Igrač

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Scathach

Ističe se
Banovan
Poruka
2.181
On ili ona imaju snažnu potrebu da manipulišu većim brojem muškaraca tj. žena, da ih osvajaju i iscrpljuju psihološkim igricama a jedini cilj je nadmoć.

Tema nije o sitnim manipulacijama kojima su svi podložni manje ili više, svesno ili ne, već o ozbiljnim vrhunskim igračima,
kojima je jedini cilj Igra bez ikakvog drugog interesa i kod kojih ne postoji stvarna želja da se bilo šta dobije pa ni seks.
Sve je samo igra moći koja može da traje mesecima, dok se žrtva potpuno iscrpljena ne osvesti.
Svaki potez je hladno i proračunato brižljivo isplaniran. To upravo takve ljude odvaja od sitnih manipulatora
koji hrane ego, žele seks ili nešto treće i uzimaju na dnevnoj bazi šta mogu.
Ovi prvi su upravo opasni jer prosečnom čoveku neće pasti na pamet da je moguće do te mere imati razradjen svaki potez.

Da li ste susretali takve osobe ili i sami bili uvučeni u taj začarani krug gde gubite osećaj šta je stvarno a šta iluzija?

...................................
demon_lover3.jpg

Poslednja izmena:
I na žene zato je tako napisano u uvodnom postu da ne bi bilo tih nedoumica.

Ne....Kod zena je slucaj drugi.....

One to gotovo nikada ne rade svesno....

Neke za to imaju PRIRODAN DAR (kao lep glas, recimo).

Takve zene se zovu FEMME FATALIS ili fatalne zene.

One POSTOJE, to nije samo mit.

Ne....Kod zena je slucaj drugi.....

One to gotovo nikada ne rade svesno....

Neke za to imaju PRIRODAN DAR (kao lep glas, recimo).

Takve zene se zovu FEMME FATALIS ili fatalne zene.

One POSTOJE, to nije samo mit.

Pričajmo o onima koji to rade svesno.
Sigurno ima i žena koje to svesno i hladnokrvno rade, sa hirurškom preciznošću jednako kao i muškarci.
Kako prepoznati tako vrhunske igrače nebitno kog su pola, kad jednoj prosečnoj osobi ne bi palo na pamet da je moguća tako prefrigana igra?

On ili ona imaju snažnu potrebu da manipulišu većim brojem muškaraca tj. žena, da ih osvajaju i iscrpljuju psihološkim igricama a jedini cilj je nadmoć.

Tema nije o sitnim manipulacijama kojima su svi podložni manje ili više, svesno ili ne, već o ozbiljnim vrhunskim igračima,
kojima je jedini cilj Igra bez ikakvog drugog interesa i kod kojih ne postoji stvarna želja da se bilo šta dobije pa ni seks.
Sve je samo igra moći koja može da traje mesecima, dok se žrtva potpuno iscrpljena ne osvesti.
Svaki potez je hladno i proračunato brižljivo isplaniran. To upravo takve ljude odvaja od sitnih manipulatora
Ovi prvi su upravo opasni jer prosečnom čoveku neće pasti na pamet da je moguće do te mere imati razradjen svaki potez.

Da li ste susretali takve osobe ili i sami bili uvučeni u taj začarani krug gde gubite osećaj šta je stvarno a šta iluzija?

demon_lover3.jpg

Mislim preterano, čak i iz slobodnog žanrovskog ugla posmatranja.

Krilati zmijoliki demoni i nezaštićena djeva...

Nekako je to melodramatično.

demon_lover3.jpg
To je zanimljivo.Svaki se igrac sjebe i zaplete u svoju mrezu,najbolje je ici rasirenih ruku na keca,iskreno i onda manipulator nema sredstva kojima ce se moci igrati.

Susretala sam i uglavnom su to umisljeni ljudi, tj. smatram da je vecinom u pitanju zenski pol. Obavezno imaju neku "dasku" ili "kvrc" u glavi. Kao osoba zenskog pola ih lakse namirisem, mislim te zene i mislim da su u stvari zesce smaracice i nikad mi nije bilo jasno kako se neki muski na njih upecaju.... e sad mislim da je ovo vise pitanje za muskarce... :)

To je zanimljivo.Svaki se igrac sjebe i zaplete u svoju mrezu,najbolje je ici rasirenih ruku na keca,iskreno i onda manipulator nema sredstva kojima ce se moci igrati.

Jesam za otvorenost i raširene ruke pa šta bude. To je dobar stav jer uglavnom srećemo obične ljude. Šanse da naletimo na ovakvu osobu nisu tako velike.
Ali kad naletimo otvorenošću mu dajemo beskrajno polje za igru: zna naše strahove, naše nesigurnosti, za čim žudimo i šta nam nedostaje i upravo će nam to dati. Naizgled.
Dok se osvestimo upleteni smo u mrežu iz koje nije lako izaći. Počinje da se meša sumnja i opijenost.
Igrač to nepogrešivo oseti, taj mali nagoveštaj zdravog razuma koji negde u pozadini rovari,
osećaj koji preplavi iznenada, da nešto nije tu u redu i dela brzo i precizno. Sumnje su uklonjene, opijenost je još veća.

Ovakve stvari ne postoje samo u filmovima, takvi ljudi postoje oko nas.

Jesam za otvorenost i raširene ruke pa šta bude. To je dobar stav jer uglavnom srećemo obične ljude. Šanse da naletimo na ovakvu osobu nisu tako velike.
Ali kad naletimo otvorenošću mu dajemo beskrajno polje za igru: zna naše strahove, naše nesigurnosti, za čim žudimo i šta nam nedostaje i upravo će nam to dati. Naizgled.
Dok se osvestimo upleteni smo u mrežu iz koje nije lako izaći. Počinje da se meša sumnja i opijenost.
Igrač to nepogrešivo oseti, taj mali nagoveštaj zdravog razuma koji negde u pozadini rovari,
osećaj koji preplavi iznenada, da nešto nije tu u redu i dela brzo i precizno. Sumnje su uklonjene, opijenost je još veća.

