IGRA ISTINE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To komentarišem na pp Moderatorima,.....ali zaludno je,....i to sam već prestao,....oni su vam ,,neko,,....pa neka i u tome uživaju,, nešto,,...
Volite li one, koji za sebe misle da su neko i nešto?

Definitivno...svako se zatvara i okrece samom sebi,a za druge im vise nije vazno pa su prema tome kvarniji,vise zavidni neko pre.

Uspevate li da ostanete normalni u ovom nenormalnom vremenu?

Ja mislim da da,....ali sve više je onih kojima moji stavovi smetaju,....pa postajem tako za njih i persona non grata,...

Uzbuđuje li vas to neko stanje letargije?....figurativno mislim,....uspavanost prema svemu,....stanje nemoći,....i predavanje se pre vremena,...

Poslednja izmena:
Ne daj mi Bože, da je poslednji put bilo,.....aaaaa, mora biti još,...
Da li sre vi svojoj sadašnjoj ljubavi nešto slično rekli,...ili uradili, što odražava vaše unutrašnje raspoloženje?

Poslednja izmena:
EEEEEEEEEEEEEj,....pa još ni zima nije prošla,....da li će ogreva biti dosta,....pa onda,......kad i gde ću na more,......aaaaaaaaaaaaaaa, vidi ti nje,....

Kako vam izgleda pogled na Frušku goru, za vedrih dana?

Nije, nego sam na njima lak,....pa nerado te priče pre vremena slušam,....uvek mi i za neke druge stvari treba,....pa onda dođe vreme da nemam leba,....:hahaha:

Brčkate li noge nekad u Dunavu?

Više volim one, malo veće potoke,...i manje rečice,...planinske,...i jezera, jer su čistije,...a, ovo o Dunavu,....bolje istinu da ne kažem,...počeše mi redom brisati postove,....

Vi ste onda u Petrovaradinu,....ili tu negde?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back