ima li hopera????

Führer.:
mortishaaa:
da, da ...... :wink:
NE SE_RI!! :lol: :lol: :lol: STRAVA :wink:
nego, gde on nestade? :(
Ode da gleda Snach filmcina svarno filmcina. Jeste li culi samo muziku iz tog filma AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Propast Inferno. Merry *'n Popins kad sam cuo to prs'o sam k'o curula 45 (sto bi rekli ovi moji motiksi). :D :D :D :D :D :D :D :D :D
A ti si bata zanci, A ja sve mislio ti si seka :oops: :oops:

Keeper:
Führer.:
Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
...... vama treba prevodioc ocigledno :?
upravu si.. oces ti da nam budes.. :roll:

ne znam ... nemam ni ja bas izvezbanu komunikaciju sa Fujrerom ..... :?
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

... zaboravio si djavole da stavis :P

Ajde jedan djavo da se javi samo za keepera. Aj'mo aj'mo sta ste se ukenj@li nece vam on nista. Ah da treba vise govorio je u mnozini ajde vas grupica tamo u uglu vi, vi dolazite ovamo. Evo ih stizu, njih cetvoro - Ostavite te rage tamo , e ne nego tamo, bas tu. Kako se zoves (kazem ja) - pa ja sam Smrt a ovo je bolest (kaze jedna od njih).... - dobro dobro (opet ja) evo sta mislis. Kako se zovete - (oni) pa ni smo ...... ...... .......... . :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Führer.:
Keeper:
Führer.:
Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
...... vama treba prevodioc ocigledno :?
upravu si.. oces ti da nam budes.. :roll:

ne znam ... nemam ni ja bas izvezbanu komunikaciju sa Fujrerom ..... :?
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

... zaboravio si djavole da stavis :P

Ajde jedan djavo da se javi samo za keepera. Aj'mo aj'mo sta ste se ukenj@li nece vam on nista. Ah da treba vise govorio je u mnozini ajde vas grupica tamo u uglu vi, vi dolazite ovamo. Evo ih stizu, njih cetvoro - Ostavite te rage tamo , e ne nego tamo, bas tu. Kako se zoves (kazem ja) - pa ja sam Smrt a ovo je bolest (kaze jedna od njih).... - dobro dobro (opet ja) evo sta mislis. Kako se zovete - (oni) pa ni smo ...... ...... .......... . :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
nisi ti pti cistoj svesti! 8) :lol: :lol: :wink:

Crazy Horse:
Nocturna:
Crazy Horse:
A, da, za Nocturnu nesto. Verovatno nikada nisu cula za Neil Young-a, pa ti Crazy Horse deluje glupo i besmisleno. Nisi ti kriva, verovatno ti je draza metal klasika.
Ma najbolje! A ni ti onda za Apocalypticu (pa ti zvuči bolesno i neinventivno)! :lol: :lol: :twisted:
A inventivno je Crazy Horse! Wow, kakva kreativnost! :lol:
Slušaj ti batice malo metal klasiku. Ako te to ne produhovi, stvarno ne znam šta će.

Mislim da si u pravu. Heavy metal je prava hrana za dusu. Ako me to ne produhovi, stvarno ne znam sta ce.
Hahahaha...pa pratis li ti sebe?
ccc
Manje vutre, vise rada i nauke, devojko.
E ajde za_je_bi!! :shock: Uostalom navedi sta si cuo od njih pa komentarisi.. UH.. kako sam se iznervirala!! :x :x :x :x :x :x :x
( :roll: nisam ovo trebala da citiram.. al' dobro zna se na sta se misli )

mortishaaa:
child in time:
kao i svaki drugi "trendi" pravac,ugasice se za par godina..Ja sam pravi Nostradamus!!
za ono prvo.. STA SE DRUGO OCEKUJE, kroz par godina, niko od njih vise to nece slusati, vec neki novopridosli pravac i pravice se da nikad nisu ni slusali!! :lol:
a za drugo.. 8) 8) 8)
A STA ZA TEBE NIJE TRENDI? MOZDA DEBILSKA MENTAL MUZIKA? ZA MENE JE HIP-HOP NACIN ZIVOTA, I NEMOZES RECI DA CE SE UGASITI JER NAS JE SVE VISE. TI I MOZDA DRUGI CLANOVI MI CETE SE SMIJATI ALI MENI JE VAZNIJE DA NABAVIM NPR CD OD DMX-a GRAND CHAMP NEGO DA IZADJEM SA CUROM! I ONAKO P.I.C.K.E. UVIJEK IMA I BICE JE,DOK CD NECE BITI U CD SHOPU ZA 10 GODINA. ZATO SUTI GLUPA K.U.C.K.O. JER NEMAS POJMA!

mortishaaa:
Führer.:

nisi ti pti cistoj svesti! 8) :lol: :lol: :wink:

Izgleda? :(

HEMULI:
mortishaaa:
child in time:
kao i svaki drugi "trendi" pravac,ugasice se za par godina..Ja sam pravi Nostradamus!!
za ono prvo.. STA SE DRUGO OCEKUJE, kroz par godina, niko od njih vise to nece slusati, vec neki novopridosli pravac i pravice se da nikad nisu ni slusali!! :lol:
a za drugo.. 8) 8) 8)
A STA ZA TEBE NIJE TRENDI? MOZDA DEBILSKA MENTAL MUZIKA? ZA MENE JE HIP-HOP NACIN ZIVOTA, I NEMOZES RECI DA CE SE UGASITI JER NAS JE SVE VISE. TI I MOZDA DRUGI CLANOVI MI CETE SE SMIJATI ALI MENI JE VAZNIJE DA NABAVIM NPR CD OD DMX-a GRAND CHAMP NEGO DA IZADJEM SA CUROM! I ONAKO P.I.C.K.E. UVIJEK IMA I BICE JE,DOK CD NECE BITI U CD SHOPU ZA 10 GODINA. ZATO SUTI GLUPA K.U.C.K.O. JER NEMAS POJMA!

vazniji mu cd od cure? ... heheheh. zanimljivo :lol: ihihihi.
nego, decko, imas srece sto net ne omogucava fizicki kontakt jer bi morao da bezis posto si mi verenicu nazvao tako kako si nazvao :twisted:
reko' bi ti stosta, ali necu, razumem ja tebe i ostale koji vodite seljachke propale "hip-hop - hulla - hop" nacine zivota ........

Back