IGRA ISTINE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jes,....NOB-a učesnik! :hahaha:
Iz ušiju mi cure stihovi na sve strane,....to valjda, neki kažu, kad mozak ima neki mane,...(ops pretero)....Ma, nije mane, nego nešto sa strane,....oće mu ga, da piju vrane, al ne dam,....a, niko i ne traži ništa,...Čiča miča, i gotova priča!

Jesmo mi ono rekli da može i škakljiva neka?

....Pisao neki tekst na politici, pa mi nije jasno da još niko ne komentariše,.....otvorio 5-6 prozora, pa se malo u tome spletoh,....
AAAAAA, da ne pomisliste da možda,.....aaaaaa vi,...vragolačiču jedan,...?

ih,....:hahaha:.......pored toliko igara za odrasle,.....ona se seti baš looooooooooooopte,....:cepanje:..........ja, mislio, reeeeecimo na šaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah :rotf:

Pokrijte, muža, zahladnelo,....vama se još ne spava?

Ako vama dođe vreme,....ne bih da vam ovo bude breme,...laka vam noć,....Možda nekad, negde, na nekom drugom mestu, s nekim drugim razlogom, sa manje nepoznanica, sa više razloga, možda uz brčkanje nogu u Dunavu,...ipod savskom mosta?,....a, možda je i dosta?

......kafu ja uopšte ne pijem,,,,čaj može,...ali bih možda radije kompletan doručak,...ko se piše, taj se druži,....a ponekad ima i da se pruži :hahaha:
Vatru ste naložili, prljav veš na pranje složili, ručak postavili, dečicu sitnu nahranili,....vidim, ovo, od čega se živi upalili?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back