Igre srca

• Začetnik teme Začetnik teme Nesi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kojote:
Nesi:
iluzionista:
Nesi:
iluzionista:
Moze.. Volim i ja ponekad grublje. :P

Dogovorili smo se...a posle cu da te poljubim da ti prodje cvoruga :P

Nisam bas cuo da na guzi izlaze cvoruge. :P

Pa klepicu te u glavu...al' svejedno ajde...poljubicu te i u guzu...:P :wink:
...Vidim imas lekovit poljubac. Lecis li ti hemoroide... :? :? :? :shock: ... :roll:

Ma samo se ti namesti :twisted:

Nesi:
kojote:
Nesi:

...Ma ne treba meni...al' 'ajde :? kad ti kazes...evo :P sam se namestio dobro, a? :P
Cmok lepotice. Cudoviste jedno. Ti nisi zenka bre!
TI SI CUDOVISNO LEPA ZENKA! 8)

Jel tebi spala temperaturica il' treba ponovo da je dignemo...:wink:
Sav gorim sreco...evo ovako :oops: od zelje da mi spadne...pa da je ponovo :P :wink:

kojote:
Nesi:
kojote:
Nesi:

...Ma ne treba meni...al' 'ajde :? kad ti kazes...evo :P sam se namestio dobro, a? :P
Cmok lepotice. Cudoviste jedno. Ti nisi zenka bre!
TI SI CUDOVISNO LEPA ZENKA! 8)

Jel tebi spala temperaturica il' treba ponovo da je dignemo...:wink:
Sav gorim sreco...evo ovako :oops: od zelje da mi spadne...pa da je ponovo :P :wink:

E, evo sad cu nesto da uradim samo za tebe...

Laku noc tetka Nesi. ;) Laku noc drustvo (za zastitu ugrozenih muzjaka :lol:). Ja sam pre svega "ozbiljan" student, koji mora sutra ujutru rano da ustane i da uci i uci i uci... Nemam ja vremena za sex... Ili mozda imam. :lol: Ma, imam... ;)

Laku noc. ;)

iluzionista:
Laku noc tetka Nesi. ;) Laku noc drustvo (za zastitu ugrozenih muzjaka :lol:). Ja sam pre svega "ozbiljan" student, koji mora sutra ujutru rano da ustane i da uci i uci i uci... Nemam ja vremena za sex... Ili mozda imam. :lol: Ma, imam... ;)

Laku noc. ;)

Nemoj da bi mi odsustvovao sutra sa treninga, nikakva opravdanja ne priznajem...:wink:

Nesi:
iluzionista:

Laku noc. ;)

Nemoj da bi mi odsustvovao sutra sa treninga, nikakva opravdanja ne priznajem...:wink:

Da propustim sledeci trening? Ne smem da si dozvolim da budem van takmicarske forme... ;) Bicu tu (i pomalo tamo, ali uglavnom tu :)).

Back