Igrač

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije motiv ni seks, ni bogaćenje ni ništa. Čista Igra, ali ne Igra kao zabava za dvoje, to je varka, Saigrač je nebitan, nevažan i samo objekt.
Igrač zadovoljava svoju potrebu da psihološki analizira saigrača, da deluje na njega, da ga osvoji i odbaci.
Način delovanja zavisi od vrste Igrača.Film. Čist savšreni film.

Igrači ove vrste ne teže seksu ni nečem sličnom.

pa valjda moze i tome?

ma shojo ti najavljujes, pricas, a ono nishta

isprazni se ljis a igracha nigde
ok, moze uvek neko da te obrlati pa i fatalno, mozes i ti biti zao, i tako... :I zato treba da radimo... shta?

je l su nasi forumski shvaleri igraci? u zivotu ili na forumu?

mislim bas krstarica, ona nas pushta, mi se glupiramo i tako... a ona gleda

ona = neko iza :zper:
i tako smo opusteni... onda se promeni malo politika
i tako ;)

ici cu na kraju da ih molim negde da budem saigrach :lol:

molim vas molim vas
a oni ce da beze ili da me istreskaju iz milosrdja al realno - :eek:

Pojavljuje ti se sve o čemu si sanjala, igra može da traje jako dugo, većina će imati osećaj da ipak nešto tu nije u redu.
Suviše je onako kako si sanjao,. ti možda i ne znaš šta tačno želiš, imaš neodredjeni trip u glavi, ali Igrač zna pre tebe, provaljuje te bolje nego što si ti sebe mogla za sve vreme svog bivstvovanja.
Zvuči suludo kad čitaš, znam, ne možeš da pojmiš to kroz reči samo.
Ali to je sve laž. Onaj ko je kao što sam rekla distanciran i snažan ostaće prilično neoštećen i može to da gleda kao jednu zezanciju koju doživiš jednom u životu ako imaš sreće.
Ranjivi će doživeti totalni pakao kad Igra prestane i kad sav taj san i savrženstvo pokaže svoje lice.

Poslednja izmena:
e ali shto bi me osvajali raspadnuta sam relativno i to svojevoljno manje vishe
mozda da se okoriste nehsto al i sex ne mogu garantovati
znachi... :I
al mislim da igracima nije motiv shta znam da se obogate nego da te zeznu, ko tauba kad zhena pusti da svalerise, on nece... al kad ne sme, odma krene : )) ' dr house
mozda i mi imamo te osobine

bas zbog toga, svojevoljno, previse si ti svojevoljna, boje se oni da im neka takva nece brisati prasinu sa TV-a

o sta bih dala za malo toga

dobro daj neki primer konkretan kad si chitala...
mada zvuci kao npr navlacenje na drogu, pre nego alkohol... kako se o tome pise

mada on postane bez veze, ali je l to znaci da si mu dosadio :( posto je on osetljiva dushica i ne motivises ga
kao trudis se i voli te zauvek
al kako kad je jachi

o sta bih dala za malo toga

dobro daj neki primer konkretan kad si chitala...
mada zvuci kao npr navlacenje na drogu, pre nego alkohol... kako se o tome pise

mada on postane bez veze, ali je l to znaci da si mu dosadio :( posto je on osetljiva dushica i ne motivises ga
kao trudis se i voli te zauvek
al kako kad je jachi

Ne znam Hiri. Nikad ne možeš da znaš tačno. Ali i kad si najači i najviše kul nešto ti otkine.Jedan delić ode.

e ima to svoje mane znash :(
mislim da mi je relativno OK uglavnom zbog srece
treba nekad manje biti takav... ali teram
ili treba bar znati da okrenesh prekidac a sve manje mozda mogu

.kraj ispovesti.

e zbog ovog padas, znaci nema iskazivanja slabosti, sama biras svoj put ... boli te k ... za mnogo toga, boli te pa sta ... i boli te bas sto te boli

ma jok dosta mi je tih gluposti idem medju svet
cao svete
kojih gluposti :I
tog kao izdvajanja... bar da je neko

tj tako kad si kao specijalan morash da balansiras da ne poludis... ali mislim da sam se tu zaebala pssst pomalo : ))))
ok nisam jhjosh ali ...

bicu vash psihoposmatrach... mozda taj igrach
hihihihi

igrach ne ide na zdravorazumske ljude posto je nelogican
znaci da si i ti nesto takva : )
to je onda cena

Logičan je kako ne možeš da zamisliš.
Nego ima istine neke da postoji neka sličnost..ali ne u tom tvom smislu. Ne mogu da dokučim.
Ova tema je u stvari unutrašnji monolog, primećujem da mi emocije jure od jednog do drugog ekstrema povodom Igre.
Otvorila sam je nadajući se da će drugi uspeti da svojim mišljenjem iskristališu moje koje je sasvim subjektivno
Nisam sigurna da je moguće.I kad sve znaš i kad si svestan, ta nit stoji i dalje, teško se seče. Možda i ne može.

zato sto se u stvari obracas njemu, ili je izgubio interesovanje pa pokusavas da povratis ; ))

al mozda ce sad mene, mene
cao :cao: igrachu
Ne, zna on sve. Ti znaš deliće.

Igra ne traje večno. Ona ima svoje trajanje.
Ovo nije tema o SF zavodjenju a onda su otrčali pred oltar i živeli srećno sa puno mile dečice.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back