gost 41782
Elita
- Poruka
- 19.642
73. Pleme :Besi
Prezime: Beši (hr), Bešić (bos. muslimani), Beš (hrv), Bes
Prezime: Beši (hr), Bešić (bos. muslimani), Beš (hrv), Bes
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa deluje mi vise kao neko ko vuce gene s jug
Dolenc-često prezime, odnosi se na one ko su iz Dolenjske regije (Dolenci). Dolanc / Polanc / Polonca - ž. ime.79. Pleme: Dolonci
Prezime: Dolonc Dolanc, (nisu srp)
VESNA DOLONC IGRA ZA SRBIJU
(to joj je muzevljevo prezime, ne znam sta je on)
https://www.vesti.rs/Tenis/Vesna-Dolonc-igra-za-Srbiju-5.html
Cije je to prezime Dolenc?Dolenc-često prezime, odnosi se na one ko su iz Dolenjske regije (Dolenci). Dolanc / Polanc / Polonca - ž. ime.
Slovensko, Slovenačko. Srpska verzija bila bi Doljanac.Cije je to prezime Dolenc?
Te vrste prezimena su vezana za dijalekt govora. Ikavska verzija Dolinac.Cije je to prezime Dolenc?
Ilirsko vs. prezime danas veoma slicno ilirskom
kako da znamo da su to Ilirska prezimena kada nam zvanična nauka tvrdi da prezimena nastaju tek polovinom srednjeg veka kada su iliri vec bili isčezli...Ilirsko vs. prezime danas veoma slicno ilirskom
Anius- Anić
Baiula- Bajlo
Baracio- Barać
Bardurius- Bardić
Baurea- Baur
Caminaria- Kaminski
Candalio- Kandić
samo prvih par.....![]()
kako da znamo da su to Ilirska prezimena kada nam zvanična nauka tvrdi da prezimena nastaju tek polovinom srednjeg veka kada su iliri vec bili isčezli...
Ja vidim nešto nema nonaligned na politici,a ona došla ovde da ti vadi mast.Da si otvorila članak odakle sam citirao da proveriš šta u njemu piše, videla bi fusnotu br. 14 u kojem se navodi na čemu Dodig zasniva svoj stav:
Pogledajte prilog 639624
Gabričevića sam ti već postavio. Mogu ti okačiti šta je pisao Duje Rendić Miočević. Da li je potrebno da nabavim citate i od ovih 6 naučnika (različite epohe i podneblja)?