iluminati i Tito

Joj bas je bio interesantan onaj post o Kavaji...mnogo toga sam saznala..
A sto se tice Tita ...moja teorija je da je definitivno bio nekog plemickog ili aristokratskog porekla.
Takodje je mozda po nekoj porodicnoj liniji usao u masone.
Kad je Tito isao prvi put u zvanicnu posetu Kraljici Elizabeti..
Ona ga je posmatrala a posle rekla : "Ako je on bravar ja sam pralja".
Takodje je interesantno kako je Cercil do '42 ili '43 bio naklonjen Cetnicima i Kralju u Londonu a nakon 43 skroz je naklonjen Titu i komunistima .

A sto se tice Tita ...moja teorija je da je definitivno bio nekog plemickog ili aristokratskog porekla.
Takodje je interesantno kako je Cercil do '42 ili '43 bio naklonjen Cetnicima i Kralju u Londonu a nakon 43 skroz je naklonjen Titu i komunistima .

genijalno :ok:

He he...

ne brkaj malog Jožu i njegovo nesrećno detinjstvo sa "onim" Titom koga je primila Queen Elizabeth...

Bilo ih je vise ? .:dontunderstand:... Mozda...:think:...blizanci.. na primer...niko nikad nije razmisljao o toj teoriji...bilo ih je raznih... cak da je imao svoje dvojnike ... ali niko nije spominjao mogucnost blizanca...ajde da jos malo zamrsimo misteriju.. :)

Eh da a sad o Jozi iz Kumrovca....
Kazu da je stvarno postojao neko ko se zvao i prezivao kao"sin naroda i narodnosti " ali takodje da je ta osoba vojnik Austro Ugarske vojske.Zadnji put kad je bila u Kumrovcu nije imala jedan prst na ruci (palac).
Tj . da skratim pricu...kazu da je Tito uzeo neciji identitet i da nema veze uopste sa Kumrovcem

Eh da a sad o Jozi iz Kumrovca....
Kazu da je stvarno postojao neko ko se zvao i prezivao kao"sin naroda i narodnosti " ali takodje da je ta osoba vojnik Austro Ugarske vojske.Zadnji put kad je bila u Kumrovcu nije imala jedan prst na ruci (palac).
Tj . da skratim pricu...kazu da je Tito uzeo neciji identitet i da nema veze uopste sa Kumrovcem

...ali ima veze sa Ugarskom...

Pa valjda ...inace moj jedan drugar je ubedjen da sve to ima veze sa Katolickom i Pravoslavnom crkvom da je komunizam ideologija koja je dosla sa Zapada i imala je cilj da unisti Pravoslavlje i Istocno Evropske narode.

Tito.
Kazu da je bio vanbracno dete Franje Josifa (Franca JOzefa), sto bi znacilo da je pripadao Plavom bloku.
Zbog pretnji Staljinom i raznim pokusajima atentata, Crveni su ga prisilili na saradnju sa njima.
Stvaranje pokreta nesvrstanih je mozda bio pokusaj Plavih da izbegnu totalnu kontrolu sveta od strane Crvenih, dakle da ne odu ili crvenoj Americi, ili crvenoj Rusiji.
Mozda.
Ipak mu je (crvena) engleska kraljica dosla na sahranu.

Hehehe... Kako nastaju legende.

Sad se setih jednog koji je tvrdio:
- A u Kremanskom proročanstvu pisalo, kad umre Tito, padaće kiša 40 dana i 40 noći. I baš tako bilo, bo mater!
To je bilo na otprilike godinu dana nakon Titove smrti. Niko se nije sećao da je padala tolika kišurina. Ipak, nakon mnogo vremena, ovu izjavu čuo sam još nekoliko puta. :)

Back