Igre iz serijala total War

Koje su vam strategije bolje

• RTS

• Potezne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Mada ako je verovati wikipediji:
http://sr.wikipedia.org/sr/Medieval_II:_Total_War
Igra je smeštena između 1080. i 1530. godine. Kao i originalna igra, Medieval igra prati srednjevekovne ratove, religiju i politiku u Evropi, severnoj Africi i na Bliskom istoku. Ali, kako igra napreduje kroz istoriju dolazi do otkrića Novog sveta.
...onda je tokom igre (vrv posle one 1530-te god) moguce otkrivanje jos ponekih delova sveta i prosirivanje mape....

Au jes zaboravio sam :D ....pa Amerika ce verovatno da se otvori tek kad osvojim sve drzave u ovoj mapu koju imam...sad sam osvojio tek negde oko 60% a vec sam dogurao do 1595-e godine....a od Amerike ni traga ni glasa...
I jel dovoljno 1 GB ram memorije da bi mogao da udjem u bitku al da ne secka ?? Smanjio sam graficke detalje na minimum ali mnogo secka tokom bitke ne mogu da igram uopste.....jel to do manjka ram memorije ili ???

Poslednja izmena:
Nemoguce, ako si uradio dobro i nista nisi pipao drugo ...To može da bude jedino ako imaš cracked igricu i ne valja crack .... Osim toga može da bude da nemaš ram memoriju ili ti se pregreva grafička ako imaš neku stariju seriju i tako ... Može da bude dosta stvari ...

U tom dokumentu sam samo dodao Rusiju u plajable i nisam nista drugo dirao....moguce da je krek posto sam igricu sa neta skinuo dakle nije org....
Ovo mi se pojavi i to bas neposredno nakon zavrsetka bitke...par puta...
greska.jpg

Poslednja izmena:
Америка се откључава када довољно технолошки напредујеш обично када развијеш бродоградњу.
Тригер је веома рандом али се базира на технолошком напретку.
Пошто сам одговорио да затражим и ја помоћ.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Модификација за RTW RTR 7,има само на енглеском ја сам РТР7 питао што треба превести.
Треба ми помоћ ако мислим да завршим пре 10 септембра.
Линк оригиналне теме на ТВЦ форуму http://mjollnir.twcenter.net/forums/showthread.php?t=556252.
ПМ ако сте заинтересовани да помогнете .

Timescale za trn-ove znam kako da podesim ali gde mogu da podesim da generali (i ostali u igri) ne stare toliko brzo ??? Kako da to uskladim sa turnovima ??? Jer desi mi se da mi u igrici prodje 5 godina a general koji je na pocetku imao 18 god posle 5 turna ima 40 !!
U pitanju je Medieval 2 total war

Trebam pomoc skinuo sam Empire total war razor 1911 instaliro po upustvima, krekovo i kada hocu da je pokrenem pise error steam_api.dll. Skinuo sam steam_api.dll i ubacio gdje sam instalirao igricu.Kada sam htjeo da je pokrenem dosao je novi error i ovako pise The procedure entry point SteamAPI_SetMiniDumpComment could not be located in the dynamic link library steam_api.dll. POMOC trebam stvarno mi se igrica igra.

http://pirateproxy.net/torrent/5661729/Empire__Total_War_1.6_Incl_All_DLC#filelistContainer
Odavde sam skinuo torrent i instaliro po upustvima ispod downloada.

Pomoc

Back