Igra li ko Top Eleven?

koze123

Početnik
Poruka
1
Ćao svima! Nov sam ovde i zanima me da li neko igra Top Eleven? Po meni je u pitanju veoma dobra menadžerska igrica, a dobro je što može da se igra i na telefonu i na browseru.

Vi koji igrate, šta vam se u igrici najviše sviđa, a šta najviše frustrira?

Ćao svima! Nov sam ovde i zanima me da li neko igra Top Eleven? Po meni je u pitanju veoma dobra menadžerska igrica, a dobro je što može da se igra i na telefonu i na browseru.

Vi koji igrate, šta vam se u igrici najviše sviđa, a šta najviše frustrira?
Najvise me nervira to sto moras bukvalno svaki dan da pratis sta se desava a vremena za to stvarno nemam

Igram je vec 10 godina preko telefona. Dobra igrica ali ima i dosta nedostataka .
U sustini provedom od 1min do 10min u toku dana na njoj . Sto rece Smartanabil ako te nema dan ili dva, u timu je raspad sistema :D
Imao sam jednu caku kako svake godine da osvojim prvenstvo. Pored startne postave koja je bila jaka u rezervi sam imao igrace sa po jednom ili dve zvezdice. I na kraju svake sezone ove rezerve ubacim u prvu postavu i cekam da pocne sledeca sezona. Caka je u tome da njihov sistem racuna snagu tima samo na osnovu prve postave tako da bi me svaku sledecu sezonu ubacili u ligu sa slabijim timovima, timovima sa po dve zvezdice.. I onda, cim upadnem u tu ligu vracam svoje najbolje igrace u postavu. Tako sam osvajao desetak prvenstava zaredom :D

Pozdrav svima. Top eleven igram od 2012 godine i mislim da je potpuno dobra igrica. Nisam nikada ništa radio na caku, jer tada mislim da nema potrebe za trudom. Imam u savezu momke koji se takodje trude i svaku sezonu smo napredovali, sada se borimo za 2.zlatnu ligu. Što se ostalih takmičenja tiče(mislim na ligu, kup i LŠ ili super ligu) mislim da je veće uživanje ostavariti pobedu 1.0 u teškom meču nego pobediti 10.0 neku dosta slabiju ekipu.

Prilozi

• Screenshot_20210927_134115_eu.nordeus.topeleven.android.jpg
    Screenshot_20210927_134115_eu.nordeus.topeleven.android.jpg
    83,9 KB · Pregleda: 25

Top Eleven – Football Manager novi

Dragi prijatelji ova tema je bila aktuelna pre oko 11 godina,pošto ja igram ovu igricu taman toliko godina, navučen, šta da se radi, imam jedno pitanje...
Kako pojedini klubovi ,naročito nemci, BVB, imaju na utakmicama preko 20 prijatelja koji ih prate,i sa tih 20% redovno tuku jače od sebe.Mora da postoji neki program ili caka.
Naprimer, ja imam oko 100 prijatelja ali jedva se koji pojavi na utakmici jer ljudi rade razne poslove i nisu non stop prisutni.
Znam reci ce te,majmune,budalo,to je navlakuša , uzimaju lovu za tokene.....daaaaaa,svestan sam ali dokon i navučen.
Hajde programeri pomagajte

Top Eleven – Football Manager novi

Dragi prijatelji ova tema je bila aktuelna pre oko 11 godina,pošto ja igram ovu igricu taman toliko godina, navučen, šta da se radi, imam jedno pitanje...
Kako pojedini klubovi ,naročito nemci, BVB, imaju na utakmicama preko 20 prijatelja koji ih prate,i sa tih 20% redovno tuku jače od sebe.Mora da postoji neki program ili caka.
Naprimer, ja imam oko 100 prijatelja ali jedva se koji pojavi na utakmici jer ljudi rade razne poslove i nisu non stop prisutni.
Znam reci ce te,majmune,budalo,to je navlakuša , uzimaju lovu za tokene.....daaaaaa,svestan sam ali dokon i navučen.
Hajde programeri pomagajte
Igram i ja već dugi niz godina mada dosta puta prestanem pa me nema 6 meseci, godinu ...

Ja na to i ne obraćam pažnju. Jednostavno ako neko dođe, dođe .. u dosta slučajeva se dešavalo da sam ja pobedio a da je protivnik imao njih petoro a ja ni jednog.

Back