- Poruka
- 2.181
Yep...
Kako se izboriti sa čežnjama i sa strahovima da sutra toga neće biti?
Ili sa još gorim strahom da nešto takvog inteziteta nikad više neće doći?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Yep...
Taj intenzitet se ne čeka da dođe, on se gradi.
Da, zvuči i to je upravo razlog pored izuzetne lucidnosti takvog Igrača zašto igra nesmetano može da se odvija dugo i da utiče na nekog na vrlo vrlo dubokom psihološkom planu a da on nije svestan šta mu se dešava.
Igrač deluje kao ogledalo, on je ono šta nam nedostaje da budemo celoviti. Naš animus ili anima. Ne možemo da se odlepimo i da ga se oslobodimo i kad zdrav razum zvoni na uzbunu.
Tebi kao nekome koja nisi takva ne može da padne na pamet ni u najludjim snovima takav scenario. Deluje da bi trebalo mnogo energije i snage. Zvuči kao SF film.
Ali takvim osobama to ide lako i lepršavo. Ti nemaš um takve osobe. Tema je otvorena iz tog razloga, kakav je to um? Ne u smislu pljuvanja i kritikovanja...
odlična tema, a za ovaj deo i pitanja:
nije li onda takav igrač- manipulator svojevrsni iscelitelj "žrtve"-saigrača, ako kažeš da se nadopunjuju?
pa i svaki uslovno rečeno normalan odnos, nekad i nekako može brutalno da se prekine i da nas iskida na hiljade komada..zašto bi odnos proistakao iz ove psihološke igre bio pogubniji?
zato što će igrač izdejstvovati emociju od žrtve a zauzvrat neće dati ništa?
ne verujem..on mora nešto da nudi dok se igra, pa makar to bio i privid, on mami nečim, obigrava..zavodljiva satirova melodija na fruli..lepo je samo dok traje.
Upravo to razlikuje manipulatora od senzibilnog Igrača. Ovaj prvi zna šta će biti odmah na početku, drugi ne zna, prepušta se trenutku pa gde ga odvede!
Zašto misliš da zli erotičar to radi ako radi?
el to ispitujes neke teorije
Zašto ne sme da spusti nivo? Da li je on u svakom smislu izuzetan ili je na nekom polju takav i ima nivo a na drugom je znatno ispod onog koji kaska za njim u vezi nekog drugog nivoa i polja?
Mislim da tu mora da postoji razmena.

Da. Imam nameru da napišem Hroniku jednog dogadjaja.
da li zna?
kakav to mentalni kapacitet može da predvidi unapred kompletan psihološki odgovor ili emotivni svejedno, drugog ljudskog bića?
jedino ako ne bira ciljano slabe i predvidljive. ali takvi nisu izazov, nisu interesantni.

pa mozda, al u nekom trenutku ti izgleda tako, ti mozes to i to, i radis to i to
kad pogledas posle taj napredni je mogao da ti napravi bas ozbiljan problem, prepustio si mu se a on nije nego je bio OK
el vas nije sramota od ove teme![]()
Upravo to razlikuje manipulatora od senzibilnog Igrača. Ovaj prvi zna šta će biti odmah na početku, drugi ne zna, prepušta se trenutku pa gde ga odvede!

Zašto bi me bilo sramota od ove teme? Ova tema me već dugo zanima. Nisam mogla lepo da je uobličim možda nisam ni sad ali je izuzetno jaka.
Tema kao tema ne moja tema na krsti.
i koliko ti jos fali
Ne može da se gradi sa svakim. Za odredjeni intezitet je potrebna specifična osoba. I ne samo za intezitet nego i vrstu.
Ili je to sa tačke gledišta nekog ko nije dovoljno spretan pa mu treba neko ko ga vodi. A ko jeste može lako da gradi sa kim poželi?
ma bre razne ljude sam sretala al ludilo nisam, osim ovog u zadnjih nekoliko meseci, a na kraju sam zakljucila da sam bar 50% sama izgenerisala
hm pa i nailazila sam na nekakvo ludilo zapravo...
ma nema toga u srbiji tih manipulatora ludaka, to negde drugde
drugim recima, ovaj prvi je pametan, ovaj drugi je glup.