Игра истине III

• Začetnik teme Začetnik teme Vlado
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Televisa presenta :mrgreen:

:lol:

Danas nista nije daleko, hajde da kazemo Australija, ali ni to nije vise toliko...i zavisi na koji period. Jedino ako se smrt shvati kao put, onda je to daleko i bez povratka, u tom slucaju bih pokusala nekog da povedem :lol: Salim se naravno, ne volim da putujem, kad bih mogla da se teleportujem negde bilo bi mi super.

Volela bih da odem u Mongoliju, nesto se tripujem da je tamo interesantno ili u Iran :think:

Koja prirodna katastrofa je po tvom misljenju najgora?

Poslednja izmena:
Eh, nisam mislila iskljucivo nepoljubljenu da poljubis. Mozda bi mogao opet neku jednom, ako bi se moglo. Mada jel, muskarcima to i nije neki dozivljaj, poljubac, sitnica... :roll:
Zavisi sa kim se ljubiš. Nekad je sitnica a nekad je wow doživljaj. Kakav diplomatski odgovor jbt, ambasadori svih zemalja da mi pozavide lol

LM™
Najgora prirodna katastrofa je zemljotres. Trust Me I'm an Engineer. :mrgreen:

Da li nosite Starke i zašto pobogu?

Poznjem vise i svi razmisljaju na isti nacin, kao da nemaju licnu odgovornost za to sto rade nego su jedan kolektiv bez mozga po principu kud svi tu i mali Mujo.

Podrzavate li izabranu diktaturu kao sto je u Rusiji, Srbiji, Crnoj Gori...ili mozda mislite da je bolja demokratija?

Ja ne volim nista, volim rezultat, kad je sve sredjeno i cisto ali da radim, jok, to mi je nuzno zlo. Razmisljala sam kao da unajmimo neku zenu, ali mi je uzasno kad pomislim da mi se neko nepoznat mota po stanu.

Koliko kafe popijete u toku dana?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back