ili - ili?!

Kad bi čovek unapred znao kad u koju fazu ulaziš, da može da se skloni pre nego što počneš da drobiš, moglo bi se lepo živeti s tobom

:lol:
Previse sam komplikovana da bi neko jednostavan mogao da se nosi sa mnom! :D

- - - - - - - - - -

Dobro je ako drobiš kao navijena kad imaš šta da kažeš, a ćutiš kao zalivena kad nemaš. :lol:
Ne valja ako drobiš kao navijena kad nemaš šta da kažeš, a ćutiš ko zalivena kad imaš. :mrgreen:

A cuj, niko nije savrsen...pa ni ja..;p :lol:

- - - - - - - - - -

:lol:
Previse sam komplikovana da bi neko jednostavan mogao da se nosi sa mnom! :D

- - - - - - - - - -
A cuj, niko nije savrsen...pa ni ja..;p :lol:

Grešiš (ovo se odnosi na prvu rečenicu, sa drugom se slažem).
Oni prirodno jednostavni otpadaju u startu.
Komplikovani mogu da se nose sa tobom komplikovanom? Teško, sa njima se komplikacije samo gomilaju i prepliću, na kraju imaš jedan gordijev čvor koji se može rešiti samo presecanjem, pa svako odnese sa sobom svoju polovinu zamršenosti, što i nije neki lep miraz za unošenje u sledeću vezu.

Dakle, sa vama komplikovanima izgleda može da se nosi samo neko ko je odlučio da bude jednostavan.

- - - - - - - - - -

Grešiš (ovo se odnosi na prvu rečenicu, sa drugom se slažem).
Oni prirodno jednostavni otpadaju u startu.
Komplikovani mogu da se nose sa tobom komplikovanom? Teško, sa njima se komplikacije samo gomilaju i prepliću, na kraju imaš jedan gordijev čvor koji se može rešiti samo presecanjem, pa svako odnese sa sobom svoju polovinu zamršenosti, što i nije neki lep miraz za unošenje u sledeću vezu.

Dakle, sa vama komplikovanima izgleda može da se nosi samo neko ko je odlučio da bude jednostavan.

Golube... ja sam tu da te izludim a ti da ne znas sta ces.. :D nesto kao mantra...:D

Golube... ja sam tu da te izludim a ti da ne znas sta ces.. :D nesto kao mantra...:D

Zakasnila si lutko, izludjen sam odavno i to više puta. Naučio sam se da u razmenu mišljenja sa ženama ulazim s filozofskim mirom.
Kao nindža smanjim sebi puls i pritisak, sve emocije sabijem u svoju astralnu projekciju koju pošaljem da gleda EFUKT i onda krećem u diskusiju.
Samo me konkretan fizički kontakt s vama može izvući iz tog stanja.

Jesam neki filozof, jel' da? Nije neki visok rang filozofije, ali za forum može da posluži.
.

Poslednja izmena:
Ili drobim kao navijena,
ili ćutim kao zalivena.
Sredine mi nikad nisu išle od ruke...:amen::D

Slobodna tema... :D

- - - - - - - - - -

Kad kazem, nista mi nije" znaci pusti me da se sama hrvem sa tim svojim "nista".
Jer je, iz nekog vec razloga, uzalud da ti ga opisujem... :aha:

uglavnom kad kažem ništa svašta je.
i uglavnom ćutim.
''mogu li pomoći?''
navikla sam sama i trebalo bi sama da rešim.
i to je to.
ponekad se oslonim i pričam, ali izbegavam da se ne bi opuštala na način na koji to sebi ne smem da dozvolim.

Zakasnila si lutko, izludjen sam odavno i to više puta. Naučio sam se da u razmenu mišljenja sa ženama ulazim s filozofskim mirom.
Kao nindža smanjim sebi puls i pritisak, sve emocije sabijem u svoju astralnu projekciju koju pošaljem da gleda EFUKT i onda krećem u diskusiju.
Samo me konkretan fizički kontakt s vama može izvući iz tog stanja.

Jesam neki filozof, jel' da? Nije neki visok rang filozofije, ali za forum može da posluži.
.

:lol: Ma Golube ne bukvalisi... i ne filozofiraj sa zenama mozes samo na ho - ruk..pa ko prezivi neka prica ...:lol:

- - - - - - - - - -

uglavnom kad kažem ništa svašta je.
i uglavnom ćutim.
''mogu li pomoći?''
navikla sam sama i trebalo bi sama da rešim.
i to je to.
ponekad se oslonim i pričam, ali izbegavam da se ne bi opuštala na način na koji to sebi ne smem da dozvolim.

Ponekad je to jedino resenje...

Sama si napisala - ko preživi, pričaće. Ne žive žene za džabe u proseku 10 godina duže nego muškarci. :(
Koliko mi se samo puta desilo da ona cvrkuće i pali cigaretu dok ja tražim defibrilator po kući... :rumenko:
Ih, sta sam ja sve napisalaaa... :lol:
:lol: Ma nije do tebe, ma jok...to je do njene cigarete,ona gusi... Ne bedaci se...:lol:

Kome smeta sto drobis,
ako se ne sluzis rukama da sagovornika drzis na udaru.
Jos bolje, kome smeta cutanje osim, ako se ne oseca tenzija zbog toga.

- - - - - - - - - -

Jedna od zanimljivih tehnika odrzavanja paznje i saznavanja informacija je torokanje,
dok je cutanje znak varenja pristiglih informacija.

Ovim se koriste svi, ne samo zene.

Back