Skydancer
Elita
- Poruka
- 23.426
Dako napiše još ponešto o klanju i protjerivanju Srba iz Hrvatske, pa da ga još više zavoliš.
Bolesno.
Crnogorac, budi dobar.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dako napiše još ponešto o klanju i protjerivanju Srba iz Hrvatske, pa da ga još više zavoliš.
Bolesno.
Medjumurec moj.![]()
Crnogorac, budi dobar.![]()
Ispratio sam dosta tvojih stavova, ali da se oduševljavaš likom koji svako malo ima ustaške ispade... Ne znam, zanimljivo ponašanje jednog antifašiste.
Danas je izgleda sve moguće.
Ljubo sa ustasama ima veze koliko i ti.
A antifasista je kao i svaki normalan covek.
Sta ono bese tema? Ekavica, ijekavica, ikavica?![]()
Ljubo sa ustasama ima veze koliko i ti.
A antifasista je kao i svaki normalan covek.
Ljubo je humanitarnu katastrofu srpskog naroda u Hr, u par navrata nazvao "traktorijadom"! Jako lepo i "normalno" od njega.
Patološki srbomrzac kao M(o)rziša ne može biti nikako antifašista !!!
A što neko nekoga iz privatnih razloga podržava i simpatiše to je druga stvar, i mogla bi i ostati privatna,
da se ne pruža javna podrška nečijim uštvanerskim stavovima i "istinama" koji su osmišljeni
u uštvanerskim krugovima i kuhinjama.
Ok, možda ti ne pratiš šta čovjek piše, ja pratim.
Ili možda imaš drugačiji pogleda na otvoreni govor mržnje. Poslednji put je bilo nešto u vezi protjerivanja ostatka Srba iz Hrvatske. Da se dovrši posao, taj neki fazon.
Naravno, tačno je da nema veze sa ustašama, oni su svoju karijeru završili 1945, ali sa tekovinama i ideologijom koju oduševljeno podržava, ima.
Mislim, tvoje je pravo da procijeniš čovjeka tj. u ovom slučaju "čovjeka" kako želiš, ali kada neko ima tako otvorene ispade mržnje prema tvom narodu, a da ti to ne vidiš...možeš biti ili glupa ili neiskrena.
Ne mislim da si glupa.
Da me nisi zamijenio s nekim?![]()
Crnogorac, ne izmišljaj.![]()
Ne, nisam.... odradicu pretragu, pa cu da ti posaljem. Nadam se da su moderi zaboravili da obrisu par tvojih opaski...
Naravno, bio si kažnjen zbog govora ljubavi![]()
Bio sam kažnjenih zbog bolesnih ambicija nekih forumaša u ona vremena.![]()
Za mene je svako Srbin ko za sebe kaze da je Srbin , a uz to i da je normalan .Ne mora niko da ima "cistu" srpsku krv da bi se zvao srbinom. Ja znam i neke madjare i slovake koji su srpski nacionalisti do koske! Za mene je svako srbin ko se tako oseca. Meni je pradeda banatski Nemac, rodjen u Erdelju, pa se preselio u neko selo kod Karlovca na granici sa Slovenijom, mislim da se zove Generalski Stolovi i bio je u praovm sv. ratu na frontu na Soci.
Srbi su u Hrvatskoj branili samo svoje privilegije i ništa drugo.
Niti ih je tko napadao, niti ugrožavao.
Za krajišnike i krajinu sam ti već objašnjavao da su nepostojeće kategorije koje je još AU monarhija ukinula.
Za rat jesu krivi Srbi iz Hrvatske i Beograd.
Boli me ****** za porijeklo Srba, tako dugo dok je odvojeno od nas.![]()
Za mene je svako Srbin ko za sebe kaze da je Srbin , a uz to i da je normalan .
One nenormalne ne priznajem za Srbe taman da su im svi preci stotinama godina
cisti Srbi . Kreteni i nemaju nacionalnost . Oni su prosto kreteni !
Meni su tokom rata neke hrvatske bitange napravile sranje . Tu je manje bitno ono nacionalno .
Naglasak je na bitangama , jer sam imao sranja i sa srpskim bitangama .
Tamahniti, Srbi su u Hrvatskoj branili samo svoje privilegije i ništa drugo.
Niti ih je tko napadao, niti ugrožavao.
Za krajišnike i krajinu sam ti već objašnjavao da su nepostojeće kategorije koje je još AU monarhija ukinula.
Za rat jesu krivi Srbi iz Hrvatske i Beograd.
Boli me ****** za porijeklo Srba, tako dugo dok je odvojeno od nas.![]()
Ovo je tacno, izmedju srpskog i hrvatskog "patriote" (budaletine, kretena) nema nikakve razlike na diskusionim forumima. Jedna te ista zadrta, neobrazovana, etnocentricka, sovinisticka, nedotupavna i poludivlja stoka u ljudskom obliku koju treba bas krvnicki mlatiti knjigom po glavi iz dana u dan. Apsolutno mi se gade, kao ljudi i kao diskutanti.
Ovo je tacno, izmedju srpskog i hrvatskog "patriote" (budaletine, kretena) nema nikakve razlike na diskusionim forumima. Jedna te ista zadrta, neobrazovana, etnocentricka, sovinisticka, nedotupavna i poludivlja stoka u ljudskom obliku koju treba bas krvnicki mlatiti knjigom po glavi iz dana u dan. Apsolutno mi se gade, kao ljudi i kao diskutanti.
Gluposti. Ekavski je jedan od triju odraza jata u hrvatskom jeziku i prisutan je u svim trima narječjima, njime se služio otac nacije Ante Starčević. Srpski jezik ne postoji, Srbi govore hrvatskim jezikom. Pojam "srpski jezik" nikad se nigdje ne spominje prije Vuka. Vuk je reformirao hrvatski jezik pritom izmislivši novo ime za isti (srpsko). U Srbiji je službeni jezik prije uvođenja hrvatskog bio slavenosrpski koji nema nikakve veze s današnjim tzv. srpskim (ustvari hrvatskim) jezikom.