Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l' vas uče u nekim kampovima ovakvim praznim pitanjima? I da li stvarno mislite da je to smisleno? Neverovatno...![]()
Najbesmislenija je bila tvoja izjava kako, zamisli, dosovsko pravosudje, korumpirano do srzi, odbacuje prijave SRS-a, pa je to valjda dokaz da su prijave bez osnova.
Smesno. Ili tuzno, ne znam.
Зете погледај његов пост изнад твог, бр.28, па онда причај ко јесте , а ко није схватио.Jaoj snajka... Pa nije ti upalo u oči da je samo to napisano velikim slovima?
Ebote, plače mi se kad vas gledam ovakve, a imate pravo glasa...
Nisam mislio NEPISMENO (greska u kucanju) vec ne obrazovano!
RADIKALI TRAŽE HAPŠENJA PETORICE?
http://www.kurir-info.co.yu/clanak/kurir-08-03-2008/ili-ili
----------
konacno neko da se seti da priupita dinkica , djelica, vlahovica, djilasa, novakovica, jelasica - odakle milioni, vile na dedinju, kola od 100.000 eura, petosobni stanovi po beogradu....
Зете погледај његов пост изнад твог, бр.28, па онда причај ко јесте , а ко није схватио.
Да сам на твом месту, покрила бих се ушима.
Је л' се и са речју ''не образовано'' зезао?
Мислим, није је написао великим словима, па реко' да те питам тако паметног, љуби га мајка.![]()
Nisam mislio NEPISMENO (greska u kucanju) vec ne obrazovano!
Да ми га буде жао после ове реченице:Јој Севиља, немој Јоминија, како ти није жао?![]()
Ebote, plače mi se kad vas gledam ovakve, a imate pravo glasa...
Е Мито, колико год се ти узбудио када се помене Коштуница, веруј ми да бих волео да га не видим у власти једно 50 година. Упропастио је ову Србију.
Је л'? А ко је није упропастио? Дедер, гукни голубе ?
Значи ти признајеш да јесте? Лепо. Оно што сам ја рекао јесте да га не бих волео видети на политичкој сцени наредних 50 година, јер ми се смучио. Стално нека туњава фаца, мислиш умрла му сова или мачка па је тужан.
Да ми га буде жао после ове реченице:
Пази, све би било у реду, да то није написао.![]()
Аааа, Јомини, избрисао си поруку!
Ебига, прекасно...Севиља је брза као муња.![]()
![]()