ima li hopera????

Ja sam prvo sa jedno 10-11 god. poceo prvo da slusam offspring - to se desilo kad sam cuo Preety fly [ta pesma mi nije izlazila iz glave] i tako sam kupio sve njihove albume , onda sam kod druga cuo KoRn onda sam poceo to da slusam - bio sam toliko napaljen na to divljanje... onda sam 2000. cuo Take a look around od Limp Bizkit-a i od tada to mi je grupa #1 ali slusam i sve sto je dobro [nirvana, papa roach, blink 182, rage against the machine...]

POZ svima

Uopste mi se ne dopadaju (blago receno). Slazem sa onim ko j e rekao da ne znaju da pevaju. Mozda i znaju ali to sigurno nije ono sto rade sa svojim pesmama. Npr. na Evroviziji, pesma je po mom misljenju bila skroz bez veze: par reci koje se vrte u krug i ponavljaju, a one pri tom ne pevaju nego, bas kao sto je neko rekao, vriste i skacu okolo.
Sto se tice tog njihovog imidza, ne znam da li je to kreirano da bi se privukla paznja ili nesto drugo. Ipak, uopste se ne slazem sa tim sto rade. OK, super je biti drugaciji ali da pritom ostanes i normalan. Mrzim kada ljudi prave glupsti samo da bi privukli paznju!!!!!!!!!!!!!!

Ko hoce dase pridruzi oovoj grupi neka me kontaktira.Eminem je:depre,pe*ofil,nek*ofil,manij*k,narkoman,trpao je svoju kevu,***** za svoju proslost.Ko se slaze sa ovim moze da se pridruzi.

You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart...

http://www.cs-centar.net

Corey:
Ko hoce dase pridruzi oovoj grupi neka me kontaktira.Eminem je:depre,pe*ofil,nek*ofil,manij*k,narkoman,trpao je svoju kevu,***** za svoju proslost.Ko se slaze sa ovim moze da se pridruzi.

You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart...

http://www.cs-centar.net

Apsolutno podrzavam ideju! Ali sta bi "clanstvo" u grpi podrazumevalo? Tajne sastanke, specijalne A.E.G. uniforme sa ozvucenjem, sate nekontrolisanog izliva besa ka samom Feminemu ili konkretne pokusaje atentata na istog?

Sta god da je, ja sam za! :-)

Back