guitarrr_babe
Domaćin
- Poruka
- 4.381
Sta se misli o Rasmus? Pa, ocigledno - ne misli se!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous:ne znas ti mnogo...Keeper:apsolutno.
je najobicnija mucka neprijatnih vokala sa smornim reperskim ritmovima sa compa, mixete il' sta ti ja znam .....
Ma,idi bre,vise,svaki put pisi isto,onda dodje neko i kaze kako je Linkin Park metal! Ajme... Mislim da mi je ono bio 57937 miroljubivi post! E,sad je dosta!Keeper:e, nasa dobra stara naivna courtney .......
bilo bi to lepo, ali ne moze .........
Gavrilovicka:GDE MOGU DA SKINEM MP3 MUZIKU NA NETUUUUUU???????
ODMAH ODGOVORI!!!!!
Moonspell_89:Nema mnogo tu da se prica jednostavno oni su komercijala i jedno najvece * na svetu.Ako koga mrzim to su oni.
Moonspell_89:Vi mozete da pricate sta god hocete ali Him je zakon.Imaju super muziku i jos bolji tekst.Tacno je to da su komercijala ali nisu kao Linkin Park Rasmus i takva govna!!!
HIM JE ZAKON!
Moonspell_89:Vi mozete da pricate sta god hocete ali Him je zakon.Imaju super muziku i jos bolji tekst.Tacno je to da su komercijala ali nisu kao Linkin Park Rasmus i takva govna!!!
HIM JE ZAKON!
. . .:Slusali ko ode to?
Ja sam danas slusao Hine Onde i Einherjer i bas su me odusevili. PP da bi i vas jer nema nikakvog "krestanja" i "skicanja".
Pink P@nter:Imam jedno veliko pitanje za vas.
Svaka vam cast ako znate odgovor.
Da li ste culi za pevaca EMINEMA???!![]()
![]()
![]()
sneguljica:Nema ti vi ni ukusa,ni pameti...Samo cu reci-zao mi vas je..I ja nisam ovde da se svadjam i prepirem vec da na kulturan nacin komuniciram sa ljudima,cistam postove,odgovaram..A ako vam se tema ne svidja..zasto je ne zaobidjete,umesto sto pisete gluposti..Uostalom..nismo svi isti i..prema tome ni ukusi nam nisu isti!!!Evo..prijateljski i kulturno..POZDRAV!
Svaka cast,Sneguljice..Tzv.METALCI nemaju ovde sta da rade..R'N'B zvuk mi se dopada..to sto kazu da je komercijala..Koga briga?!Ja znam da me ta muzika opusta i da se u klubovima dobro zabavim,isplesem uz tu muziku!!!!!Hajd'plesi uz Metallicu...?!Ali..da se razumemo..nemam nista protiv rock-a..Jednostavno ga ne slusam..Piozdrav svima..sneguljica:Nemate vi ni ukusa,ni pameti...izgleda,a ni pametnijeg posla od provociranja..Samo cu reci-zao mi vas je..I ja nisam ovde da se svadjam i prepirem vec da na kulturan nacin komuniciram sa ljudima,citam postove,odgovaram..A ako vam se tema ne svidja..zasto je ne zaobidjete,umesto sto pisete gluposti..Uostalom..nismo svi isti i..prema tome ni ukusi nam nisu isti!!!Evo..prijateljski i kulturno..POZDRAV!
Strava je..Onakva se vise roditi nece..Bila je rodjena za muziku,ritam,ples..Svaka joj cast!!!!!!!!!Aaliya,neponovljiva!!!!!Tresnjica:Sta mislite o njoj???
Anonymous:Strava je..Onakva se vise roditi nece..Bila je rodjena za muziku,ritam,ples..Svaka joj cast!!!!!!!!!Aaliyah,neponovljiva!!!!!Tresnjica:Sta mislite o njoj???
Svaka joj cast!!!!!!!!!!Najbolja joj je TRY AGAIN!!!!!!Anonymous:Anonymous:Strava je..Onakva se vise roditi nece..Bila je rodjena za muziku,ritam,ples..Svaka joj cast!!!!!!!!!Aaliyah,neponovljiva!!!!!Tresnjica:Sta mislite o njoj???
Tresnjica:Hip-Hop je ZAKON!!!!!!!Samo za one koji znaju da ga razume...Ali,malo je nas pametnih......HEMULI:O.K. Vidim da ste skoro svi protiv hip-hop-a, ali de mi recite sta ima u rocku? Vi za mene ne predstavljate ni rokere ni metalce vec mentalce.Druga stvar,ako ne volis hip-hop otkud znas za taj stih? Ajde onda sa svima nama podeli svoju pamet i reci nam iz koje je to pjesme. Treca stvar, nasla si neku pjesmu koja je zezancija,poslusaj od 2pac-a "HIT`M UP" gde repuje kako "voli" svoje neprijatelje narocito Notorius B.I.G-a ili "CHANGES".Cetvrta stvar Eminem i 50 Cent jesu komercijala ali svi morate priznati da su najslusaniji.Ja licno kontam nesto da snimim pa da postavim na net i ako Bog da da se snimim album (narvno pod drugim imenom), ali i ja bih bio komercijala ako ce mi to doneti love koliko hocu,vile,10-ak auta,p.i.c.k.e. koliko hocu i kad hocu i druge cari zivota!Dina:Ja vise volim ROCK,HARD ROCK!Rap u stvari ne volim uopste!Svi su tako vulgarni,nemuzikalni,komercijalni i jednolicni!pojavi se EMINEM i svi padnu u nesvest!Molim te!A sto se tice toga da li znaju da sviraju neki instrument ili da stvarno pevaju,bolje da ne diskutujemo o tome!
NPR:Onaj 50 CENT ima tekst"I love you like fat kid loves cake"Aman!!!!
trazim druga misljenja!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Upravo tako....Bravo!!!
Nisam htela da se ubacim u tvoju poruku..izvini!Nego..BRAVO!!!
![]()