Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
one4me:Sve ja to znam. Kazem, proslo je od tada. Ni secanje me vise ne boli. Drago mi je, volim da se setim. Ali bih volela da tako nesto dozivim ponovo.
SINDI:jer zivot traje dovoljno dugo...i svaki novi dan nosi ...ko zna sta :wink:
one4me:Mozda si upravu. Razmisljala sam i o tome, ali mi se prosto nije dalo da zovem. Nisam bila ljuta, samo beskrajno tuzna. Ali, head up, ko zna za sta je to dobro? Jos uvek tako mislim, ali se nista "dobro" u tom smislu, ne dogadja vec par godina.
one4me:a ponovo?
one4me:Bol nije problem. There is no free lunch. I to je sasvim uredu. Ako ne boli, nisi ni voleo. A ja volim da volim.
Joj!!!esperanca137:jaoj ,sto ja volim romanticne priceeeeeeeeeeee.
Ni jedna prica nije ista.I ne moze da bude.Jer,ni ljudi, a ni situacija nije ista.Upoznaces ti tog drugog deckica,koji ce razumeti kako dises, i uzvratiti ti onako kako zasluzujes.Samo je potrebno vreme,i strpljenje.Samo,jedno bih te posavetovala, ovako - kao iskusnija - mislim starija ne mogu da kazem drugarica,ali eto,nek bude:nikada,ali nikada ne uporedjuj muskarce,veze,osecanja.To se ne moze uporedjivati i ne sme.Jer ne treba ziveti za proslost.Samo za sadasnjost - i blisku buducnost.I nikada nemoj pricati muskarcu svoja osecanja prema bivsem - ma koliko te on razumeo - istripovaces ga i posaditi crva sunje.Veruj mi - isprobano - nesvesno.
Videces,kako vreme prolazi,ti ces biti zrelija, iskusnija,bolje ces rezonovati,i ta bajka ce ti se ciniti kao bajka,jer su u stvari takve te prve ljubavi.Secaces se sa setom,ali ces znati, da i nije bila bas tako savrsena,jer je to ipak malo u glavui preuvelicano.I nece on biti tvoj princ,nego covek od krvi i mesa - nesavrsen,sa svim manama i vrlinama, kao i mi svi uopste.
Eto,ispricah,ako ti je pomoglo super,ako nije - nema veze.Volim da pisem ovakve teme.Opustaju me.Ove druge - malo golicljive - na njima covek moze i da lupeta - a ovde - ovo je melem za dusu :wink:
esperanca137:izvini devojcice,ako sam indiskretna - koliko ti imas godina![]()