Zato što je moderni feminizam 5, 6, 8 kojeg već vala danas, naučio muškarce da moraju da cmolje da bi se dopali ženama. Što je kratkotrajni efekt. Žena će na takvog da bude saosećajna (generalizujem sad, naravno da neće svaka), ali ako dotični nastavi da cmolji, počeće da je nervira. Žene generalno ne vole cmoljave muškarce.
Što se tiče žena, njima je to playground. Žene se sreću na kafama da bi jedna drugoj "kukale". To često nije realno već prikrivenpo kukanje, tipa "jao zamisli šta je onom mom palo na pamet, da nam uplati letovanje na Baliju baš sad kad imam sto drugih bitnih stvari". Poenta je, naravno: el vidiš kako sam super muško našla, vodi me na Bali, a ti?
Žene znaju biti teške gadure, čak i s "prijateljicama".
Čak i kad kukaju zaista, to rade u društvu kako bi eventualno čule da je nekoj gore nego njoj. I, veruj mi, neizmerno uživaju kad to čuju, ma koliko njihov sopstveni život bio gadan.
U prncipu, žrtve su vrlo diskutabilna tema, pogotovo ako govorimo o onima koje stalno potenciraju svoje nesretne okolnosti. Često se desi da su te okolnosti preuveličane ili čak i izmišljene, zarad dobijanja poena simpatije i saosećanja. Kroz život sam naučila da prave žrtve uglavnom ćute, ne žele o tome da govore ili im je extremno neprijatno kad ih neko prisili.