Igrač

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
el si ti tim shto ih juris... je l si ti njima
ono shto su tebi ovi sto hoce tebe
razumesh Kul <- Bergie <- Bez veze Prijatelji

Jok ne razumem.

Ovde imaš ili kompletne džibere ili nesnosnu malograđanštinu.

Ne znam koja mi je sorta odvratnija.

Pritom se jedni drugih gnušaju mada džiberi konstantno teže da postanu malograđanština. Da budu seksi i imaju skupog frizera i kolutaju očima.

I da idu s kevom u Danubius da se kvarcaju.

Ne jurim ja njih, samo sam nostalgičan. Oni se više nikada neće vratiti a suviše mi je tužno da se nalazim jednom u 10 godina sa njima. Zato i prekočim kad je prilika.

Poslednja izmena:
Evo na primer, neko ko ne shvata o čemu je tema može da misli da sam ja recimo poremećena. Da li je neko ko ne poseduje znanje o nečemu merodavan da donosi zakljuke?

ako me napada onda je poremecen : ))
ako me pusti nije

mada onda razmislim pa zakljucim da nije on nego da sam poremecena ili da je prosto neko ko se ne libi da napada...
ne znam, niko onda nije poremecen... mozda oni sto misle da je spolja gladac da je sve gotovo time
mada ne znaci ni da su ludi...

Evo na primer, neko ko ne shvata o čemu je tema može da misli da sam ja recimo poremećena. Da li je neko ko ne poseduje znanje o nečemu merodavan da donosi zakljuke?

to sto neko misli tako nesto ne znaci da je korektan, ali sta znam, mozda ima stav... mozda je umetnik? :I
ne bi bio interesantan da je korektan
bilo bi mu tesko

ako me napada onda je poremecen : ))
ako me pusti nije

mada onda razmislim pa zakljucim da nije on nego da sam poremecena ili da je prosto neko ko se ne libi da napada...
ne znam, niko onda nije poremecen... mozda oni sto misle da je spolja gladac da je sve gotovo time
mada ne znaci ni da su ludi...
Naučeni smo da postoje odredjeni kalupi u koje moraš da upadneš i da se oblikuješ, ne sme ništa da štrči.
Nešto smanji, nešto povećaj ali imaš da se uklopiš! Rulja će ti reći kog je oblika tvoja modla!
Kao kad praviš kolačiće u obliku medvedića i srca! Aha!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back