Илић: Разочарали су ме радикали, Србија је ипак важнија од странке

СРС је странка коју води највећи плаћеник у Србији.
Човек је све оптужио да су страни плаћеници, а он је био једини - домаћи плаћеник.

Примао је мито да одрађује прљави посао за владајуће партије, а од одвратности које је починио је премлаћивање жене на улици која је нападнута по његовом наређењу од стране његових горила.

Случај се десио августа 1990 када је у кнез- Михајловој једна спортисткиња ишамарала црвеног Војводу и џудо захватом обрисала плочник са њим.
Повређене сујете он је наредио горилама да је пребију.

Дакле да ли можеш ово да ми објасниш?

Tada nije imao gorile,tako da u najmanju ruku,ne govoriš istinu.

Имао је од свог почетка гориле.
Девојка га је здраво лепо нашамарала у Кнез Михајловој и поломила му пиЧку, ао нда је он, оличење Српсктва и чојства наредио да је следећи дан претуку његове гориле.

П.С.
Како је прошао васељенски митинг са она два лудака Деретичем и Лучићем!?

Nisam bio ni na kakvom Vaseljenskom mitingu...i još nešto ja se družim sa pametnim ljudima,a Deretić i Lučić su izuzetno pametni,za razliku od Tome i Ace.
To mogu ja da tvrdim zato što ih sve poznajem,lično.

Ти познајеш и Харија Потера па то ипак није за хвалу...
:hahaha:

Зато ти одлично познајеш!!!:whistling: :whistling: :whistling:
Странка која има такву "омладину"......а Бога ми и њени бирачи......треба да се плаши за своје ....................!!!:hahaha::rotf: :hahaha::rotf:

Poslednja izmena od moderatora:
Зато ти одлично познајеш............................................РЕКТУМЕ!!!:whistling: :whistling: :whistling:
Странка која има такву "омладину"......а Бога ми и њени бирачи......треба да се плаши за своје ....................БУЉЕ!!!:hahaha::rotf: :hahaha::rotf:

Већ сам ти рекао, ти о ја немамо исте сексуалне афинитете.
То шта ти волиш је твоја ствар, ја рецимо волим женске...

То шта ти волиш је твоја ствар, ја рецимо волим женске...
Ма то колико си ти................. "искрен и поштен".......................знају већ и хард дискови форумаша!!!:hahaha::rotf::hahaha::rotf: :hahaha:

СРС је странка коју води највећи плаћеник у Србији.
Човек је све оптужио да су страни плаћеници, а он је био једини - домаћи плаћеник.

Примао је мито да одрађује прљави посао за владајуће партије, а од одвратности које је починио је премлаћивање жене на улици која је нападнута по његовом наређењу од стране његових горила.

Случај се десио августа 1990 када је у кнез- Михајловој једна спортисткиња ишамарала црвеног Војводу и џудо захватом обрисала плочник са њим.
Повређене сујете он је наредио горилама да је пребију.

Дакле да ли можеш ово да ми објасниш?

A vi do tada to nijeste znali?? Onda ste vi blesavi. Ako nijeste znali što vam se dešava u partiji, kako ćete znati što se radi u državi?

Оооооооооооооооооојјјјјјјјј!?
`де си?
Објасни ти мени ове психотично-мафиЈашке испаде црвеног војвојводе!?
:)

I vi ste za njih nalazili opravdanja dok ste bili zajedno sa tim "mafijaškim crvenim vojvodom". I tada vam nije smetalo što je on "mafijaški crveni vojvoda"?

Ма сви су исто ђубре,само различито смрде
Немој тако.........."зеленооки".............никада није био страначки ангажован и острашћен!!!:roll::roll::roll:

file.php
file.php
file.php
file.php
file.php

То је ваљда одлика.......... тако............ "искрених", "слободних" и "паметних" "људи!!!:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

Za divno čudo ja ne gledam takve budalaštine.:think:
Iako su i Voju i Tomu,stvorile službe SPS-a,ili tačnije DB,Voja se vremenom otrgao od tih službi,a Toma nije,tako da vaše priče ne piju vodu.
O svakom lideru na našoj političkoj sceni se sve zna,a to što oni serviraju narodu...pa narod veruje,e to ne razumem:dontunderstand:.
Možda je to dugogodišnja posledica komunističkog ispiranja mozga.

Ma Vucic i Toma bi saradjivali sa crnim djavolom samo da se docepaju vlasti, a i ove njihove kolege radikali. Svi su isti.

Eto, sinoc mi je jedan od funkcionera te stranke prisao i poceo da me muva, a dvoje dece mu kod kuce sa zenom. A on odvalio da mi slini onom njegovom usnom k'o kravljom guzicom i suska li suska. "Pevacice, ti si lepotica, ja sam veran svojoj zeni, ali volim da sam u drustvu zena, zer ti ne prija da si sa mnom."
Ja sam njemu rekla: Kad si ti izdao Seselja, izdaces ti i svoju zenu i mene, a i nasu Srbiju.

Pobeda. :worth: Bravo, Pevachice, majstore. :D

Back