hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.252
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
obicno su specijalni po necemu, sto bi uletao tamo inace? al svejedno oni mora da te pozovu, puste, da se kvalifikujes za to, pa da se kvalifikujes za dobar tretman, to je visi oblik...
gde spadam ja? :I
i ti lazni nadju svoje kraljice mislim
umore se ili ih neko vidi kao ljudsko bice ili je i ona neka lazhna kraljica
ko zna naprave mozda nesto ovako pretvore sebe u neshto
Deluješ kao vrlo vrlo lak plen. Osećaj da nešto nije u redu ne vredi sa njima. Potpuna magija. Ko nema sreće da bude distanciran nego udje u to potpuno, oporavak će mu biti dug i neizvestan.
Potpuni slom.
U pa ne bih išla tamo, nešto mi kaže da se u tom tvom čarobnom svetu ne bi mnogo lepo proveli. Osim ako nisi neki zaštitnik a ne egzekutor.
Koga navlačiš tom svojom čarobnom frulicom?
Ne, mi smo ga izmislili i sve sebi linearno predstavili jer ne možemo pojmiti da ne postoji.
Deluješ kao vrlo vrlo lak plen. Osećaj da nešto nije u redu ne vredi sa njima. Potpuna magija. Ko nema sreće da bude distanciran nego udje u to potpuno, oporavak će mu biti dug i neizvestan.
Potpuni slom.
aco pazi mi smo kuje
: ))
bilo bi lepo igrati te igre
ali nemam prave odgovore, prave recenice, prava ponasanja... za to je trebalo vezbati : )))
a i nisam privlacna valjda, nemaju motiv
Postoje iako su retki. A retki su i oni koji ne budu polomljeni u deliće. To je igra sa vatrom i igraj je samo ako nisi ranjiva i očajna. Inače beži glavom bez obziraal super tako, na kraju dana malo se zanimash s igracem, a ne ovde ko klovn po forumu ; ))) s drustvom pre ili kasnije puknes
al ti igraci nazalost ne postoje
ako imash onda imas privilegiju i teraj brate do krajnjih granica
na kraju dana dobro zamisljam da sam neka riba, mislim visim celodnevno![]()
ona bas izgleda kao neosvojiva, pa jesi vidjela kako uvijek ulijecu ovi neki sa nekom provokacijom da je neozbiljna i sl. a ona opet jednako vidis da zbunjuje ljude tuda![]()
ona bas izgleda kao neosvojiva, pa jesi vidjela kako uvijek ulijecu ovi neki sa nekom provokacijom da je neozbiljna i sl. a ona opet jednako vidis da zbunjuje ljude tuda![]()
Nije motiv ni seks, ni bogaćenje ni ništa. Čista Igra, ali ne Igra kao zabava za dvoje, to je varka, Saigrač je nebitan, nevažan i samo objekt.e ali shto bi me osvajali raspadnuta sam relativno i to svojevoljno manje vishe
mozda da se okoriste nehsto al i sex ne mogu garantovati
znachi... :I
al mislim da igracima nije motiv shta znam da se obogate nego da te zeznu, ko tauba kad zhena pusti da svalerise, on nece... al kad ne sme, odma krene : )) ' dr house
mozda i mi imamo te osobine
mislim ako se okoriste za sex valjda isto dobijem neshto... al ne mogu garantovati ni sebi
Krstarica je odlično savršeno mesto za Igre tog tipa. Ne krstarica samo nego net uopšteno.mozda je krstarica nash veliki igrach, a, a, a
ma i sama sam psiho pomalo mislim, mene zbune obicni ljudi koji pitaju obicne stvari
am ok postoje na vishem nivou, pare, politike... nije to shala nismo mali
mozda cuvas jednu teritoriju a oni dolaze s druge, a opet i o sebi mislis.. ako imas moc da li si igrac
hohoho