Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moja omiljena serija je hemnes, ali procitah da se dosta ljudi zalilo na tu seriju, iako je od punog drveta.
Исти утисак. Хватају на фору модернизма и минимализма. Домаћи произвођачи се ту још нису снашли.meni se svidja ikein dizajn, narocito kreveti gde se vidi drvo ili imitacija drveta u beloj boji, ali mislim da kvalitet ne odgovara ceni i da je dosta nizi.
Није увек све од дрвета. Умеју да увале ту и тамо иверицу и у тој серији. Пише у опису производа.
Исти утисак. Хватају на фору модернизма и минимализма. Домаћи произвођачи се ту још нису снашли.
Некад се уме на попусту ухватити нешто.
Meni je Ikea zanimljiva više zbog onih sitnica koje idu uz nameštaj i raznih dodataka nego zbog glavnog nameštaja.
Konkretno samo stočić za kafu onaj osnovni beli imam od njih.
Dizajn mi odgvovara jer mi je stan u tom modernističkom stilu, ali kvalitet/cena sem kada je nešto na akciji ne bih rekao.
Bio sam za vikend,pošto menjam bračni krevet i uzimam onaj što ima spremnik za posteljinu zbog prostora, izbor im je blagi užas a kvalitet još gori. Vitorog ih šije kvalitetom ali zato je dizajn neuporedivo na strani Ikee osim ako niste klasičar.
Da sam hteo samo drveni okvir tu ne bi bilo problema. Inače vratio sam se bez kreveta ali sa gomilom onih sitnica od renda za parmezan do vinskih čaša koje sam usput pokupio![]()
Meni je Bex-om stiglo što verovatno nije puno kome robe i nikad nije bilo neprijatnih iznenađenja, čak i žive biljke su mi stizale u super stanju (ne iz Ikee, oni ne šalju biljčicekazu da im je katastrofalna isporuka na kucnu adresu, jer nemaju sopstvena vozila vec saradjuju sa bexom, a bex je katastrofa na tockovima.![]()
Meni je Bex-om stiglo što verovatno nije puno kome robe i nikad nije bilo neprijatnih iznenađenja, čak i žive biljke su mi stizale u super stanju (ne iz Ikee, oni ne šalju biljčice).
Naročito iz Ikee kad poručujem, to je sve kulturno spakovano, poštarina je onoliko koliko piše uz narudžbinu... Nemam primedbe.
Inače, iz Ikee sam poručivala do sad posuđe, dekoracije, lampe, tepihe, posteljine, zavese, neke komodice...
Dopada mi se taj njihov potpis jednostavnosti, lako je kompletirati nešto a da ništa ne odskače estetski, sve je funkcionalno.
Sad-koji je kvalitet nisam baš kompetentna da odredim jer znam i kod Kineza da kupim nešto i to nešto mi traje do u beskonačno bez problema.![]()
Pa ne znam, nisam naručivao, ali mi je zvonio zimus za komšinicu dostavljač...ona nije bila kod kuće. Kod nas je inače retkost da se mali kućni aparati i tome sl. Uopšte dostavljaju na vrata, zbog parkinga...ovi došli.kazu da im je katastrofalna isporuka na kucnu adresu, jer nemaju sopstvena vozila vec saradjuju sa bexom, a bex je katastrofa na tockovima.![]()
Pa ne znam, nisam naručivao, ali mi je zvonio zimus za komšinicu dostavljač...ona nije bila kod kuće. Kod nas je inače retkost da se mali kućni aparati i tome sl. Uopšte dostavljaju na vrata, zbog parkinga...ovi došli.
Pa ne znam, nisam naručivao, ali mi je zvonio zimus za komšinicu dostavljač...ona nije bila kod kuće. Kod nas je inače retkost da se mali kućni aparati i tome sl. Uopšte dostavljaju na vrata, zbog parkinga...ovi došli.