Keeper:ne bi ti trebalo to da shvatis kao preporuku![]()
![]()
![]()
da ne bi prosao ko sto ce proci te nabildovane shonje :wink:
:wink:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Keeper:ne bi ti trebalo to da shvatis kao preporuku![]()
![]()
![]()
da ne bi prosao ko sto ce proci te nabildovane shonje :wink:
:wink:Führer.:Keeper:ne bi ti trebalo to da shvatis kao preporuku![]()
![]()
![]()
da ne bi prosao ko sto ce proci te nabildovane shonje :wink:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:wink:

:shock: sta,nije tacno da kontas? :shock:Führer.:

vidi kako si dobar, odmah mi pomazesKeeper:mortishaaa:pa vidis kakvi su.. branice mene verenik kad doje.. videce oni svog boga.. :wink:Führer.:c c c c c c c c. Uopste ne misle na tebe!mortishaaa:e ajde otvorite jos jjednu temu, pa cu da *!! :x :x :x :x
zar treba 5x da pisem!! :x :x![]()
![]()
![]()
e hvala :wink:
ljubavi, koga sad da bijem ? ...![]()
ajd' reci pa da brzo to obavim .... :wink:
mortishaaa::shock: sta,nije tacno da kontas? :shock:Führer.:
![]()
![]()
![]()
cuti mozda i hoceKeeper:mortishaaa::shock: sta,nije tacno da kontas? :shock:Führer.:
![]()
![]()
![]()
hehehehhe![]()
majke mi je lik ....... kazes mu da dobro konta a on "nije tacno"![]()
pppPppp ..... Fujreru, bas si glup !!!
(sad ce da kaze "hvala")

a kako si ti u to tako siguran, kad me nevidis?? :?Führer.:Pa nisi nevidljva ........................znasmortishaaa:vidis da sam prsla.. bila bolesna.. nisam dolazila na forum.. pa se sad uzivela..Führer.:Dob-ro ?mortishaaa:NJAH NJAH.. ni ne treba.. samo se opusti.. :wink:i ti obracas paznju na mene :wink:
Damortishaaa::shock: sta,nije tacno da kontas? :shock:Führer.:
![]()
![]()
![]()
i to sto kazes.. onda im nista nevredi..Keeper:mortishaaa:AHA :wink:Keeper:ovakvih tema je, hvala bogu, bilo dosta, ako ne i previse ....... :?
izgustirali smo sve te karleuse i cece
al' sto je fora, oni u pevaju o tome kako su spponzoruse i *****..![]()
![]()
...... pa moraju da se pohvale valjda .....![]()
ako niko to ne zna, onda dzaba im sve to :wink:

Anonymous:Damortishaaa::shock: sta,nije tacno da kontas? :shock:Führer.:
![]()
![]()
![]()
sta tu ima cudno
Znam ja sve(skoro). "By the way" na koga mislis.mortishaaa:a kako si ti u to tako siguran, kad me nevidis?? :?Führer.:Pa nisi nevidljva ........................znasmortishaaa:vidis da sam prsla.. bila bolesna.. nisam dolazila na forum.. pa se sad uzivela..Führer.:Dob-ro ?mortishaaa:NJAH NJAH.. ni ne treba.. samo se opusti.. :wink:i ti obracas paznju na mene :wink:
e jel' neko citao Pulmana?? onako by the way :? :?
bas sam htela da pitam gde si :?Anonymous:Damortishaaa::shock: sta,nije tacno da kontas? :shock:Führer.:
![]()
![]()
![]()
sta tu ima cudno
Führer.:Znam ja sve(skoro). "By the way" na koga mislis.mortishaaa:a kako si ti u to tako siguran, kad me nevidis?? :?Führer.:Pa nisi nevidljva ........................znasmortishaaa:vidis da sam prsla.. bila bolesna.. nisam dolazila na forum.. pa se sad uzivela..Führer.:Dob-ro ?mortishaaa:NJAH NJAH.. ni ne treba.. samo se opusti.. :wink:i ti obracas paznju na mene :wink:
e jel' neko citao Pulmana?? onako by the way :? :?
Hahahahaha neko da pita gde sam ja. E ulepsala si mi dan.mortishaaa:bas sam htela da pitam gde si :?Anonymous:Damortishaaa::shock: sta,nije tacno da kontas? :shock:Führer.:
![]()
![]()
![]()
sta tu ima cudno
mane
nema nista cudno
![]()
Da jesi sad heppy jadne sponzoruse ne mogu svoj "leb" od tebe da zarade.mortishaaa:i to sto kazes.. onda im nista nevredi..Keeper:mortishaaa:AHA :wink:Keeper:ovakvih tema je, hvala bogu, bilo dosta, ako ne i previse ....... :?
![]()
ako niko to ne zna, onda dzaba im sve to :wink:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"jel' neko citao Pulmana" na koga mislis.mortishaaa:Führer.:Znam ja sve(skoro). "By the way" na koga mislis.mortishaaa:a kako si ti u to tako siguran, kad me nevidis?? :?Führer.:Pa nisi nevidljva ........................znasmortishaaa:vidis da sam prsla.. bila bolesna.. nisam dolazila na forum.. pa se sad uzivela..Führer.:Dob-ro ?mortishaaa:NJAH NJAH.. ni ne treba.. samo se opusti.. :wink:i ti obracas paznju na mene :wink:
e jel' neko citao Pulmana?? onako by the way :? :?![]()
![]()
![]()
![]()
ono na kog mislim (ne razumem pitanje)![]()
Führerr:Da jesi sad heppy jadne sponzoruse ne mogu svoj "leb" od tebe da zarade.mortishaaa:i to sto kazes.. onda im nista nevredi..Keeper:mortishaaa:AHA :wink:Keeper:ovakvih tema je, hvala bogu, bilo dosta, ako ne i previse ....... :?
![]()
ako niko to ne zna, onda dzaba im sve to :wink:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

drago mi je..Führer.:Hahahahaha neko da pita gde sam ja. E ulepsala si mi dan.mortishaaa:bas sam htela da pitam gde si :?Anonymous:Damortishaaa::shock: sta,nije tacno da kontas? :shock:Führer.:
![]()
![]()
![]()
sta tu ima cudno
mane
nema nista cudno
![]()
upravu si.. oces ti da nam budes..Keeper:...... vama treba prevodioc ocigledno :?
paFührer.:"jel' neko citao Pulmana" na koga mislis.
mortishaaa:upravu si.. oces ti da nam budes..Keeper:...... vama treba prevodioc ocigledno :?![]()
DAVAJ MALO!!!Führer.:Kod mene nema ali ima narodnjaka mogu na kilo da ih prodajem znas kako se kaze 50-tak narodnjaka (za potpalu), i osigurao sam se od hladnoce ove zime.mortishaaa:ima ih i kod mene :shock: :shock:Führer.:Alexandra9:Naravno da postoje, ..., moja skola ih je puna...
Njima treba dici spomenik. Kako bi se zvao..... :wink:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne s*eri.. aleluja.. 8)Alexandra9:Znate li sta je najgore,..., sto ni ne pevaju kako treba, a i ima debilnih tekstova...