Eto u jednom trenutku mira i stalozenosti da napisem ono sto mi se dogadja....Naime moja cerka je vec neko vreme kod moje sestre u dalekom gradu gde se skoluje...sestra zivi sa muzem u malom stanu pa cerci placamo nekako stancic gde zivi sama...naravno moja sestra je odmah prihvatila da joj sve ostalo priusti sto se tice hrane a i ona sama nesto malo raducka pa nekako guramo...medjutim moja sestra mi iznenada javlja da su nastali problemi jer je njen muz poceo da se ponasa veoma uvredljivo i prema njoj i prema cerci...jednostavno sestri prebacuje stalno kako ona daje novac mom detetu kako je hrani kako ce moja cerka sutra da je otpise i sve to zaboravi...ti prekori pretvorili su se u svadje koje me zabrinjavaju ...sestra kaze da tu njegovu osobinu nije ni znala da je postao nepodnosljiv a ona je veoma vezana za moju cerku i kaze da po cenu i razvoda nece da dozvoli da joj se bilo ko mesa...jer ona i ne uzima njegov novac vec ima svoju platu...sestra znam da zna da raspolaze novcem nista se tu ne razbacuje...kupi joj ponekad hrane da napuni frizider...kaze zar sad moram da to radim kradom..Cerci je krivo zalila mi se ne zeli da im pravi razdor u braku a mi smo sestri zahvalni sto o njoj brine jer nismo u mogucnosti da joj sve placamo...sta da radim ne znam prosto?...daleko bilo da zelim da se oni razidju ali me stvarno takvo njegovo ponasanje vredja...Prema nama je super jer veruje da mi sestra nista nije rekla...uzasno mi je to licemerno a sestra isto govori da ga zbog svega ovog prezire jer je milion puta pricala i uveravala ga da smo mi familija koja je vezana da se postujemo pomazemo...i on ima cerku i kad bi sutra morala kod nas primili bi je pa sto kazu delili zadnje parce...