- Poruka
- 71.161
Ne verujem.Ukoliko i nisu tretirali nicim,ali sama zemlja je vec tretirana,losa voda,nesto iz vazduha,kise koje vise nisu zdrave.
Jedino mozda u nekim zabacenim planinskim predelima ukoliko uzgaja baka Mara i odnese kilu kropira na pijacu
Kako i na zapadu tako i kod nas,uglavnom veliki marketi robu pri isteku ili kojoj je istekao rok doniraju raznim organizacijama koji hrane beskucnike.
Ima dosta tih dokumentaraca koje sam gledala.Ovo ovako na prvu sto mi je izletelo.
Da li smatrate da rodjeni bogati i rodjeni siromasan moze ikako razumeti jedno drugo karakterno,ljudski?
Jedino mozda u nekim zabacenim planinskim predelima ukoliko uzgaja baka Mara i odnese kilu kropira na pijacu

Bila je neka tema o tome,tj. u sklopu siromastva.Nisam znala ali sam se baš pitala u jednoj zapadnoj državi u ogromnom marketu, šta se radi sa hranom koja se ne proda a istekne rok trajanja
Da li ste nekad jeli organsku hranu direkrno iz vaše bašte?
Kako i na zapadu tako i kod nas,uglavnom veliki marketi robu pri isteku ili kojoj je istekao rok doniraju raznim organizacijama koji hrane beskucnike.
Ima dosta tih dokumentaraca koje sam gledala.Ovo ovako na prvu sto mi je izletelo.
Poslednja izmena: