IGRA ISTINE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rekla bih da se može što-šta "saznati" o nekom na osnovu nekoliko postova.

Šta ste pomislili ovog trenutka?

Upravo ovo što pišem sad,....Tačno,.....to mogu vama odgovoriti,.....ali da je neko drugi, odgovorio bih,....suština nikako,....setih vas se,...i pomislih, kako opet ,,ubijam,, vreme,...idem ja na druge teme!

Ostajete li tu duže?

Kako da ne,...dok se to nije radilo sve na kompu,...prospeš kafu ili čaj na crtež ili razmažeš tuš,...da poludiš,....paus ti se zgužva,....bilo je svašta,....

Vaši su se, životni,...ostvarili?

Da, ali to ne zavisi od vremena, nego od tebe same,....moraš se suočiti sa činjeničnim stanjem,...odgovoriti sebi na mnoga pitanja,...naći smisao,....u tom slučaju, rane zaceljuju brzo, bez obzira na vreme,...
Kapito?:D

Upravo idem,.....Kako nema,....Jeste li vi svesni da nema natrag????.....Pa, onda?
Svoje emocije usmerite prema onome koga imate,...a na forumu sanjajte,....tu vam se ostvaruju svi snovi,...možete imati sve što poželite,....:D

Hoćemo li,....na taj zasluženi počinak?

Zato što je sve ljubav,....ne mora to biti ljubav prema osobi,...mogu to biti čežnje, neostvareni snovi, zbog nezavršenih fakulteta, neposećenih mesta, misli o rađanju i umiranju,...razni ciljevi što materijalne, što duhovne prirode,....sve vi to volite,....duboko u sebi, i tu ljubav čas potiskujete, čas otimate od zaborava,.....ali ona je tu,...
da upotrebim suptilnu reč ,,prestruktuirajte se,,.....biće sve,...biće sve,...:roll:

ja sam otišao,...otkud sad opet tu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back