Ovakve stvari ne postoje samo u filmovima, takvi ljudi postoje oko nas.
Izvini ali meni sve ovo zvuci previse..nemam pojma..daj primere..ne umem da prevedem to na prakticno polje,u neke situacije..

Ma bre ti nikad nisi srela pravog manipulatora. Manipulator nikada nije umišljen, pravi manipulator ostvalja utisak nečeg što se podrazumeva.Ne ističe se ekstravagantnošću ali kada ga nema nekako je... kao da nešto fali.Ali ništa banalno poput daske već onda nije zanimljivo, nema naboja, prozaično je.

E kada ti stalno bude zanimljivo sa nekim znaj da si u gravitacionom polju njegove manipulacije.

Ne možeš reći da ti se to već nije dešavalo, bez obzira na pompeznu racionalnost u tvojim proklamacijama.

Ma bre ti nikad nisi srela pravog manipulatora. Manipulator nikada nije umišljen, pravi manipulator ostvalja utisak nečeg što se podrazumeva.Ne ističe se ekstravagantnošću ali kada ga nema nekako je... kao da nešto fali.Ali ništa banalno poput daske već onda nije zanimljivo, nema naboja, prozaično je.

E kada ti stalno bude zanimljivo sa nekim znaj da si u gravitacionom polju njegove manipulacije.

Ne možeš reći da ti se to već nije dešavalo, bez obzira na pompeznu racionalnost u tvojim proklamacijama.
Ja sam jednostavna osoba.Ako me manipulise svako sa kim mi je zanimljivo onda sam ovih dana vrrrrrrrrrrrlo zrtva..to je uvrnuto..i seksi hahahahaha.Ok odoh da spavam.Caos

Izvini ali meni sve ovo zvuci previse..nemam pojma..daj primere..ne umem da prevedem to na prakticno polje,u neke situacije..

Jeste, previše zvuči, zato sam i otvorila temu. Takve stvari nisu lako primetne, i vrlo su ozbiljne.
Tema nije o tipu koji maže i laže ribu kako je slatka i divna da bi imao seks sa njom ili devojka koja manipuliše muškarcem svojim sisama i dupetom.
To su svakodnevne stvari, gotovo normalne danas, iako negativne.

Ovo se odnosi na vrhunske psihološke igrače, koji igraju hladnokrvno i pokvareno, a svaki potez je planiran.
Obično su potkovani izuzetno znanjem sa polja psihologije. Jedini cilj je nadmoć.
Posmatranje nekog da bi uočili njegov psihološki profil, neprimetno i diskretno. Do trenutka dok pokažu interesovanje dugo vremena su vrebali.

ne ja sa svim idem na keca iskreno,pa kako god...mozes me zajebati jednom,mozes i drugi put ako ti dozvolim..osetim kada mi se o glavi radi..da si mi rod najrodjeniji nisam nikome na civiluku.

Pogrešno si shvatila temu.

A ona je prilično metafizička, mada sa preteranim parametrima.

Osim toga, pravi manipulator se po mom mišljenju ne bavi ciljanim manipulacijama, to je za jajare.

Manipulacija je predstava, ne muvanje riba za kratak provod ili neku sličnu banalnost.

Jeste, previše zvuči, zato sam i otvorila temu. Takve stvari nisu lako primetne, i vrlo su ozbiljne.
Tema nije o tipu koji maže i laže ribu kako je slatka i divna da bi imao seks sa njom ili devojka koja manipuliše muškarcem svojim sisama i dupetom.
To su svakodnevne stvari, gotovo normalne danas, iako negativne.

Ovo se odnosi na vrhunske psihološke igrače, koji igraju hladnokrvno i pokvareno, a svaki potez je planiran.
Obično su potkovani izuzetno znanjem sa polja psihologije. Jedini cilj je nadmoć.
Posmatranje nekog da bi uočili njegov psihološki profil, neprimetno i diskretno. Do trenutka dok pokažu interesovanje dugo vremena su vrebali.

Paranoično je to.

Mislim sta moze da mi uradi da mi kaze danas te volim,sutra te ne volim?Otkrice nekome moje prljave male tajne?Niko ko je zreo dovoljno da prepozna poigravanje,nece biti zrtva.

Poenta je da neće da ti kaže da te ne voli. Ubediće te da te voli. Neće otkriti tvoje prljave tajne jer mu to nije cilj.
Tvoj primer je primer običnog tipa koji je nešto pokušao, ne ide pa se smorio posle pet minuta. On već možda i otkrije jer mu nisi dala to šta je hteo.

Poslednja izmena:
Pogrešno si shvatila temu.

A ona je prilično metafizička, mada sa preteranim parametrima.

Osim toga, pravi manipulator se po mom mišljenju ne bavi ciljanim manipulacijama, to je za jajare.

Manipulacija je predstava, ne muvanje riba za kratak provod ili neku sličnu banalnost.

Odlično. Lepo si to napisao. Pojasnio si.

Da, može tako da zvuči jer to nije često. To što nije često ne znači da ne postoji.
Recimo forumi su odlično mesto za takve Igrače.

Pa u krajnjoj liniji i za takve žrtve.

Uglavnom preteruješ sa tim praćenjem i ostalim nasumičnim pretpostavkama.

Isto tako možeš da pretpostaviš i da manipulator ima odličnu moć zapažanja.

Da nije tako ne bi stigao da manipuliše jer bi bio preokupiran uhođenjem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back