Messi# 19
Zainteresovan član
- Poruka
- 478
Ko je bolji Totti ili Balack.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slazem se,sezona u celziju mu nija bila bas najsjajnija!shegi:Ja sam za balaka al dok je bio u bayernu
Aha!!!v.v.ilic:Koji vam je **** pa uporedjujete sve nepoznate fudbalere od kojih se ne zna ko je od koga gori.Ovde treba biti majstor pa odgovoriti: Ples ili south
Ja glasam za Plesa. Southa je Rainbow malopre ubio.![]()
ceh naravnoJekaiGeorge:Ceh ili Kasiljas?
Vanjor:Žuka ili Lukaš? Moreira ili Molina? Salas ili Diara? Barkos ili Jovetić?[/ Lukas,Molina,Diara,Jovetic!![]()
Essien!kalaba delija:beckham vs. essien
Есјен!kalaba delija:beckham vs. essien
Kakav patak daca? On je ceo zivot bio Paja Patak.dok!:Pera detlic ili patak daca
Samo da kazem da sam pratio prosle sezone njemacku ligu i da sam gledao utakmice u kojima je kompani igrao.Mlad je i sa svojom igrom moze da se poredi sa velikim odbrambenim igracima.Posto necu da se zamjerim nisakim na ovom forumu vise necu o ovom igracu.Alex.L:Šta bre Kompani, u kom Manageru ste čuli za njega? :mad: :mad: :mad: Vi znate kakav igrač će biti ko za par godina. Verujem da vam se svi svetski treneri zajedno dive!!! Možda vas unajme kao skauta :wink:![]()
![]()