Igrate li Ćikerodva?

Stojkov Menidjer

Stara legenda
Poruka
86.119
Ćao svima!

Ne znam da li sam vam pričao ali mi je želja da nabavim nintendo Switch 2
Svaka čast drugima ali ja sam poklonik nintendo filizofije igranja a pogotovo franšiza koje su opstale od Super Marija preko Pokemona do Zelde.
Elem, konzola košta djavo i po a ni igrice nisu baš jeftine ali je bar novo.

Onda sam našao bledu zamenu da na tabletu sigram sigrice ali avaj - stisneš nešto u sigrici - iskaču reklame...

Prvo nas bolesno zagadio Glovo do povraćanja pa onda onaj TEMU što deli za 99 dinara samo pre toga moraš da kupiš drugog djubreta do 30-40.000, e a sada nova zajebancija:

iskoči ti meni neki fancy Boske i kaže ovako:
"Imaš deset eura na kart'ci? E onda moraš igrat ćikerodva. Aplikacija je besplatna, ne moraš zvat frendove a možeš zaradit 2300€ evo vidi"
Posle ja vidim da to nije nikakav "ćikerodva" nego bosanski engleski gde original glasi "Chicken Road 2" ali mi taj baznia-ingliš "ćikerodva" mnogo jak!

pa poslije nekog vijemena opet taj fancy Boske:

"ljudi kažu da je ćikerodva prevara! (jok i nije,) kako kad evo gledajte.. samo nemojte bit alavi" (Bosanac a da nije alav to ko Meksikanac i sletanje na Mesec)

a nije samo fancy Boske reklamirao ćikerodva
bilo još par tatinih nejeba zatim maminih debila ali i dve obične domaće kokoške...

e pa baš zahvaljujući našoj kokoški ja izvalio šta zapravo rade u reklami za ćikerodva...

Prvo mi je bilo čudno, i to jako čudno, da neko ko je našao foru da myze pare ide po komšiluku za muštuluk. Nismo baš takav mentalitet. Pre smo našlo pa zašlo a kako e to kriju ko zmija noge
.

Drugo, ništa manje čudnije, našli foru da myzu pare a sve na nivou radničke plate? Ja ne bih imao milosti, iz Topčidera bi me molili da se strpim dok naštampaju keš.

Treće, mlate milione a oblače kineske kopije jer su im turske nedostižne a gajbe blagi očaj pa je jedan da ne bi videli soc. gajbu video odradio u tatinom autu prdavcu i tu morao da se stisne.

dakle KAKO se zeznula domaća kokoška za ćikerodva?

obratite pažnju da nije pomerala kažiprst sem. posle šestog pilećeg prelaska na "isplata" gde takodje nije pritisnula na vreme a banka je prebrzo proknjižila uplatu - brže nego preko online kladže.
SVE VREME JE VIDEO SNIMAK pa onda oni vežbaju pritiskanje...

a kad god kliknete na video GooglePlay vas prebacuje na neke adsbundle aplikacije na tu temu sa izgovorom "rani pristup" što je zapravo "siva zona Google Play politike o štetnim aplikacijama koje uopšte nisu ono što se reklamira" - vremenom uh samo sklone a autor prikupio malo kinte što ste naivno gledali reklame njemu za sevap.

Poslednja izmena:
Pravi ćikerodva tj Chicken Riad 2 možete da igrate na sajtovima naših kladionica.
Dok stavljate minimalnih 10 dinara vi možete i 30 da zaradite.
Čim stavite 50 dinara gaze vas na prvom polju :lol:
Ko zna šta se dešava ako vam ulog 500?
Tu se i kladionice zeznule - naštelujte bar na 200 a ne samo na 50 :D

Kad sam bio mali, u vreme kad nam engleski nije trebao a samo par dece imalo onaj kompjuter (ostali koji danas ne ispuštaju mobilni iz ruke kleli se da nikad zbog mašine neće napustiti zavičajno kamena sa ramena sa prijateljima).
E tada davno na kompjuteru bila jedna sigrica koju smo svi zvali BULDERAŠ, na C64 i zeiks spektrumu :lol:

uz pravilnu upotrebu baznia-ingliša lako dolazite do rešenja da je reč o igrici Boulder Dash :super:

Poslednja izmena:
Играм само Хуга и Хуголину.
ti ko moj kolega - nikad ništa da smuva pa kad nagurao 40 u dupe počeo da spopada jedva punoletne cure - stigla mu hrabrost za toliko.

Hugo se igra kad si mali pa prvi put u životu čuješ svoj glas na TV pa gledaš kako ide vagon na TV i zaboraviš telefon u ruci pa te još matorci dodatno zabune da tvojim prstom pritiskaju po telefonu.

Posle se našli pametniji roditelji za one nagrade.
Poture dete da se javi a onda oni pritiskaju a detetu kažu - "bjež bolan od fontela da te sad ne bih nogom u usta"

@bird again

pošto je Switch 2 izašao ove godine, za dve izlazi Lite model

prednost je mnogo niža cena i manji ekran koji troši manje
mana je ne može na TV i mož se kačiš na šljivu ako sjebeš joycon u žaru stizanja na cilj

na full.modelu isto možeš da ih sjebeš al progutaš knedlu i baciš 100€ na ganc nove ko da ništa nije bilo

tako sam ja, kad sam kupovao inkjet štampač, izabrao skuplju varijantu sa kertridžima koji imaju svoju glavu za štampu
ako se i osuše a samo kupiš nove

Poslednja izmena:
@bird again

pošto je Switch 2 izašao ove godine, za dve izlazi Lite model

prednost je mnogo niža cena i manji rkran koji yroši manje
mana je ne može na TV i mož se kačiš na šljivu ako sjebeš joycon u žaru stizanja na cilj

na full.modelu isto možeš da ih sjebeš al progutaš knedlu i baciš 100€ na ganc nove ko da ništa nije bilo

tako sam ja, kad sam kupovao inkjet štampač, izabrao skiplju varijantu sa kerridžima koji imaju svoju glavu za štampu
ako se i osuše a samo kupiš nove
A kako ćeš ti da sačekaš toliko? :lol:

Back