Golub
Elita
- Poruka
- 17.902
Ili drobim kao navijena,
ili ćutim kao zalivena.
Kad bi čovek unapred znao kad u koju fazu ulaziš, da može da se skloni pre nego što počneš da drobiš, moglo bi se lepo živeti s tobom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili drobim kao navijena,
ili ćutim kao zalivena.
I u sexu.Pa ne mogu protiv sebe, takav mi karakter...
- - - - - - - - - -
Nemoj, šalila sam se. Ne shvataj ozbiljno ...može monolog, recitacija..ma.šta god si spremio...
![]()
Ili drobim kao navijena,
ili ćutim kao zalivena.
Kad bi čovek unapred znao kad u koju fazu ulaziš, da može da se skloni pre nego što počneš da drobiš, moglo bi se lepo živeti s tobom
Dobro je ako drobiš kao navijena kad imaš šta da kažeš, a ćutiš kao zalivena kad nemaš.
Ne valja ako drobiš kao navijena kad nemaš šta da kažeš, a ćutiš ko zalivena kad imaš.![]()
Ili drobim kao navijena,
ili ćutim kao zalivena.
Sredine mi nikad nisu išle od ruke...
Slobodna tema...
- - - - - - - - - -
Kad kazem, nista mi nije" znaci pusti me da se sama hrvem sa tim svojim "nista".
Jer je, iz nekog vec razloga, uzalud da ti ga opisujem...![]()
Ma bre.. Sve su babe iste, do tebe je...zar nemas ti bese muza il bar decu
ova tema ti izgleda ko da se reklamiras
ili sam te pomesao sa nekom drugom babom
Koju želiš..a možeš i šutiti..Dobro, i? Koje je pitanje za razmisljanje?
Previse sam komplikovana da bi neko jednostavan mogao da se nosi sa mnom!
- - - - - - - - - -
A cuj, niko nije savrsen...pa ni ja..;p![]()
- - - - - - - - - -
Grešiš (ovo se odnosi na prvu rečenicu, sa drugom se slažem).
Oni prirodno jednostavni otpadaju u startu.
Komplikovani mogu da se nose sa tobom komplikovanom? Teško, sa njima se komplikacije samo gomilaju i prepliću, na kraju imaš jedan gordijev čvor koji se može rešiti samo presecanjem, pa svako odnese sa sobom svoju polovinu zamršenosti, što i nije neki lep miraz za unošenje u sledeću vezu.
Dakle, sa vama komplikovanima izgleda može da se nosi samo neko ko je odlučio da bude jednostavan.
Golube... ja sam tu da te izludim a ti da ne znas sta ces..nesto kao mantra...
![]()
Ili drobim kao navijena,
ili ćutim kao zalivena.
Sredine mi nikad nisu išle od ruke...
Slobodna tema...
- - - - - - - - - -
Kad kazem, nista mi nije" znaci pusti me da se sama hrvem sa tim svojim "nista".
Jer je, iz nekog vec razloga, uzalud da ti ga opisujem...![]()
Zakasnila si lutko, izludjen sam odavno i to više puta. Naučio sam se da u razmenu mišljenja sa ženama ulazim s filozofskim mirom.
Kao nindža smanjim sebi puls i pritisak, sve emocije sabijem u svoju astralnu projekciju koju pošaljem da gleda EFUKT i onda krećem u diskusiju.
Samo me konkretan fizički kontakt s vama može izvući iz tog stanja.
Jesam neki filozof, jel' da? Nije neki visok rang filozofije, ali za forum može da posluži.
.
uglavnom kad kažem ništa svašta je.
i uglavnom ćutim.
''mogu li pomoći?''
navikla sam sama i trebalo bi sama da rešim.
i to je to.
ponekad se oslonim i pričam, ali izbegavam da se ne bi opuštala na način na koji to sebi ne smem da dozvolim.
"pored sveke nista mi nije zene, stoji muskarac koji nema pojma sta je uradio."![]()
Ma Golube ne bukvalisi... i ne filozofiraj sa zenama mozes samo na ho - ruk..pa ko prezivi neka prica ...
![]()
Pa to ti i kažem, samo fizički kontakt - ho-ruk, horizontala (mada i ne mora) bum tras zvek zvek šljap šljap šljap šljap
i sve je u redu, mogu nazad na komp
e da ti nece biti malo - mnogo,m?
to zvek zvek, sljap sljap...
![]()
Ih, sta sam ja sve napisalaaa...Sama si napisala - ko preživi, pričaće. Ne žive žene za džabe u proseku 10 godina duže nego muškarci.
Koliko mi se samo puta desilo da ona cvrkuće i pali cigaretu dok ja tražim defibrilator po kući...![]()
Ih, sta sam ja sve napisalaaa...
Ma nije do tebe, ma jok...to je do njene cigarete,ona gusi... Ne bedaci se...
![]()
Misliš? Skinula si mi težak kamen sa srca, već sam počeo da se brinem.
Razmišljao sam da pokrenem temu na forumu "Zdravlje", jednu od onih "Drug mi se požalio da ima veliki problem..."