Igre posle menjanja monitora

Grujan93

Početnik
Poruka
19
Pre svega pozdrav svima,
Imam problem sa igricama tj. igre su pocele da baguju i laptop se vise zagreva. Sve je super radilo dok mi se nije pokvario monitor zbog cega sam morao da ga menjam. Posalo sam u servis i oni su mi vratili kao nov, al kad sam startovao igrice pocele se da koce nenormalno kao da su mi performanse manje. Proveravao sam i sve je u redu, 3GB RAM 2,53GHZ Intel Core i3 procesor i Intel HD Graphic. Pokusao sam da stvar resim u intelovom programu za graficku i namestio podesavanja kao pre al opet isto. I jos nesto pre kada sam pokretao igrice na rezoluciji 1024x786 slika je bila razvucena, sada nije.

- - - - - - - - - -

I jos nesgto cistio sam ga i ne verujem da je prasisna a imam i postolje za hladjenje

Pa jedino oni znaju sta su ti menjali , jesi li reinstalirao video drajvere? Rezolucija 1024x768 je uvek jedna te ista , ona nije widescreen, ok je ako nije "razvucena" a ne prekriva ceo displej nebitno da li je to laptop ili ne, u suprotnom igra ti prikauje sasvim neku drugu rezoluciju od te jer je nemoguce da 1024x768 izgleda normalno na widescreen ekranu , sto je moguice da je neki konflikt sa drajverima , posto kazes da ti je pre bilo sve OK.

Poslednja izmena:
Resio sam problem bez reinstalacije Windows-a. Stvar je u tome da mi se pri dizanju sistema pali neki program koji uzima 25% CPU, kad ga "killujem" smanji se na 3%. A sto se tice rezolucije nismo se razumeli rezoluciju 1024x786 graficka razvuce da bude widescreen, i to sam popravio u driver-u. :)

Back