ima li hopera????

ajde bre vise, smorili ste sa tom Britney Spears, kao i sa temama ko je bolji... svaka druga tema je takvog sadrzaja...
ako nemate ideju za originalnom temom, koja ce stvarno da valja, nemojte ni da otvarate topic...
SMORILI STE!!!! :evil: :evil: :evil:

mortishaaa:
voodoo dol:
Ko kaze da Nirvanu slusaju samo narkomani?!Za mene je sve sa Pinka *!Sva domaca muzika... :!: Pre bih rekla da ti neznas sta je dobra muzika.Stoja...FUJ!!!
STOYU NEMOJ DA MI DIRAS!!!!!!!! ove ostale kako hoces :wink:
pa samo narkomani slusaju tu muziku.. samo oni mogu da je podnesu
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Slazem se; inace ako slusas Pink muziku kada si strejt onda ce ti to ostaviti trajne uticaje na psihu... :shock:

Jesam njihov veliki fan,ali pri tom ne smatram da je Vile Valo jedini clan band-a.Treba obratiti paznju i na muzicare,jer zaista je malo glupo samo gledati u pevaca kada iza njega ima fantasticne muzicare.
Nemam zamerki na njihov rad uopste,sta vise,cak mi je drago da su oni ipak nastavili tradiciju klasicnog Heavy Metala hteli to ljudi da priznaju ili ne,i lepo je videti da takav metal ume da zivi.
Uzevsi u obzir da nisu komercijalni band,sto su dokazali samom cinjenicom da se nisu prodali i napustili Finsku (kao sto su to ucinili Hanoi Rocks), i da dalje znaju da daju nove odgovore svakim novim albumom,svaka im cast.

Black_Swan:
NEEEEE bre lock!
NIRVANA.......to je nirvana stvarno...The man who sold the world....po meni pesma za sva vremena...za vecnost koliko je dobra... 8)

P.S. bleach,u zadnje vreme se bas lozim na nirvanu :wink: :wink:

nisi jedina
ja se ubijam sa Love buzz
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sto je dobra pesma
:wink:

ctpax:
mortishaaa:
voodoo dol:
Ko kaze da Nirvanu slusaju samo narkomani?!Za mene je sve sa Pinka *!Sva domaca muzika... :!: Pre bih rekla da ti neznas sta je dobra muzika.Stoja...FUJ!!!

Slazem se; inace ako slusas Pink muziku kada si strejt onda ce ti to ostaviti trajne uticaje na psihu... :shock:

ZNACI MISLIS DA SAM JA NARKOMAN??? :? ZATO STO OBOZAVAM NIRVANU?

Sta je sa tom vrstom muzike izgleda kao da niko nema volju da svira klasicni hard-rock.Kada se setim slavnih grupa koji su obelezili prosli vek od led zeppelina,dep purple, guns and roses, skid row, black sabbath, whitesnake.Kao da su se ljudi malo uplasili tog zvuka.Zasto?Da li je u toj muzici pronadjeno nesto negativno?Mada za zdravog slusaoco to su veoma prijatni zvuci.

ctpax:
mortishaaa:
voodoo dol:

ZNACI MISLIS DA SAM JA NARKOMAN??? :? ZATO STO OBOZAVAM NIRVANU?

Iz 70 godina,zaista mogu biti odusevljen kvalitetom metala,iako ga danas ne bi mnogi tako nazvali,ali ipak se zna sta je metal.Ne bih ja ovde isao po sistemu najvecih hitova,nego najboljih pesama po svom licnom ukusu.Evo neki spisak mojih omiljenih pesama iz striktno 70 godina proslog veka:
BLACK SABBATH-Black Sabbath, Paranoid, Children Of The Grave, Symptom Of The Universe, After Forever.

SCORPIONS-Lonesome Crow, They Need A Million, Fly To The Rainbow, Top Of The Bill, Pictured Life, Polar Nights, Craying Days, Steamrock Fever, The Sails Of Charon, Riot Of Your Time, Lovedrive, All Night Long, We'll Burn The Sky.

JUDAS PRIEST-Run Of The Mill, Victim Of Changes, The Ripper, Tyrant, Sinner, Dissident Aggressor, Exciter, Beyond The Realms Of Death, Savage, Delivering The Goods, Take On The World, Green Manalishi, Dream Deceiver.

MOTORHEAD-Motorhead, Iron Horse, Bomber, Overkill.

hmm,to bi bilo iz 70 kada je nastao prakticno Heavy Metal,za ostatak cemo videti posle.

Nisam njihov fan, medjutim, ima tu nesto...deluju sasvim dobro...pre 2'3 meseca sam na artu video spot ya pesmu Solitary Man, i strasno se nalozio...i onda je trayio po netu, i nisam nasao...nemam kazaa, tako da ne mogu ni odande...bio bih vam zahvalan do neba kada bi neko bio voljan da mi posalje tu pesmu na mail...ako neko hoce, posaljite mi priv. poruku....

Back