Igra spajalice: koja ce grupa ljudi za koga da glasa...

@gdzd968
pa onda pod 1 ako se setim da izadjem .
jer u proslom krugu 03.02. nisam glasao za Tadiju zbog onog Canka i filmica "Srijem Hrvatskoj"
ako se okruzio takvim ,ne treba mi takav?
ali za radikale ne znam .Gotivno mi je ovo sa Sekijem u Hagu.Ali njima bas prakticno dati vlast u ruke kompletno nije pametno

Gledaj, drago mi je da ste me vas dvojica ispravno shvatili, pošto ja već dugo ovde pričam da ne postoji dobra stranka kod nas, već da uglavnom izađem i glasam za najmanje lošu stranku ili pojedinca.
Za Šekija se slažem, ja ga ne volim i ne gotivim, ali nekako mi je zabavno da gledam kako "razbija" one debile u Hagu. :)

Ma slažem se 99%, ali mi najsmešnije ono Poljoprivrednici koji se plaše čipovanja krava i svinja u torovima sa gumenim igračkama.

Da budem iskren, to nije moje originalno. Čitao sam u nekim novinama kako se kao seljaci bune jer će morati da imaju zdravstvene kartone i pasoše za krave i konje, moraće da im ugrade čipove, svinjama će morati da daju određeni prostor (kvadraturu) i gumenen igračke... rakiju će moći peći samo ako su registrovani, paradajz i krastavci će morati biti određene veličine...

1. DS + G17+ + LSV + SPO - srednji sloj, intelektualci, ljudi neostrašćeni nacionalizmom ili šovinizmom, ljudi željni boljeg života, napretka, ali ipak sa osećajem za realnost (EU) i osećajem za patriotizam (Kosovo u Srbiji)... (LSV se baš ne uklapa, al' hebiga...) :)

2. SRS - Nacionalisti, Šovinisti, Izbeglice, Poljoprivrednici koji se plaše čipovanja krava i svinja u torovima sa gumenim igračkama..., žrtve ratova od 90-ih naovamo, žrtve tranzicije... niži slojevi...

3. DSS - Nacionalisti, ali ne i šovinisti, za nijansu intelektualniji sloj od radikala.

4. SPS + PENZ. + JS - Svi oni koji su navučeni na priču o socijalizmu i komunizmu, Najvernije Slobine pristalice... (oni koji kaže neću, nedam, pa ih na kraju ipak nag*ze bez vazelina).

5. LDP + DHSS + ? - Nazovi intelektualci, konzumenti zapadnih vrednosti kao što je Veliki Brat, oni čiji očevi i majke su u proteklom periodu stekli bogatsvo pa sada decu šalju na "školovanje" u inostranstvo i boli ih čekanje u redovima sa običnom "rajom", svi oni koje se lože na Amere i koji "podmažu dupe da ih manje boli", a to opravdaju time što će "čika da da bonu..." :)

Brate ,svaka cast na analizi ,bas tako .:worth::super::rotf:

Gledaj, drago mi je da ste me vas dvojica ispravno shvatili, pošto ja već dugo ovde pričam da ne postoji dobra stranka kod nas, već da uglavnom izađem i glasam za najmanje lošu stranku ili pojedinca.
Za Šekija se slažem, ja ga ne volim i ne gotivim, ali nekako mi je zabavno da gledam kako "razbija" one debile u Hagu. :)

nismo te nas dvojica shvatili nego to svako ko bolje razmisli uvidece isto;)

Back