Igrajmo se pitanjima

Video je privatan, ne može da se otvori

Hvala na pitanju, dobro sam.
Pijem kafu na terasi i gledam beogradske solitere.
Uživam kao pravi gost.

Kako je vaše nedeljno jutro počelo?

Trenutno nije privatan ( dok ga ne vidi Lovesiv)

Sa kafom, u pižami,..
malo sam pogledao ko me sve mrzi ovde,.. čisto ono "za dobrim se konjem prašina diže" :D

a, pogreši i konj, pa što ne bi magarac,.- znači u odličnom raspoloženju.

kakvo je vreme u Beogradu ?.

Lepo i sunčano

U poslu jesam,.. u upoznavanju sam provokator, u druženju sam "panjo" od čoveka - Dobrica,..
(provociram - samo dok razdvojim ljude na pozitivce (omiljene) i one druge).

A, vi ?

kakvo je vreme u Beogradu ?.
Ne provociram.
Nemam ja živaca provokacijom da dolazim do saznanja kakav je ko.

Jeste li formirali mišljenje o svima? 🤨

Nisam, ali blizu sam :) ,.. svakom treba dati šansu i oprostiti,..
Ali se ne moram sa svakim družiti.

kako vam se čini moj ("Spartanski" ) stil ? ,.. cenim iskrenost, a sujetu namagarčim,.. molim za iskreno mišljenje.

(prosveta je moja misija, gde god da sam :D )

Izgleda da nema iskrenog misljenja ili nisu saglasni sa Vama, nesto jeste :mrgreen:

Uvek ste iskreni i direktni?

Jesam, u muškoj školi radim, pa mi Spartansko vaspitanje najviše paše.
I ja sam vaspitavan Spartanski.
Sretnem skoro, bivšeg učenika u jutarnjoj šetnji (sa psom) ide na posao i pozdravimo se.
- Molio sam sina da upiše Teslu samo zbog tebe,. da prođe onaj tvoj dril za pametne mangupe ! - reče mi on (porastao sam tog momenta za par milimetara)
Inače mene najviše vole učenici viših razreda i bivši učenici,.. pametni mangupi :D

kako ste danas, dobra vilo :) ?

pa, mišljenje drugih je važno dok ste društveno aktivni,.. dok pokušavate da popravite ovo društvo. - ja sam prosvetar,..

Kako popraviti popularnost Krstarice ?

Nemojte pogresno da me shvatite, ali ne vidim taj lakonski stil, bar iz pisanja se ne moze videti, ali, opet, to je samo moje misljenje..A, svi znamo da je misljenje kao dupe, svako ga ima...:D
Ja sam danas standardno, kao i uvek...

Planirali neke aktivnosti danas?

Nemojte pogresno da me shvatite, ali ne vidim taj lakonski stil, bar iz pisanja se ne moze videti, ali, opet, to je samo moje misljenje..A, svi znamo da je misljenje kao dupe, svako ga ima...:D
Ja sam danas standardno, kao i uvek...
Lakonski i Spartansko vaspitanje nije isto.
Lakonski je pridev govora, (kratkog, sažetog, jasnog i direktnog) u tom smislu je više njegovo značenje, a Spartansko vaspitanje je vojničko,..Stigao mi drugar za blokove,.. pa malo pauziram..

gde smo ono stali ? Kod popularnosti Krstarice ?

Opet cu ja...deo spartanskog vaspitanja je i taj lakonski govor, koji je karakteristican za njih. Znaci, deo njihovog obrazovanja. Jedno implicira drugo ..

Nema veze, uzivajte danas...
Nema veze ? pa meni se čini da ima,..;) kad se (me) pokušavate ispraviti. Sa istorijom stare Grčke sam na ti.
Nisam pominjao lakonski govor,.. preferiram suprotno,.. da objasnim naširoko, naročito o biljkama,... tu ne može lakonski govor,..
Ali "spartansko" vaspitanje može , a i stavljam znake navoda,... tačnije - stil :D
Uživajte i vi (svi) danas

Cepidlaka ste ? :rumenko:

Poslednja izmena:

Back