Igrač

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zato sto poshizim ako je neko OK

ili krenu da me muce ako su OK jer nisam ono kao debeli vrsnjak i spretni vrsnjaci, oni su spretni a hirajgo debeli
a ako su OK obicno malo... :neutral:
moze ta kombinacija, dobar i losh policajac :ok:

ma ne vapim... zato shto sam par meseci mislila da ima neshto pa sam se ponasala tako uvrnuto i to je to
sto je opet posledica
prazna sam itd a u takvim odnosima to manje smeta mozda... ali sad kad to napisem nisam vise za to

zato sto akd je taj odnos lazni, tog igraca, bolje se ubij odmah, to jedino ako je pravo, a to ne moze tako
sad to ne moze

Poslednja izmena:
,a pisem sebi ne vidim ostale
ma ok nisam tako mistichna ali neki odnos gde se sabiraju 2 i 2 mene iritira
mislim
sta li sam rekla, al dobro zvuci
imala sam utisak da me mirroruju to me je zapanjilo jer sam toliko bitna
ali nista od svega toga a i branila sam se
igrachi su za film

Poslednja izmena:
npr ti u nekom delu zivota krenes da izbegavas neku vrstu ljudi i na kraju ih stalno izbegavas... ali nekako ih ipak sretnesh
i onda ti vrate delove sebe koje si sakrio i moze to da te rastura?
i onda je igrach neko ko te shtiti npr od toga, neko tvoj

ok dosta bullshita za danas :)

nadjes neke nacine da se zalepish
alternativne ili ne
a mozda si sad ti psiho za sledeceg... ko neko prenosenje ludila
veshtice
mada ljudi pucaju zbog odnosa, to je tacno, ali to su odnosi valjda obicnih ljudi, samo su nekako otisli u vrazju mater i nekog oterali negde, ima to da ljudi prsnu
tj nije neko u tim odnosima mistichni lik u crnom koji uveche seda za krstaricu i pishe neobicne mailove... nego tako obicno neko dvoje

npr ti u nekom delu zivota krenes da izbegavas neku vrstu ljudi i na kraju ih stalno izbegavas... ali nekako ih ipak sretnesh
i onda ti vrate delove sebe koje si sakrio i moze to da te rastura?
i onda je igrach neko ko te shtiti npr od toga, neko tvoj

ok dosta bullshita za danas :)

Igrač te ćušne da se suočiš sa njima.A njegova pojava možda i nije puka slučajnost već slučajnost sa dubokim smislom, tzv. sinhronicitet.

pazi tvoj igrach je meni neki promisljen lik, koji kad povlaci neke konce zna sta radi, u vezi neke osobe

ali moze neka random osoba da izazove takve stvari u tebi, ne da je taj neki promisljeni... to se valjda i desava. negde bismo da odemo, al nesto nas tu i drzi.

mozda kad se ide kod psihica takve stvari gube na mistici... a u narodu neke pojave opisuju grubljim recnikom da bi ih se klonio

nadjes neke nacine da se zalepish
alternativne ili ne
a mozda si sad ti psiho za sledeceg... ko neko prenosenje ludila
veshtice
mada ljudi pucaju zbog odnosa, to je tacno, ali to su odnosi valjda obicnih ljudi, samo su nekako otisli u vrazju mater i nekog oterali negde, ima to da ljudi prsnu
tj nije neko u tim odnosima mistichni lik u crnom koji uveche seda za krstaricu i pishe neobicne mailove... nego tako obicno neko dvoje

Nisu to stvari koje su psiho, samo nepoznati delovi nas samih. Ono šta je nepoznato nije obavezno nenormalno.
Zašto se sve intezivne i dramatične emocije koje se probude nazivaju odmah ludilom?
Takve snažne bujice pokatkad samo pokazuju sa kakvom snagom raspolažemo a koja nije ukroćena jer je ne poznajemo.
Tako nedokučiva nosi ona nas. I zato i plaši, pa onda se pravimo da ispod tog konfornog plićaka ne postoji ništa.

ne, kad osetish jasnije ubilacki nagon sto mozda mozes ako si psiho, onda je mozda hevi
a mozhda to nije bilo to
ne znam... konvencionalnima dosadno, zanimljivima zanimljivo, idem sad nazad : ))

osecam da sam nekako lazna i da me ima vishe to nema veze ni sa kakvim psihom nego sto nesto radim sebi
i onda sta cu ovde hocu da vladam
itd itd
sad ako me provale iuzbacice me ako ne, tu sam... ili nesto trece
smrk patetichno_??

pazi tvoj igrach je meni neki promisljen lik, koji kad povlaci neke konce zna sta radi, u vezi neke osobe

ali moze neka random osoba da izazove takve stvari u tebi, ne da je taj neki promisljeni... to se valjda i desava. negde bismo da odemo, al nesto nas tu i drzi.

mozda kad se ide kod psihica takve stvari gube na mistici... a u narodu neke pojave opisuju grubljim recnikom da bi ih se klonio

Može, ali su retkost i jedan i drugi. Taj drugi koji nije Igrač bio bi naša istinska srodna duša. Zato je opijenost Igračem tako snažna. I teško je se osloboditi.
On upravo stvara taj osećaj.A Saigrač nikako ne mora da bude romantični patetičar kako bi se moglo pomisliti i naivna blenta.
Znači sposobnost Igrača da prodre u nekoga na taj način i da to izazove je fascinatna.
Zato se i ne zaboravlja nikad. Osim ako se ta istinska srodna duša ne pojavi. Kolike su šanse za to?

ostavi malo po strani to igrach, saigrach i sl i gledaj kao odnos musko-zenski prosto, oce nece, digo mu se nije
to je resenje

Dve jednostavne mogućnosti proste bi mogle da postoje, ali ko zna šta sve još može biti, nikad ne znaš.
Jedna je da Igrač želi da stvori taj osećaj srodne duše jer sam čezne za njom, ako i želi nešto ne može zbog nekih okolnosti pa onda proživljava taj osećaj na kratko kroz Igru
Druga je da se radi o jednoj od vrsta psihopata...

On ili ona imaju snažnu potrebu da manipulišu većim brojem muškaraca tj. žena, da ih osvajaju i iscrpljuju psihološkim igricama a jedini cilj je nadmoć.

Tema nije o sitnim manipulacijama kojima su svi podložni manje ili više, svesno ili ne, već o ozbiljnim vrhunskim igračima,
kojima je jedini cilj Igra bez ikakvog drugog interesa i kod kojih ne postoji stvarna želja da se bilo šta dobije pa ni seks.
Sve je samo igra moći koja može da traje mesecima, dok se žrtva potpuno iscrpljena ne osvesti.
Svaki potez je hladno i proračunato brižljivo isplaniran. To upravo takve ljude odvaja od sitnih manipulatora
koji hrane ego, žele seks ili nešto treće i uzimaju na dnevnoj bazi šta mogu.
Ovi prvi su upravo opasni jer prosečnom čoveku neće pasti na pamet da je moguće do te mere imati razradjen svaki potez.

Da li ste susretali takve osobe ili i sami bili uvučeni u taj začarani krug gde gubite osećaj šta je stvarno a šta iluzija?

...................................
demon_lover3.jpg

A jesi ti nekad srela muskarca koji cese jaja i zene mu to ne zameraju?

Ja mislim da na ovaj forum treba da se u okviru registracije uvedu oni kvalifikacioni rebusi, dva tri, čisto da otpadnu oni potpuni moroni.

Možda bi forum malko opusteo ali nakupilo bi se vremenom ljudi za priču...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back