*****,drogirala sa,pije ,pusi,....tako da za ville-a sto se toga tice nemozes nista da kazes(uostalom on bar to ne krije i ne porice -da pusi i pije za razliku od britney!!!),a to da peva o smrti -ti da pazljivo poslusas reci -videla bi da su-fenomenelne-kao uostalom vecina rock i metal pesama
:evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :twisted:

AMY-LEE:
britgirl:
ne,miss AMY-Lee,ugledacu se na onog narkomana HIMa koji peva o djavolima i smrcu i salje nam predivnu poruku:svi cemo uskoro crknuti :twisted: :twisted: :twisted: !!!to je tako divno i poucno :roll: :roll: :roll:!!!
Mnogo si zaglibila!
pazi-metal i rock pesme imaju dusu bre !!!reci su tako snazne,a ne ko ova britney jedna pesme kolko sam cula ide nesto:"dragi nemoj prestajati skoro sam svrsila....."pa ti gledaj
drugo cak i da je ville narkoman bolje to nego britney -*****,drogirala sa,pije ,pusi,....tako da za ville-a sto se toga tice nemozes nista da kazes(uostalom on bar to ne krije i ne porice -da pusi i pije za razliku od britney!!!),a to da peva o smrti -ti da pazljivo poslusas reci -videla bi da su-fenomenelne-kao uostalom vecina rock i metal pesama
:evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :twisted:
Slusaj,necu da se prepirem svako ima svoj ukus i za tvoje obavestenje Britni nema pesmu"svrsicu,ah"i nije *****,a ni narkomanka,ko Ville.

britgirl:
Zasto je toliko vredjate?????Ona je potpuno cool za mene,volim je i mislim da je bolje da slusam nju nego narkomane poput HIMa ili Marlyna Mansona!!!!!!
Izvini,molim te,sta fali Merlinu Mensonu.To sto ga neki slusaju ne mora da znaci da moraju da se ponasaju isto kao i on.Meni se iskreno svidjaju neke njegove pesme,ali ne nameravam bas da budem kao on.Meni se samo svidjaju njegove pesme,nista vise.A ti nastavi da slusas Britni Spirs,ko ti brani,mi te ne napadamo zbog toga.Svako ima razlicit ukus,sta bi bilo da svi imamo iste ukuse.Poz.

Ne volim tu vrstu muzike tako da o tome nemogu da pricam! Ali je jadno to da su od nje posle smrti hteli da naprave neznam ti ja sta i da ona postane legenda! To su bas jako forsirali ali reklamama se ne ulazi u legendu!

Back