- Poruka
- 9.647
Svaka čast za ovaj post kralju! Dugo se nisam nasmejao a da je pri tom ono što čitam prilično realno.![]()
to nije smesno to je realno a ono gore od A- do U je tragikomocno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka čast za ovaj post kralju! Dugo se nisam nasmejao a da je pri tom ono što čitam prilično realno.![]()
@gdzd968
pa onda pod 1 ako se setim da izadjem .
jer u proslom krugu 03.02. nisam glasao za Tadiju zbog onog Canka i filmica "Srijem Hrvatskoj"
ako se okruzio takvim ,ne treba mi takav?
ali za radikale ne znam .Gotivno mi je ovo sa Sekijem u Hagu.Ali njima bas prakticno dati vlast u ruke kompletno nije pametno
Ma slažem se 99%, ali mi najsmešnije ono Poljoprivrednici koji se plaše čipovanja krava i svinja u torovima sa gumenim igračkama.
1. DS + G17+ + LSV + SPO - srednji sloj, intelektualci, ljudi neostrašćeni nacionalizmom ili šovinizmom, ljudi željni boljeg života, napretka, ali ipak sa osećajem za realnost (EU) i osećajem za patriotizam (Kosovo u Srbiji)... (LSV se baš ne uklapa, al' hebiga...)
2. SRS - Nacionalisti, Šovinisti, Izbeglice, Poljoprivrednici koji se plaše čipovanja krava i svinja u torovima sa gumenim igračkama..., žrtve ratova od 90-ih naovamo, žrtve tranzicije... niži slojevi...
3. DSS - Nacionalisti, ali ne i šovinisti, za nijansu intelektualniji sloj od radikala.
4. SPS + PENZ. + JS - Svi oni koji su navučeni na priču o socijalizmu i komunizmu, Najvernije Slobine pristalice... (oni koji kaže neću, nedam, pa ih na kraju ipak nag*ze bez vazelina).
5. LDP + DHSS + ? - Nazovi intelektualci, konzumenti zapadnih vrednosti kao što je Veliki Brat, oni čiji očevi i majke su u proteklom periodu stekli bogatsvo pa sada decu šalju na "školovanje" u inostranstvo i boli ih čekanje u redovima sa običnom "rajom", svi oni koje se lože na Amere i koji "podmažu dupe da ih manje boli", a to opravdaju time što će "čika da da bonu..."![]()
Gledaj, drago mi je da ste me vas dvojica ispravno shvatili, pošto ja već dugo ovde pričam da ne postoji dobra stranka kod nas, već da uglavnom izađem i glasam za najmanje lošu stranku ili pojedinca.
Za Šekija se slažem, ja ga ne volim i ne gotivim, ali nekako mi je zabavno da gledam kako "razbija" one debile u Hagu.![]()
Brate ,svaka cast na analizi ,bas tako .![]()
nismo te nas dvojica shvatili nego to svako ko bolje razmisli uvidece isto![]()