Igrajmo se pitanjima

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ipak ste postavili novo pitanje :mrgreen:

Bila sam ok prva dva meseca, čekajući da se sve završi i stanje normalizuje.
Već sam postala nervozna. Planovi (eto zašto ne volim da planiram) za putovanja su mi poremećeni, kulturni život je zamro, teretane ne rade, nema čovek gde da se opusti. Barem da se nazire kraj...A korone, kao bolesti, se ne plašim.

Isto pitanje za vas

Pa jeste li vi nekoga upoznali u svom zivotu ili se sami zalazate za takav odnos koji se odmah na pocetku uspostavljanja prijateljske veze bazira na potpunoj i neogranicenoj iskrenosti i otvorenosti?

E to je za mene je pravo prijateljstvo, bez bilo kakvih kalkulacija i proracunatosti, skroz otvoreno i dobrodusno.

@Kamalini

Sport, ako se to vodi pod hobi?

Meni je ova vanredna situacija dobro dosla, pre svega da se usredsredim psihicki i fizicki.

Da li vam je tudje sladje, cupnete li ponekad usput komsijsku tresnju i slicno tome? :D

Rado se sećam igre u prašini, ulice pune kamilice, nije bilo ni asfalta, igranje žmurki i drugih dečijih igara, lutke kojoj sam šila haljine, menjanje krpicama...beše to zdravo detinjstvo. :)
Ne znam da li su bili bolji ali ja sam volela te dane :heart:

Da li se sećate serija "Kunta Kinte", Sandokan, Janošik i Marijana itd?

To redovno radim, ali iz majcine baste:D Sam nemam uslove za uzgoj voca i povrca. Sem sto i ja nekad tamo posadim :) A sto tamo nema kupim.

Isplati se, barem ne unosis ostatke pesticida i ostale hemije u svoj organizam. A cim zivimo u toksicnom svetu, bolje ne opterecivati svoje zdravlje toksicnim materijama jos vise :)

Ili gresim?

Ne grešite ali evo recimo ja sam rasadila paradajz i uveliko ga već jedemo. Tokom uzgoja su se pojavile neke crne sitne mušice pa smo prskali da nestanu. Pre desetak dana su se od vlage ili bog dragi zna iz kog razloga pojavili oni pečati, to je vrsta bolesti i da se ne bi širila opet smo morali da prskamo nekim lekom. Inače sam ja veliki protivnik tretiranja bilo čim ali nekad prosto mora.

Da li verujete da "organska" hrana koju kupujete nije tretirana ničim?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back