Igrač

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam fix ideju o zlima a erotičnima.

Zlo mi je često erotično. Naprimer, meni Romeo nikad nije bio naročito jebozovan. Bio je tip koji zbogradi svoje love-at-first-sight odbaci kompletnu familiju, ali je tako prokleto patetičan.

Patetika i romantika mi nikad nisu bile j.ebozovne.

U pravi si kad kažeš da - parafraziram - čovek/žena ima svoje, i diskutabilne, razoge zašto nešto (bilo šta) nalazi privlačnim. Tako malo i do te smo mere retko u stanju shvatit svoje razloge, da uzimam da me moji skoro pa opravdavaju.

Ja volim videt ko bi bio gori. :mrgreen:

i ima igraca koji su totalno nesvesni
apsolutno nemaju dodir sa realnoscu
nisu bezosecajni, nego jednostavno ne funkcionisu na tom nivou
ali pletu, bez obzira
jer im se moze

to je destrukcija totalna

ali i skidanje kape

ma to su neke gluposti
neki ljudi te mozda gadjaju tamo gde mislis da niko ne vidi i gde si zaboravio da si ranjiv mozda i najvishe
da li im onda pridajemo neke mitske moci
a neki ce kao da te razumeju da ti neshto svoje uvale
ne znam od necega se moze i stradati, ne mozes uvek biti na 100 full paznje, ili mozes donekle, da ne ides gde je cudno itd
obicno i ti trazis nesto prljavo pa i dobijes

Zlo mi je često erotično. Naprimer, meni Romeo nikad nije bio naročito jebozovan. Bio je tip koji zbogradi svoje love-at-first-sight odbaci kompletnu familiju, ali je tako prokleto patetičan.

U pravi si kad kažeš da - parafraziram - čovek/žena ima svoje, i diskutabilne, razoge zašto nešto (bilo šta) nalazi privlačnim. Tako malo i do te smo mere retko u stanju shvatit svoje razloge, da uzimam da me moji skoro pa opravdavaju.

ufffff...
:I

tj volim obicno da postoji ali do neke granice, ako se prelazi granica nastaje haos ludilo
cak neko obicno nije lose, ali opet moram na neki trening na koji ne idem, pa ponekad kad naidje ok obicno moram da se setim
a nije ni svako neobicno adekvatno

i ja isto ufff

dobar post, ima neku jacinu
ali jos ne mogu da ga shvatim u potpunosti :mrgreen:

manipulacija bez jasnog cilja je stvarno sadizam :D
ali je kao film, vrhunski
pliva se u pripremljenoj scenografiji, scenario se isto zna
sve na nivou

biti igrac ustvari znaci biti do jaja popularan u svom malom svetu

ili ne toliko popularan onako vise super na mestu u svom svetu
ne popularan kao zvezda
tih a prisutan i na mestu i suptilno
oni ljudi sto "zaobilaze" znaci u glavi zaobilaze ovo ono i ono i odu kuci i zabiju se u svoju svesku
tog nece zaobici

samo je to tesko jer dok on ne prelazi u kriminal pa dobro shta toliko strasno radi?... a ako predje u kriminal tamo ima policija plus obicna mafija
pa mislim ako takav postoji ne znam

pa taj zloca je istera iz njenog korita, kao
mada ove price su tresh generalno, koja je moja pozicija dok ih pisem, ali eto, pisem
takvi ljudi nisu oni dominantni likovi vec pre diskretno izludjujuci
aj platicu cenu ebe mi se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back