hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.284
ma da bajke za decu![]()
devojka se ne moze napaliti bez zla ili makar da joj glumis zlocu jel znas hiro ?![]()
to ih Turn On![]()
a jes, malo da podviknu
al ne svako zlo, neko zlo ih turn off
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma da bajke za decu![]()
devojka se ne moze napaliti bez zla ili makar da joj glumis zlocu jel znas hiro ?![]()
to ih Turn On![]()
a jes, malo da podviknu
al ne svako zlo, neko zlo ih turn off

pa i to "zlo" je neodredjeno
ne mislim na to Zlo nego na ono iz sex igrica![]()
ne znam zasto se uopste stavlja takav predznak ispred opisa iz uvodnog posta ove teme
to je kao laboratorija iz te igracke perspektive
igra sa mravima
eksperiment
igrac nema zle namere
puca mu za posledice
dakl, to zlo je subjektivni odraz jednog ishoda
pa taj zloca je istera iz njenog korita, kao
mada ove price su tresh generalno, koja je moja pozicija dok ih pisem, ali eto, pisem
takvi ljudi nisu oni dominantni likovi vec pre diskretno izludjujuci
aj platicu cenu ebe mi se
ako su oni zli mi smo dobri
a mi nismo dobri
tako da nisu ni oni zli
cemu forum : )))))
sta nam fali pa se hranimo ovde
eto : )

On ili ona imaju snažnu potrebu da manipulišu većim brojem muškaraca tj. žena, da ih osvajaju i iscrpljuju psihološkim igricama a jedini cilj je nadmoć.
Tema nije o sitnim manipulacijama kojima su svi podložni manje ili više, svesno ili ne, već o ozbiljnim vrhunskim igračima,
kojima je jedini cilj Igra bez ikakvog drugog interesa i kod kojih ne postoji stvarna želja da se bilo šta dobije pa ni seks.
Sve je samo igra moći koja može da traje mesecima, dok se žrtva potpuno iscrpljena ne osvesti.
Svaki potez je hladno i proračunato brižljivo isplaniran. To upravo takve ljude odvaja od sitnih manipulatora
koji hrane ego, žele seks ili nešto treće i uzimaju na dnevnoj bazi šta mogu.
Ovi prvi su upravo opasni jer prosečnom čoveku neće pasti na pamet da je moguće do te mere imati razradjen svaki potez.
Da li ste susretali takve osobe ili i sami bili uvučeni u taj začarani krug gde gubite osećaj šta je stvarno a šta iluzija?
...................................http://twistedsubmission.com/TS/images/012/demon_lover3.jpg[/IMG[/QUOTE]
[quote="Scathach, post: 24319262"]Jesam za otvorenost i raširene ruke pa šta bude. To je dobar stav jer uglavnom srećemo obične ljude. Šanse da naletimo na ovakvu osobu nisu tako velike.
Ali kad naletimo otvorenošću mu dajemo beskrajno polje za igru: zna naše strahove, naše nesigurnosti, za čim žudimo i šta nam nedostaje i upravo će nam to dati. Naizgled.
Dok se osvestimo upleteni smo u mrežu iz koje nije lako izaći. Počinje da se meša sumnja i opijenost.
Igrač to nepogrešivo oseti, taj mali nagoveštaj zdravog razuma koji negde u pozadini rovari,
osećaj koji preplavi iznenada, da nešto nije tu u redu i dela brzo i precizno. Sumnje su uklonjene, opijenost je još veća.
Ovakve stvari ne postoje samo u filmovima, takvi ljudi postoje oko nas.[/QUOTE]
[quote="Scathach, post: 24319326"]Jeste, previše zvuči, zato sam i otvorila temu. Takve stvari nisu lako primetne, i vrlo su ozbiljne.
Tema nije o tipu koji maže i laže ribu kako je slatka i divna da bi imao seks sa njom ili devojka koja manipuliše muškarcem svojim sisama i dupetom.
To su svakodnevne stvari, gotovo normalne danas, iako negativne.
Ovo se odnosi na vrhunske psihološke igrače, koji igraju hladnokrvno i pokvareno, a svaki potez je planiran.
Obično su potkovani izuzetno znanjem sa polja psihologije. Jedini cilj je nadmoć.
Posmatranje nekog da bi uočili njegov psihološki profil, neprimetno i diskretno. Do trenutka dok pokažu interesovanje dugo vremena su vrebali.[/QUOTE]
[quote="Scathach, post: 24319343"]Poenta je da neće da ti kaže da te ne voli. Ubediće te da te voli. Neće otkriti tvoje prljave tajne jer mu to nije cilj.
Tvoj primer je primer običnog tipa koji je nešto pokušao, ne ide pa se smorio posle pet minuta. On već možda i otkrije jer mu nisi dala to šta je hteo.[/QUOTE]
bravo, braaaavo srećice, kako si ti pametna
zašto ne pišeš sa originalnog naloga, pobogu, ništa strašno nisi kazala? :)
samo da vam kazem previse virtuelnog nije dobro : )))

daj, ajde, sipaj u misha pa ce ovde meni da iskoci
pa da, malo priizvamo duhove, mislim ebiga osecam neko padanje u najavi al ebiga : ))
taj te hrani glupavog al mislim shta oce, a sto si ti glupav?!?
al i on je negde glupav i tako
pobeda je - ne idi na forum i nek te zabole K
aha jednog dana
A gledam ih na Cam kako oblace kostime djavolica i vestica i tad se napale najviise, imaju taj devilish pogled i ne skidaju se sa dilda![]()

svako svoju pricu gusla bez obzira na sve
svako!
pa da se ozbiljno prica ihhhh veshtina
)))a neki se primayu da to niye zdravo ((((":

zdravo je ali nije kad se pretera u drkkici![]()