Ilon Mask o svom trans detetu: Mog sina ubio "woke" virus, on je "mrtav", a ja prevaren

Доктор каже 11-годишњој девојчици да је на "савршеном месту" да почне да узима блокаторе пубертета и постане ТРАНС.
Да ли овог доктора треба послати у затвор због злостављања деце?
Или одузети мајци старетелјство над дететом

GMPlr-kXkAAp_8F

Ranije si da popiješ pivo morao imati 18 godina, sad sa 11 možeš da odlučuješ šta ćeš biti ostatak života.

Ranije si da popiješ pivo morao imati 18 godina, sad sa 11 možeš da odlučuješ šta ćeš biti ostatak života.
Ова прича открива шта се дешава деци у родним клиникама и то је ужасавајуће
ЦБЦ Невс Цанада послала је 14-годишњу девојчицу на тајном задатку у клинику за родну равноправност рекавши да је видела транс инфлуенцера на Јутјубу са којим се она поистовећује
- У року од 5 минута клиничар ју је питао да ли жели мастектомију
- У року од 7 минута мислим да се прича о хистеректомији јер унутрашњи органи могу изазвати дисфорију
- За девет минута, добила је рецепт за тестостерон
Тамо нема родитеља.
Ово је 14-годишња девојчица која прича причу да је сама себи поставила дијагнозу као транс јер је видела некога на мрежи.
Тако невероватно новинарско дело, сјајан чланак који је изашао са њом. А онда су транс активисти, неколико недеља касније, разбили прозоре на централи ЦБЦ-а у Монтреалу.

Јеси ли приметила како вам је Вучић увео Закон о родно сензитивном језику и на чело Владе годинама држао особу која ни један једини глас на изборима никада није добила, али је зато названа "чале", иако у стварности уопште није "чале".
😡

preuzmi (1).png

eto to je to što tvrdim, postoje inteligentni ljudi koji su istovremeno i debili
inteligentan a glupav
kod našeg seljaka ne bi prošlo jer je seljak mudar iako nema IQ 180
Исти тај неписмени сељак има и своју мудру изреку: „Нема будале до школоване будале.”

Доктор каже 11-годишњој девојчици да је на "савршеном месту" да почне да узима блокаторе пубертета и постане ТРАНС.
Nauka bez etike

Kada dijabolici zauzmu nauku...

GMPlr-kXkAAp_8F
Ovo je dečak, a ne devojčica.

Tako ti je to obično , međutim velika je stvar što se i sad pobunio jer ima onh koji ispred ličnih tragedija stavljaju liniju ideologije . Eto na primer @Sizif , ko zna koliko je on dece tako izgubio a on bi i dalje propagira jedenje buba.
Ajde što Sizif jede bube, nego i muvama čupa krila.

Sve to ludo.

tema je ozbiljna, i za podforum psihologija, a ovde su vecina neozbiljni

ja sam juce isto procitao to o masku, i nije problem u toj deci, nego u roditeljima, tu treba sad uraditi psiholoski profil deteta, kako je do svega doslo, a mozemo samo da nagadjamo, jer taj brak je razveden - to dete je otac povredio, ili ga je majka nahuskala na oca, ili delimicno oboje, i onda se desava da mrzi muskarce, mrzi bogate. ... znaci nije tema za politiku, vec za psihologiju, necu da pisem ovde, a i nemamo dovoljno informacija, ovio je sto sam juce i ja procitao

znaci, mask je sam priznao svoju krivicu, ne znamo koliko je majka kriva, dakle roditelji su krivi, a njima je krivo drustvo, i to traje duze od wokeizma, to dete vec ima 20 godina, a kada su se oni razveli? on pominje period korone, pusti ti prijatelju koronu, pricas gluposti

Poslednja izmena:
Woke ne može da opstane. Tupav, ali ipak bezazlen levičarski pokret IMO.
Daleko važnije iteracije levičarstva poput Marks-Lenjinizma ili Maoizma su propale da bi neki Woke mogao da se održi.
Svaki levičarski pokret je osuđen na propast. To je prosto neminovno. Razlikuje se samo po devastaciji koju je u stanju da napravi čovečanstvu.
Woke mislim nema nikakvu snagu. Pogubiće se neke budale i ludaci u tom Woke koji bi pre 100 godina bili alkoholičari pa su sada uzeli neku drugu zanimaciju...
Možda čak Woke ispadne i pozitivna selekcija i dodatno osnaži Zapad i belog čoveka, aktivira konzervativne ljude i narod da se bori protiv njega, poveća natalitet itd.
Još jedan od delića slagalice koja služi za uništenje bele rase.
Što se mene tiče - ko ih yebe, zahvaljujući takvim idiotima to zlo uspeva da se zapati i održi na zapadu, a onda da se širi po celom svetu.

https://n1info.rs/svet/ilon-mask-trans-dete-woke-ideologija/

Pogledajte prilog 1584113

Ilon Mask, vlasnik Tesle i SpaceX-a, rekao je u intervjuu dr Džordanu B. Pitersonu da je „prevaren“ da dozvoli jednom od svojih sinova da se podvrgne procedurama promene pola, rekavši da je njegovo dete "ubio vouk virus".

