primer:
detetu slave prvi rodjendan u igraonici..naruce ketering, pice, torte sa onim oblogama od secera i vestackim bojama za kolace, i dodju mame i tate sa bebama ili nekom starijom decom..njih "300" sede u jednom delu igraonice a u drugom satro animatorke .. u onim plasticnim kavezima i bazen ima sa sarenim lopticama cuvaju i animiraju decu ako mame i tate nisu platile nekog klovna ili slicnog zabavljaca..onda ide torta sa sve vatrometom i svecicom.. koje uglavnom ugase mame i tate jer je dete beba i svi pevaju danas nam je divan dan ..tapsu .odusevljavaju se, snimaju mobilnim..i posle nekih 2,5-3 sata fajront...
znaci, da sam dete ..ja bih protestovala protiv ovakvog scenarija i plakala svo vreme da ne kazem urlala da im se svima digne kosa na glavi...![]()
Deca vole igraonice, za odrasle su smor. Nisam naišla na dete koje ne voli.
Drugo, odlično su rešenje zbog velikog prostora, obezbeđenih ivica, animatora koji su tu da dodatno nadgledaju sitnu decu, odvojenog, opet širokog prostra za posluženje. Odlično su rešenje i kada su deca različitog uzrasta, pa svako nađe svoje društvo i svoju zabavu.
Kod kuće kad praviš, osim ako nemaš veliku kuću sa velikim sobama, već standardne stanove, sto problema...
Ali mi nisu praktične za decu mlađu od 3 godine, i zbog onih velikih penjalica, i zbog toga što tako mala deca slabo sarađuju sa drugom decom.
Za njih ni kod kuće nisu veliki rođendani. Jedno ili dvoje dece, sasvim dovoljno, ne mora ni toliko.