Igrač

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
obicno su specijalni po necemu, sto bi uletao tamo inace? al svejedno oni mora da te pozovu, puste, da se kvalifikujes za to, pa da se kvalifikujes za dobar tretman, to je visi oblik...

gde spadam ja? :I

Deluješ kao vrlo vrlo lak plen. Osećaj da nešto nije u redu ne vredi sa njima. Potpuna magija. Ko nema sreće da bude distanciran nego udje u to potpuno, oporavak će mu biti dug i neizvestan.
Potpuni slom.

U pa ne bih išla tamo, nešto mi kaže da se u tom tvom čarobnom svetu ne bi mnogo lepo proveli. Osim ako nisi neki zaštitnik a ne egzekutor.

Koga navlačiš tom svojom čarobnom frulicom?

E ima u tom svetu jedan sa prefiksom ''sveti'' on kada se zainati nema tamo opasnosti za pridoslice, i kada primjeti da nije neko spreman da gazi tuda tjera me da ga brisem

moja muzika nema posebne slusaoce, ko hoce da igra sviracu mu

al super tako, na kraju dana malo se zanimash s igracem, a ne ovde ko klovn po forumu ; ))) s drustvom pre ili kasnije puknes
al ti igraci nazalost ne postoje
ako imash onda imas privilegiju i teraj brate do krajnjih granica
na kraju dana dobro zamisljam da sam neka riba, mislim visim celodnevno :think:

Deluješ kao vrlo vrlo lak plen. Osećaj da nešto nije u redu ne vredi sa njima. Potpuna magija. Ko nema sreće da bude distanciran nego udje u to potpuno, oporavak će mu biti dug i neizvestan.
Potpuni slom.

ona bas izgleda kao neosvojiva, pa jesi vidjela kako uvijek ulijecu ovi neki sa nekom provokacijom da je neozbiljna i sl. a ona opet jednako vidis da zbunjuje ljude tuda :lol:

bilo bi lepo igrati te igre
ali nemam prave odgovore, prave recenice, prava ponasanja... za to je trebalo vezbati : )))

a i nisam privlacna valjda, nemaju motiv

Zavisi. Ako si ranjiva i čezneš a nemaš neku jačinu a za to je potrebna ogromna snaga, i ne preterujem kad to kažem onda ne da nije lepo nego je to cist pakao na kraju.
Našla sam neke zanimljive članke koje sam čitala i ranije, i mislila da su ljudi ludi i blesavi i sve deluje lako provaljivo...dok ne doživiš sam. Ne može da se pojmi unapred.
Ne osećaš na isti način te reči, to šta je opisano, u tim tekstovima o Igri, kad opet to pročitaš imaš osećaj da si od hiljade reči shvatio pre Igre samo jedno slovo.

Poslednja izmena:
al super tako, na kraju dana malo se zanimash s igracem, a ne ovde ko klovn po forumu ; ))) s drustvom pre ili kasnije puknes
al ti igraci nazalost ne postoje
ako imash onda imas privilegiju i teraj brate do krajnjih granica
na kraju dana dobro zamisljam da sam neka riba, mislim visim celodnevno :think:
Postoje iako su retki. A retki su i oni koji ne budu polomljeni u deliće. To je igra sa vatrom i igraj je samo ako nisi ranjiva i očajna. Inače beži glavom bez obzira

ona bas izgleda kao neosvojiva, pa jesi vidjela kako uvijek ulijecu ovi neki sa nekom provokacijom da je neozbiljna i sl. a ona opet jednako vidis da zbunjuje ljude tuda :lol:

Njena je sreća što je sklona paranoisanju i ima odličnu intuiciju. Ali baš zato zbog visoke senzitivnosti može da bude lak plen. To je mač sa sve oštrice.

e ali shto bi me osvajali raspadnuta sam relativno i to svojevoljno manje vishe
mozda da se okoriste nehsto al i sex ne mogu garantovati
znachi... :I
al mislim da igracima nije motiv shta znam da se obogate nego da te zeznu, ko tauba kad zhena pusti da svalerise, on nece... al kad ne sme, odma krene : )) ' dr house
mozda i mi imamo te osobine

pa mozda kad sam osetila da sam ranjiva i ocajna prestala sam to da budem i samim tim mi je pala cena

i nisam to izhivela
tako da sam neki polutanko
ne verujem, ima za mene opasnosti, ali drugog tipa, he... ulete tamo de se ne nadash kao munje?

mozda je krstarica nash veliki igrach, a, a, a

ma i sama sam psiho pomalo mislim, mene zbune obicni ljudi koji pitaju obicne stvari

am ok postoje na vishem nivou, pare, politike... nije to shala nismo mali
mozda cuvas jednu teritoriju a oni dolaze s druge, a opet i o sebi mislis.. ako imas moc da li si igrac
hohoho

Poslednja izmena:
e ali shto bi me osvajali raspadnuta sam relativno i to svojevoljno manje vishe
mozda da se okoriste nehsto al i sex ne mogu garantovati
znachi... :I
al mislim da igracima nije motiv shta znam da se obogate nego da te zeznu, ko tauba kad zhena pusti da svalerise, on nece... al kad ne sme, odma krene : )) ' dr house
mozda i mi imamo te osobine
Nije motiv ni seks, ni bogaćenje ni ništa. Čista Igra, ali ne Igra kao zabava za dvoje, to je varka, Saigrač je nebitan, nevažan i samo objekt.
Igrač zadovoljava svoju potrebu da psihološki analizira saigrača, da deluje na njega, da ga osvoji i odbaci.
Način delovanja zavisi od vrste Igrača.Film. Čist savšreni film.
mislim ako se okoriste za sex valjda isto dobijem neshto... al ne mogu garantovati ni sebi

Igrači ove vrste ne teže seksu ni nečem sličnom.

mozda je krstarica nash veliki igrach, a, a, a

ma i sama sam psiho pomalo mislim, mene zbune obicni ljudi koji pitaju obicne stvari

am ok postoje na vishem nivou, pare, politike... nije to shala nismo mali
mozda cuvas jednu teritoriju a oni dolaze s druge, a opet i o sebi mislis.. ako imas moc da li si igrac
hohoho
Krstarica je odlično savršeno mesto za Igre tog tipa. Ne krstarica samo nego net uopšteno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back