Tokom jednog segmenta intervjua Piterson i Ilon Mask su razgovarali o deci koja su „na meti lekara koji se bave pitanjima roda i promene pola“, pri čemu su obojica izrazila mišljenje da je ova procedura „zla“, prenosi Dejli Vajer (Daily Wire).

Mask je nazvao „brigu za rodnu afirmaciju“ – „užasnim eufemizmom“.

„To je zapravo sakaćenje i sterilizacija dece. To je zlo. (U te procedure) uvodite decu koja su mnogo mlada da bi mogla da daju svoj pristanak“, rekao je Mask.

Dodao je da je „veoma moguće da odrasli manipulišu decom koja imaju stvarnu krizu identiteta da poveruju da su pogrešnog pola“.

Na pitanje zašto ističe ovo kao probelm, Mask je odgovorio da ima sina Ksavijera, koji se borio sa rodnom disforijom i koji se sada identifikuje kao devojčica.

„Pa, desilo se jednom od mojih starijih dečaka. U suštini sam bio prevaren da potpišem dokumenta za jednog od mojih starijih dečaka, Кsavijera. Ovo je bilo pre nego što sam shvatio šta se dešava, a istovremeno smo prolazili kroz kovid, tako da je bilo dosta zabune. I rečeno mi je da bi Кsavijer mogao da izvrši samoubistvo“, rekao je Mask.

Piterson je onda tvrdio da je to „laž od samog početka“.

„Nijedan pouzdan kliničar nikada neće verovati u to. Nikada nije bilo dokaza za to, a takođe, ako postoji veća stopa samoubistava, razlog su depresija i anksioznost, a ne rodna disforija. I svaki kliničar to takođe zna, i previše su kukavice da izađu (u javnost) i to kažu“, tvrdi Piterson.

Mask je kazao da „ljudi koji ovo promovišu treba da odu u zatvor“.

„Bio sam prevaren da to uradim. Nije mi objašnjeno da su blokatori puberteta zapravo samo lekovi za sterilizaciju. Izgubio sam sina, u suštini. Oni to zovu ‘mrtvim imenom’ s razlogom. Razlog zbog kojeg to zovu ‘mrtvo ime’ je taj što je vaš sin mrtav, tako da je moj sin, Кsavijer, mrtav, ubijen od vouk virusa“, rekao je Mask, koji retko govori o svojoj deci.

Pod „mrtvim imenom“ podrazumeva se ime koje je osoba nekada imala, dobila po rođenju, pre nego što je počela da se drugačije identifikuje i odabrala drugo ime.

Mask je potom rekao kako se „zakleo da će uništiti vouk virus“ nakon onog što mu se desilo.

„I napredujemo“, kazao je on.

Da to ne misli samo rečima, Mask je pokazao prošle nedelje kada je kazao kako će preseliti sedište dve svoje najistaknutije kompanije, raketne kompanije SpaceX i platforme društvenih medija X, iz Кalifornije u Teksas.

Razlog su nedavni zakoni koje je usvojila Kalifornija – posebno novi zakona koji sprečava škole da donose pravila kojim je osoblje obavezno da bilo kome, uključujući roditelje, saopšti informacije o rodnom identitetu deteta, piše BBC.

To bi značilo da ukoliko se dete u školi požali da oseća da njegov biološki pol i rod nisu u saglasju, roditelji neće biti obavešteni.

Portparol guvernera rekao je da zakon osigurava „bezbednost dece dok istovremeno štiti važnu ulogu roditelja“.

SAD.

Zagovornici LGBTQ-a kažu da učenici imaju pravo na privatnost, ali drugi tvrde da roditelji imaju pravo da znaju šta se dešava sa njihovom decom.

Mask sa svojom prvom suprugom Džastin Mask ima petoro žive dece. Jedno od njhove dece, Ksavijer, promenio je ime u Vivijan Džena Vilson, u skladu sa svojim rodnim identitetom, prekinuvši pravne veze sa ocem 2022. godine, uz izjavu da ne želi da „bude u srodstvu sa biološkim ocem na bilo koji način“
Није му још касно да направи новог, а овог да поклони Сорошу. Има се, може се.

Moj komentar je da je Woke ludilo koje treba nekako odstraniti sa Zapada.
To je verovatno način da se kontrolišu levičarske i antizapadne tendencije mladih, osetljivih i ludih i način za sprečavanje nekog novog Marks-Lenjinizma.
Soft verzija istog. Bar ga tako vidim. Ali opet je ludilo.

