ima li hopera????

Keeper:
HEMULI:
mortishaaa:
child in time:
kao i svaki drugi "trendi" pravac,ugasice se za par godina..Ja sam pravi Nostradamus!!
za ono prvo.. STA SE DRUGO OCEKUJE, kroz par godina, niko od njih vise to nece slusati, vec neki novopridosli pravac i pravice se da nikad nisu ni slusali!! :lol:
a za drugo.. 8) 8) 8)
A STA ZA TEBE NIJE TRENDI? MOZDA DEBILSKA MENTAL MUZIKA? ZA MENE JE HIP-HOP NACIN ZIVOTA, I NEMOZES RECI DA CE SE UGASITI JER NAS JE SVE VISE. TI I MOZDA DRUGI CLANOVI MI CETE SE SMIJATI ALI MENI JE VAZNIJE DA NABAVIM NPR CD OD DMX-a GRAND CHAMP NEGO DA IZADJEM SA CUROM! I ONAKO P.I.C.K.E. UVIJEK IMA I BICE JE,DOK CD NECE BITI U CD SHOPU ZA 10 GODINA. ZATO SUTI GLUPA K.U.C.K.O. JER NEMAS POJMA!

vazniji mu cd od cure? ... heheheh. zanimljivo :lol: ihihihi.
nego, decko, imas srece sto net ne omogucava fizicki kontakt jer bi morao da bezis posto si mi verenicu nazvao tako kako si nazvao :twisted:
reko' bi ti stosta, ali necu, razumem ja tebe i ostale koji vodite seljachke propale "hip-hop - hulla - hop" nacine zivota ........
kako me moja sreca brani :oops:
a ti javi mi se za par godina, pa cemo videti dal' ces slusati to i dalje, ja znam da moje hocu.. a kad si vec tu, navedi mi sta je to tako graciozno u HipHopu

overkill:
Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
...... a zar bi trebalo? ... :roll:
:cry: :cry: :cry: :cry:
NARAVNO!!!!!!! mi ga obozavamo.. zar ne duso?? :shock:

paaaaaaaaaaaaaa ............ :roll:
ja volim sve sto ti volis :wink:

Sto se bre vi ne uzmete vec jednom pa da svi slavimo?
E,a znate li sta rade mladenci prve bracne noci?

cek' da pitam kevu pa da dodjem ovde i napravim se pametan :twisted:

............

evo mama kaze da se prve bracne noci prave bebe.
a ja mislio da ih nose rode
:twisted:

Führer.:
mortishaaa:
Führer.:
Rekoh (ustvari to si ti rekao a ja sam se slozio s tobom :shock: iiiiiiiiiiiii pasce sneg) ali da ja mogu da radim sta najvise volim :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: njah njah muhhahahahaha.
SNEG :shock: gde je sneg :shock: :shock:
8) (kako je kulisa ovaj smajli :P )
Pasce sneg ja i Keeper se slozili oko necega. :wink:
SNEG SNEG SNEG!!!!!!!!!! :shock: :shock: Jupiiiiiiii!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Fuhreru sto me lazes :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :( , sad sam izasla napolje, kad ono nema nigde.. :( :( tuzicu te mami… :x :evil:

da,ovaj i dalje ne mogu...u svakom slucaju nije ni bitno.....poy.svima...
happy.gif
wink.gif
swink.gif
[Automated by GetSmile]

Back