ILI-ILI

А тек трип о томе да је паметан онај ко је завршио факултет, а глуп онај ко није- за то већ немам коментар, али морам да се начудим изјави.

Je l' vas uče u nekim kampovima ovakvim praznim pitanjima? I da li stvarno mislite da je to smisleno? Neverovatno...:roll:

Аха. Исто као и вас. Само. вас у камповима уче да понављате као папагаји оне речи "изолација", "мрак"...

Ети то сад Сеаде. Ти знаш да су засноване на глупостима. Хм... Мислим, ово ми може доказати само једно Сеаде.

Jaoj snajka... Pa nije ti upalo u oči da je samo to napisano velikim slovima?

Ebote, plače mi se kad vas gledam ovakve, a imate pravo glasa...
Зете погледај његов пост изнад твог, бр.28, па онда причај ко јесте , а ко није схватио.

Да сам на твом месту, покрила бих се ушима.

Је л' се и са речју ''не образовано'' зезао?:lol:
Мислим, није је написао великим словима, па реко' да те питам тако паметног, љуби га мајка.:lol:

RADIKALI TRAŽE HAPŠENJA PETORICE?

http://www.kurir-info.co.yu/clanak/kurir-08-03-2008/ili-ili

----------

konacno neko da se seti da priupita dinkica , djelica, vlahovica, djilasa, novakovica, jelasica - odakle milioni, vile na dedinju, kola od 100.000 eura, petosobni stanovi po beogradu....

Само полако, и без жучи... све ће њих овај што кажу да је "млохав" и "необавештен" да их наниже на једну чудну справу ШУМАДИЈСКУ... само полако...8)8)8)

Зете погледај његов пост изнад твог, бр.28, па онда причај ко јесте , а ко није схватио.

Да сам на твом месту, покрила бих се ушима.

Је л' се и са речју ''не образовано'' зезао?:lol:
Мислим, није је написао великим словима, па реко' да те питам тако паметног, љуби га мајка.:lol:

Šta da ti kažem, dva loša ubiše Miloša... Čak i ako su ta dva suprotne strane...

Е Мито, колико год се ти узбудио када се помене Коштуница, веруј ми да бих волео да га не видим у власти једно 50 година. Упропастио је ову Србију.

Е Мито, колико год се ти узбудио када се помене Коштуница, веруј ми да бих волео да га не видим у власти једно 50 година. Упропастио је ову Србију.

Је л'? А ко је није упропастио? Дедер, гукни голубе ?

Цитат:
Оригинал поставио jomini
Jaoj snajka... Pa nije ti upalo u oči da je samo to napisano velikim slovima?

Ebote, plače mi se kad vas gledam ovakve, a imate pravo glasa...

А ти би Јомини изгледа волео СЕЛЕКТИВНО ПРАВО ГЛАСА - САМО ДА ВАШИ ГЛАСАЈУ...хехехе....... немој се брукати Лало...

Је л'? А ко је није упропастио? Дедер, гукни голубе ?

Значи ти признајеш да јесте? Лепо. Оно што сам ја рекао јесте да га не бих волео видети на политичкој сцени наредних 50 година, јер ми се смучио. Стално нека туњава фаца, мислиш умрла му сова или мачка па је тужан.

Значи ти признајеш да јесте? Лепо. Оно што сам ја рекао јесте да га не бих волео видети на политичкој сцени наредних 50 година, јер ми се смучио. Стално нека туњава фаца, мислиш умрла му сова или мачка па је тужан.

Шта хоћеш, ***... и треба да буде "туњава фаца" - а ти би волео НЕКОГ ВИТЕЗА НА БЕЛОМ КОЊУ... уопште не разуме овакве ступидне примедбе...

Мито, мислим, дај мало размисли. Да ли је Србији потребна туњава фаца која ће да мази корњачу и мачку, па можда и сову по цео дан??? Не лупетај Мито.

Аааа, Јомини, избрисао си поруку!

Ебига, прекасно...Севиља је брза као муња.:lol: :mrgreen:

Kako i neću kad ispadoh glupav... ''Domaći'' igrač me je minirao, ja se ponadao da je... Razumeš? :(
Mora da je neki virus, pa je gares zaražen. :D
A da je pravi, odigrao bi kako treba, pa da ne ispadnemo blentavi obojica. :x

Back