- Poruka
- 2.181
U pravu si. Necu si vise obracati vasoj visosti da vas ne pokvarim i uprostacim.
Hvala na razumevanju!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pravu si. Necu si vise obracati vasoj visosti da vas ne pokvarim i uprostacim.
105 strana....da li je moguće.....
Dve jednostavne mogućnosti proste bi mogle da postoje, ali ko zna šta sve još može biti, nikad ne znaš.
Jedna je da Igrač želi da stvori taj osećaj srodne duše jer sam čezne za njom, ako i želi nešto ne može zbog nekih okolnosti pa onda proživljava taj osećaj na kratko kroz Igru
Druga je da se radi o jednoj od vrsta psihopata...
mozda mi neki segmenti zivota tako deluju ali ... realno nije bitno
sta bude kad izbacim "realno"
niej bitno
zavisi shta radis, sta ti je bitno, ono gde ti nesto smeta da nesto radis, to je realno
Na jednom si mestu fizički. Na koliko si zaista mesta? Beskonačno. Misao je energija.mozesh dok ti se ne ske.nja koncept a onda si ga naebo, mozda
pa mozda smo odvaljeni pa to kontrolisemo dok nas nesto ne pocacka...
ne mozes uvek si na jednom mestu, ovo ti je multitasking, npr radish na poslu i razmisljas o igrachu... malo radis malo mislis... to je jer ti posao to dozvoljava
sedi na tom jednom, ostalo ti je igrachka
dok ne krene misao svaka da vuce nesto na svoju stranu dotle je ok
sto mi veruje neko kad lupetam i pisem ofrlje, sad ozbiljno : ))
ali mogu uvek neke kazne
SM izgleda : ))) sve ka tamo
Pa sedim i one se tako kreću, iz središnje tačke na sve strane . Kao maslačak sam : )
sado mazo
ma stalno pominjem neke kazne
Potpuno sam ravnodušna na tu mogućnost. Ne svidja mi se ta smirenost meni nesvojstvena. Da li sam to ja ili sam preuzela nešto nečije?zamisli sad najgoreg forumasha ili -icu kojeg mozes da zamislis kako ti ulece na ovu poetiku : ))
Voliš čini mi se.ne znam na hsta se palim, verovatno zavisi od nekog trenutka
ma ne, samo ti nije doslo nesto dovoljno nepredvidivo