Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
To komentarišem na pp Moderatorima,.....ali zaludno je,....i to sam već prestao,....oni su vam ,,neko,,....pa neka i u tome uživaju,, nešto,,...
Volite li one, koji za sebe misle da su neko i nešto?
Iskreno ne...ali nekada se covek mora pretvarati jer se uglavnom uvek desi da nam bas taj neko moze puno znaciti npr. na poslu...na zalost ali je tako...
Ne daj mi Bože, da je poslednji put bilo,.....aaaaa, mora biti još,...
Da li sre vi svojoj sadašnjoj ljubavi nešto slično rekli,...ili uradili, što odražava vaše unutrašnje raspoloženje?
EEEEEEEEEEEEEj,....pa još ni zima nije prošla,....da li će ogreva biti dosta,....pa onda,......kad i gde ću na more,......aaaaaaaaaaaaaaa, vidi ti nje,....
Kako vam izgleda pogled na Frušku goru, za vedrih dana?
Nije, nego sam na njima lak,....pa nerado te priče pre vremena slušam,....uvek mi i za neke druge stvari treba,....pa onda dođe vreme da nemam leba,....
Više volim one, malo veće potoke,...i manje rečice,...planinske,...i jezera, jer su čistije,...a, ovo o Dunavu,....bolje istinu da ne kažem,...počeše mi redom brisati postove,....