Давајте то код нас! Можда буде повољних кредита..

https://n1info.rs/svet/ilon-mask-trans-dete-woke-ideologija/

Pogledajte prilog 1584113

Ilon Mask, vlasnik Tesle i SpaceX-a, rekao je u intervjuu dr Džordanu B. Pitersonu da je „prevaren“ da dozvoli jednom od svojih sinova da se podvrgne procedurama promene pola, rekavši da je njegovo dete "ubio vouk virus".

Tokom jednog segmenta intervjua Piterson i Ilon Mask su razgovarali o deci koja su „na meti lekara koji se bave pitanjima roda i promene pola“, pri čemu su obojica izrazila mišljenje da je ova procedura „zla“, prenosi Dejli Vajer (Daily Wire).

Mask je nazvao „brigu za rodnu afirmaciju“ – „užasnim eufemizmom“.

„To je zapravo sakaćenje i sterilizacija dece. To je zlo. (U te procedure) uvodite decu koja su mnogo mlada da bi mogla da daju svoj pristanak“, rekao je Mask.

Dodao je da je „veoma moguće da odrasli manipulišu decom koja imaju stvarnu krizu identiteta da poveruju da su pogrešnog pola“.

Na pitanje zašto ističe ovo kao probelm, Mask je odgovorio da ima sina Ksavijera, koji se borio sa rodnom disforijom i koji se sada identifikuje kao devojčica.

„Pa, desilo se jednom od mojih starijih dečaka. U suštini sam bio prevaren da potpišem dokumenta za jednog od mojih starijih dečaka, Кsavijera. Ovo je bilo pre nego što sam shvatio šta se dešava, a istovremeno smo prolazili kroz kovid, tako da je bilo dosta zabune. I rečeno mi je da bi Кsavijer mogao da izvrši samoubistvo“, rekao je Mask.

Piterson je onda tvrdio da je to „laž od samog početka“.

„Nijedan pouzdan kliničar nikada neće verovati u to. Nikada nije bilo dokaza za to, a takođe, ako postoji veća stopa samoubistava, razlog su depresija i anksioznost, a ne rodna disforija. I svaki kliničar to takođe zna, i previše su kukavice da izađu (u javnost) i to kažu“, tvrdi Piterson.

Mask je kazao da „ljudi koji ovo promovišu treba da odu u zatvor“.

„Bio sam prevaren da to uradim. Nije mi objašnjeno da su blokatori puberteta zapravo samo lekovi za sterilizaciju. Izgubio sam sina, u suštini. Oni to zovu ‘mrtvim imenom’ s razlogom. Razlog zbog kojeg to zovu ‘mrtvo ime’ je taj što je vaš sin mrtav, tako da je moj sin, Кsavijer, mrtav, ubijen od vouk virusa“, rekao je Mask, koji retko govori o svojoj deci.

Pod „mrtvim imenom“ podrazumeva se ime koje je osoba nekada imala, dobila po rođenju, pre nego što je počela da se drugačije identifikuje i odabrala drugo ime.

Mask je potom rekao kako se „zakleo da će uništiti vouk virus“ nakon onog što mu se desilo.

„I napredujemo“, kazao je on.

Da to ne misli samo rečima, Mask je pokazao prošle nedelje kada je kazao kako će preseliti sedište dve svoje najistaknutije kompanije, raketne kompanije SpaceX i platforme društvenih medija X, iz Кalifornije u Teksas.

Razlog su nedavni zakoni koje je usvojila Kalifornija – posebno novi zakona koji sprečava škole da donose pravila kojim je osoblje obavezno da bilo kome, uključujući roditelje, saopšti informacije o rodnom identitetu deteta, piše BBC.

To bi značilo da ukoliko se dete u školi požali da oseća da njegov biološki pol i rod nisu u saglasju, roditelji neće biti obavešteni.

Portparol guvernera rekao je da zakon osigurava „bezbednost dece dok istovremeno štiti važnu ulogu roditelja“.

SAD.

Zagovornici LGBTQ-a kažu da učenici imaju pravo na privatnost, ali drugi tvrde da roditelji imaju pravo da znaju šta se dešava sa njihovom decom.

Mask sa svojom prvom suprugom Džastin Mask ima petoro žive dece. Jedno od njhove dece, Ksavijer, promenio je ime u Vivijan Džena Vilson, u skladu sa svojim rodnim identitetom, prekinuvši pravne veze sa ocem 2022. godine, uz izjavu da ne želi da „bude u srodstvu sa biološkim ocem na bilo koji način“

Цензурише твитер а децу не зна да васпита. Да му наш Аца није неки рођа?!?

Back