Игра истине III

• Začetnik teme Začetnik teme Vlado
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne, i ne želim, to mi zvuci kao poslastica za debele ljude koji se čude sto su debeli, znate one sto se goje “od vazduha” , a u stvari samo nalaze hranu koja ima beskonacno mnogo kalorija :lol:

Koji računar trenutno koristite?

Poslednja izmena:
Ja moram da pocnem da igram loto, strasno zelim 4.000.000 €, a nikako da se uozbiljim i kupim listic :eek:

Sigurno mi je da necu dobiti taj novac ako ne kupim listic, ako i onda... zahebana situacija, siguran gubitak- nesiguran dobitak :think:

Kakvi ste kad se naljutite ali onako izistinski?

Jednom sam izvalio vrata iz štoka kad sam ispizdeo. Ruka mi bila krvava skroz, ali vredelo je jer je nastupila tišina u sekundi. Bio je to super badass momenat od strane ja. :mrgreen:

Inače, postoji mnogo sigurniji način da se zaradi milionski iznosi, kontakt na pm. :mrgreen:

Jeste nekad uzeli pare na ruletu?

Da li mi veruješ da nemam pojma? Ali bukvalno. Uglavnom sam poljubio svaku koju sam želeo. A to što reakcije nisu bile uvek kakve sam mislio da će biti je neka druga tema :mrgreen:

Da li mislite da je moguće napraviti mašinu za putovanje kroz vreme i ako je moguće da li možemo da putujemo u budućnost ili samo isključivo u prošlost?

Da li mi veruješ da nemam pojma? Ali bukvalno. Uglavnom sam poljubio svaku koju sam želeo. A to što reakcije nisu bile uvek kakve sam mislio da će biti je neka druga tema :mrgreen:

Eh, nisam mislila iskljucivo nepoljubljenu da poljubis. Mozda bi mogao opet neku jednom, ako bi se moglo. Mada jel, muskarcima to i nije neki dozivljaj, poljubac, sitnica... :roll:

Волите ли да флертујете и да кокетирате?

Ne baš. Ne pod tezinom te definicije.

Da odlazis daleko daleko s koliko bi se osoba pozdravio?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back