Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Apsolutno.
O ostalim opcijama ne bih jer neko ko poseduje senzibilitet zaista lako prepoznaje niže biće od sebe.
To je tužno.Pogrešno vreme.
Eh sad. Nekad ljudi jesu izmanipulisani zaista. To je realno sagledavanje i ništa tu nije tužno.Tužno je uopšte osećati se manipulisanim.
Poza bespomoćnosti ili zaista takav iskren životni stav ne pomažu ičemu.
Jedino što je važno jeste biti koncentrisan na ono u čemu zaista uživaš.
Eh sad. Nekad ljudi jesu izmanipulisani zaista. To je realno sagledavanje i ništa tu nije tužno.
Nekad tripuju, a nekad samo provociraju jer nisu sigurni.
mislio je na hronicnu manipulaciju![]()
Hronični osećaj manipulacije?
Ako neko misli da svi stalno njime manipulišu takva osoba je bolesna.
Ako neko uoči pokušaj manipulacije onda je to sasvim druga stvar. Nekad pogreši nekad je u pravu ali to je normalno.
Ovo prvo nije normalno ali takvi ljudi su redji.
Svi manipulisu i zavode..Predtsvljaju neku pricu sebe kroz delom i iluziju. Ili da poskidate svi te avatarcice koji suptilno nagovestavaju sexualnost, romansu, mistiku i sl. Ili mozda kao DeeLite, cini mi se jedina osoba koji je stavio svoju pravu sliku, i to je iskarikirao (uzgred banovan, izgleda da iskreni ljudi ne prolaze bas dobro)....
pa sto je deelite iskreniji, samo zato sto je prost covjek, jednostavan, jel zato ...
Ne bih da pricam sada konkretnije o njemu, nije tema, ali jeste imao nekoliko kojih sam primetio pokusaja probijanja nekih limita, u smislu "Kakvo je ovo foliranje"
, ono sto sam kod njega video je njegova slika na avataru( ako ne gresim) ako gresim, bez obzira poenta ostaje ista , cak i potvrdjenija...

a jel tako da je i moj avatar gotivan ?![]()
Plava boja je nevina boja. Iako je ti podrazumevas kao slobodu, u sexualnom smislu cesto naginje i na nezrelost. Imaj u vidu da ovde imas posla vise sa sexualizovanom populacijom nego populacijom koja se bavi opstim moralom i etikom...
pa eto vidis kako si t pun predrasuda ... niti sam stavio avatar zbog plave boje, niti je posmatram kao slobodu ....
Svejedno. Evo o avatarima.
Ako mene pitas vezano za avatar, kao muskarac, ne bih stavljao nikakav avatar. Ovde je igra ko se istakne. Onda igraj tu igru i sa avatarima. Vecina ih ima, i plus neko ce ti avatar shvatiti ovako ili onako. Bez avatara ostavljas utisak osobe koja nema vremena da se bavi GIF-ovima i JPG-ovima skinutim sa search-a i time si ozbiljniji, misticniji a na to se chak i klinke pale...Drugo izbaci smajlije. Iz dva razloga, daleko je bolje ako neko shvati tvoj smisao za humor bez da ti sam nagovestavas da treba da se smeje i time ostavljas utisak samopouzdane osobe.I nemoj da se duris sto ti nisam dao kompliment na haljinu za maturu.

jedna lazhna shojka, jedan mr napokon, aca, a ostali?
gde je prava shojka

lazna je otishla
opet se vracam u sebe, a malo sam izasla![]()
znaci tvoja bezavatarnost je isto kao i necija avatarnost, i to tvoje sto ga nemas je proracunato i upadljivo kao i neki avatar ... znaci samo je forma razlicita ... iz ovoga sam shvatio da ti svojim 'avatarom' saljes poruku da si mistican i ozbiljan ... sto se mog avatara tice, on je meni gotivan, a mozda je poruka samo odredjenoj osobi vidis kljucic ... a sto se tice smajlija, neki su mi postali simpaticni i zato ih i stavljam, zasto da izbjegavam i toliko se obazirem na tudja misljenja, nisam dosao na net da budem proracunati kompleksas, nego eto tek onako ... a nekada su nuzni, jer jedino sto fali ovoj komunikaciji su grimase ... i ja sam kao klinac imao takvo misljenje o njima kada sam izbjegavao da ih stavljam na msn glumeci kul momka, drugacijeg, kao sto ti sada radis![]()
znaci tvoja bezavatarnost je isto kao i necija avatarnost, i to tvoje sto ga nemas je proracunato i upadljivo kao i neki avatar ... znaci samo je forma razlicita ... iz ovoga sam shvatio da ti svojim 'avatarom' saljes poruku da si mistican i ozbiljan ... sto se mog avatara tice, on je meni gotivan, a mozda je poruka samo odredjenoj osobi vidis kljucic ... a sto se tice smajlija, neki su mi postali simpaticni i zato ih i stavljam, zasto da izbjegavam i toliko se obazirem na tudja misljenja, nisam dosao na net da budem proracunati kompleksas, nego eto tek onako ... a nekada su nuzni, jer jedino sto fali ovoj komunikaciji su grimase ... i ja sam kao klinac imao takvo misljenje o njima kada sam izbjegavao da ih stavljam na msn glumeci kul momka, drugacijeg, kao sto ti sada radis![]()

Apsolutno.
O ostalim opcijama ne bih jer neko ko poseduje senzibilitet zaista lako prepoznaje niže biće od sebe.