Igrajmo se pitanjima

Trenutno sam relaks, uz muziku i dobro stivo (knjigu) jer je vikend u punom jeku i najiskrenije ne mislim na nista, ne brojim godine... Mozda cu to uciniti sutra, ma ne, salim se... Svakako da cu od sutra poceti sve iznova! Neki novi trenutci, neki novi sni itd (moj omiljen ITD iz mladosti, imala sam svaki broj, jer sam cekala dan kada izlazi i bukvalno visila san na trfiku da ga kupim i citam i uzivam). Tacnije, zivot mi se sveo na ITD

Isto pitanje!

Paaa, u lepom sam društvu ( sa Lori se neš prepirem, a sa tobom volim da se propitkujem,, i preslišavam u notama, ) Mače uživa, pa ga malo pomazim,.. maza je,.. Donka je tu, čeka šetnju,.. pala kišica, zalila biljke,.. Odneo sam poklon ćerci za useljenje,.. ihhh,.. treba još :)

Kad počinjete sa poslom ?

Treba li vam profa na tom smeru,.. da naučim još jedan strani jezik :D.
Paa, iskreno, nisam više onaj stari, mada sam još uvek najomiljeniji, ali nisam najbolji,.. debelo nisam,.. Upropasti me gradnja kuće,..
Ni u bljkama ,.. energija pala,.. entuzijazam iz glave teško silazi u ruke i noge,..

Koju knjigu čitate ? ( i koliko si ih pročitala ove godine ? :rotf:

Za prvo pitanje ne mogu ti dati nadu jer ista sam ko i ti :rotf:

Drugi, - Trenutno citam ,,Istorija nasiljstva" - Eduard Luj (knjigu sam dobila od clanove citalackih grupa ili tacnije, knjiga je dio serijala koji kruzi medju clanovima gupe citaoca, i TO!) Odgovor - dosada, procitala sam 90 knjiga i svakao idemo dalje!

Osim cvece, sto je ono drugo za cime ti srce kuca brze?

"Poštovani, poruka primljena, al' je malo nejasna,.. Molim razjasnite mi" ( Duško Dugouško)
Na kafane misliš? i na muziku ?
Pa od kad Joce nema,.. i to sam desetkovao,.. a i malo štedim.
Ili si mislila na ?

Čitate uz muziku ? ili u tišini ?

Poslednja izmena:
Ma mani sve to... sutra je moj Rodjen dan pa sme mi je PO STRANI!
Paa da ga sačekamo .. za par sati je,.. :)
Dali cuvas njena pisma!? (imala je dusu i znala je da voli) ?
:heart::flert:
(ne moram, od kada je Bog izmislio Gugl i Gmail)

,.. ali ih čitam :flert:

Volite li kada vam rođendan padne u Nedelju ?

ps: Zoveš na rođendan ? :per: Znaš da sam lood :rotf: SAMO SKLOPI OKICE I ZOVI MI,..

Back